Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid

Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7248

• Heimdall
Herný nick: Constanzie
Class: Warlock
Talenty: Demonology, DD Hybrid offspec
Rasa: Human
Profesie: Tailoring (450), Enchanting (450)
Alti:
Heimdall (lvl 80) - Fury/Protection Warrior
Incendius (lvl 80) - Frostfire Mage
Angeline (lvl 80) - Restoration/Elemental Shaman - len ak by bolo treba healera
Rok narodenia: 1995
KS: 25man

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať. Vyberám si možnosť č. 2

Sluchátka: Mám, no bind mikrofónu na tlačítko ostal, nechcem nikoho znechucovať svojimi zvukmi.

Mikrofón: Mám.

Zameranie: PvE (PvP sucks)

Equip:

T10 2/5 zvyšok offset
- ten dmg meter čo tam vidíte je z valithrie s worldom, asi na druhej vlne som skapal, takže nenechajte sa zmiasť

Staty:
Všetko je na tom jednom obrázku

Linky na armory:
*V Google Chrome vám to nezobrazí, myslím že Firefox funguje.*
Constanzie Armory
Heimdall Armory
Incendius Armory
Angeline Armory

DPS:
Za Demonology warlocka je zbytočné sem postovať dmg meter, keďže dmg celkovo je uňho v podstate irelevantný, za všetko hovoria staty, ale ak na tom trváte, dodatočne ho sem doplním.

Veľa to síce nepovie, ale na žiadosť Juana to sem pripájam.

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
Nemám problém sa prispôsobiť. Ale keďže každý z nás má aj nejaký ten real life nebudem zbytočne sľubovať že tu budem každý jeden deň v danom čase ale okrem víkendov by s tým nemali byť nejaké výrazné problémy.

Predošlé guildy a dôvod odchodu:
"Rage of Sargeras" prestal som hrať, postavy som si tam nechal po dohode s vedením ako dormantné s možnosťou návratu, ale dlhšiu dobu som na WoW nemal čas takže keď som potom nalogoval, bol som bez gildy. Takže dôvod odchodu: prerušenie aktivity kvôli zaneprázdnenosti.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:
Chcem sa k vám pridať pretože mám záujem sa zlepšovať a byť vám prínosom. Na oplátku očakávam priateľský kolektív a férové jednanie.

Na doplnenie pripájam link na moju predošlú prihlášku za iný char (preto aj ten user name), vtedy to nevyšlo kvôli equipu, inak boli reakcie kladné, koniec koncov môžte si pozrieť sami: Heimdall prihláška

Zodpovedal som myslím všetky otázky, ak niečo treba doplniť, pýtajte sa, rád vám odpoviem.

PS: Nedalo sa nevšimnúť, že ste z prihlášky odstránili položku o Bratislavskej klobáse, WHYYYYY?
Last Edit: 11 years, 10 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7251

• kakika
Heimdall wrote:

Alti:

píšeš, že je ALT ten warior, ale v minulé přihlášce je ALT tento LOCK...
všechny alty co máš a mají HC gear, tak je nesmyslně poskládán (viz. shamanova hlava... ta je na DISS)
Wara tankovat v Last wordu jsme neviděl ještě...
ale HLAVNÍ MÍNUS je za to, že ani u jedné z těch postav nemáš 4/5...
abych Ti pořád neříkal co máš špatně, tak se mi u tebe líbí šamanovi trinkety... 2x solace, BOMBA!!
navíc MAIN spec DEMO je u nás jen jeden... Juana a fearlin ho mají jako OFF navíc se jim moc nechce přehazovat...

ale i tak za mě PROTI... těch neostatků je dost, i když máš z části HC gear ale nemáš ani 4/5 a hromada věcí se spiritem...

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7252

• Juan
  • Class Leader
Poprosil bych o screen DPS z dummy z té co je před SW a ideálně i z 25tky ToC z Jardy nebo ICC Rot či fester (ideálně přidat popisek jaký tam byl support od raidu) ten screen z té dummy, sem prosím hoď do cca 16-17h( abych to stihl než se hodím do pohody =P ). + výpis recountu dmg. Jednotlivých spellů. A poslední věc tak jaký stone používáš. Zbytek omrknu zítra až budu doma, to stihne dřív Tajbr.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7257

• Heimdall
kakika wrote:
Heimdall wrote:

Alti:

píšeš, že je ALT ten warior, ale v minulé přihlášce je ALT tento LOCK...
všechny alty co máš a mají HC gear, tak je nesmyslně poskládán (viz. shamanova hlava... ta je na DISS)
Wara tankovat v Last wordu jsme neviděl ještě...
ale HLAVNÍ MÍNUS je za to, že ani u jedné z těch postav nemáš 4/5...
abych Ti pořád neříkal co máš špatně, tak se mi u tebe líbí šamanovi trinkety... 2x solace, BOMBA!!
navíc MAIN spec DEMO je u nás jen jeden... Juana a fearlin ho mají jako OFF navíc se jim moc nechce přehazovat...

ale i tak za mě PROTI... těch neostatků je dost, i když máš z části HC gear ale nemáš ani 4/5 a hromada věcí se spiritem...

Takže postupne:
Za warra som sa sem hlásil pred ôsmimi mesiacmi, odvtedy som pôsobil v spomínanej RoS ako warlock..jednoducho som sa preorientoval.
"Nesmyslně poskládán gear", to by si mohol rozviesť ak sa o tom chceš baviť. A k tej headke neviem čo by som ti povedal, nerozumiem aký s ňou máš problém.
Last Word na warrovi, to je alt offspec (ospravedlňujem sa že som nechal nahádzaný tank equip, už som to napravil) a keď nemám nič lepšie tak predsa nebudem tankovať unarmed, to je jasné.
K tým 4/5 len toľko, že na každej postave ho nemám kvôli tomu že by mi to rušilo niektoré dôležité staty (u warra je problémový arpen, u maga hit a u locka hit a spirit). Frostov mám dosť, takže keď naberiem niečo, čo mi tie staty vynahradí, tak sa s tým bude dať pracovať.
K tomu, že mám 2x solace, asi nie je čo povedať, ale som rád ak to niekoho teší
Čo sa týka specu, vždy som na lockovi chodil demo, takže s tým problém nebude, vlastne nikdy nie som zrovna nadšený, keď musím hrať iný spec, ale čo by človek nespravil pre dobro raidu

"hromada věcí se spiritem" - ak toto pokladáš u demonology warlocka za nedostatok, tak nevieš o čom hovoríš, nič v zlom..Fel Armor

Vysvetlil som dúfam všetko, keby niečo, pýtaj sa
Last Edit: 11 years, 10 months ago by . Reason: preklepy

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7258

• Heimdall
Juan wrote:
Poprosil bych o screen DPS z dummy z té co je před SW a ideálně i z 25tky ToC z Jardy nebo ICC Rot či fester (ideálně přidat popisek jaký tam byl support od raidu) ten screen z té dummy, sem prosím hoď do cca 16-17h( abych to stihl než se hodím do pohody =P ). + výpis recountu dmg. Jednotlivých spellů. A poslední věc tak jaký stone používáš. Zbytek omrknu zítra až budu doma, to stihne dřív Tajbr.

Z raidu ti asi DPS nezoženiem, lebo s worldom veľmi nechodím, ale ak treba, tak niečo s nimi zájdem. DPS z dummy doplním do samotnej prihlášky. A používam spellstone.

Vysvetlil som dúfam všetko, keby niečo, pýtaj sa

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7261

• MavenDK
  • Gold Boarder
PROTI kvôli tomu,že si tento jebko pustil hubu na špacír som dostal ban ešte na EQ,takže chlapec rovno zabudni

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7262

• Heimdall
MavenDK wrote:
PROTI kvôli tomu,že si tento jebko pustil hubu na špacír som dostal ban ešte na EQ,takže chlapec rovno zabudni

Presne viem na čo myslíš, ak si dobre pamätám, vtedy si niečo napísal do gildy a ja som zo srandy napísal "Maven (tak si sa volal?) has been banned by Apendix." problém je v tom, že ja som ťa nenahlásil, v živote som nikoho nenahlásil za nič, dokonca účet na fóre som si spravil až riadne neskôr ako to údajné nahlásenie.. Ďalšia vec je, že som nemal absolútne žiadny dôvod na nahlasovanie niekoho Z GILDY nehovoriac o tom, že som proti tebe nikdy nič nemal. Nechápem prečo stále opakuješ toto isté obvinenie, bez absolútne žiadneho dôkazu (pretože žiadny ani nemôžeš mať, keďže sa to nestalo). To, že si vtedy dostal ban, je buď sprostá zhoda náhod, alebo ťa niekto chcel vtedy proti mne poštvať, toto "nahlásenie" sme už myslím riešili v súvislosti s nejakou inou gildou alebo niečo také. Nie som fifinka aby som tu nahlasoval polku serveru za sprostosti
A prosím ťa nenazývaj ma "jebkom" kvôli niečomu, čo nie je pravda
Last Edit: 11 years, 10 months ago by .

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7264

• Gulas
ZA na skusku ... nezabudajte ze sme dali sancu horším ludom ako je tento týpek ...

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7265

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Fúúha, no, po prečítaní prihlášky mojím ne-warlockovským okom som ostal milo prekvapený. Skutočne pekne spísaná prihláška (znova) + páči sa mi, že si použil slovo "dormantný" +1 Snaha ťa neopustila po predošlom neúspechu s prihláškou, čo je znova dobrý predpoklad.

Môj hlas teraz skutočne visí jednak na Mavenovi, či poľaví zo svojho hnevu a od Pánov Warlockov v Guilde (Juan, Tiber, Guláš) - ktorí do Teba vidia (muhah)
- To dodané DPS je podľa mňa slušné, páči sa mi, že je to na 1.5M

ZA na test
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 10 months ago by Xiara.

Re: Constanzie / Warlock / Demonology, DD Hybrid 11 years, 10 months ago #7266

• Gipsylon
Poznam ho hral som snim 2 roky a nemal som snim nikdy ziadny problem, uplne pohodovy clovek a to s maven je blbost on nikoho nebonzoval a ani to nemal nikdy zapotrebi ja by som mu urcite sancu aspon na test dal
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.34 seconds