Herný nick: Constanzie
Class: Warlock
Talenty: Demonology, DD Hybrid offspec
Rasa: Human
Profesie: Tailoring (450), Enchanting (450)
Alti:
Heimdall (lvl 80) - Fury/Protection Warrior
Incendius (lvl 80) - Frostfire Mage
Angeline (lvl 80) - Restoration/Elemental Shaman - len ak by bolo treba healera
Rok narodenia: 1995
KS: 25man
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať. Vyberám si možnosť č. 2
Sluchátka: Mám, no bind mikrofónu na tlačítko ostal, nechcem nikoho znechucovať svojimi zvukmi.
Mikrofón: Mám.
Zameranie: PvE (PvP sucks)
Equip:
T10 2/5 zvyšok offset
- ten dmg meter čo tam vidíte je z valithrie s worldom, asi na druhej vlne som skapal, takže nenechajte sa zmiasť
Staty:
Všetko je na tom jednom obrázku
Linky na armory:
*V Google Chrome vám to nezobrazí, myslím že Firefox funguje.*
Constanzie Armory
Heimdall Armory
Incendius Armory
Angeline Armory
DPS:
Za Demonology warlocka je zbytočné sem postovať dmg meter, keďže dmg celkovo je uňho v podstate irelevantný, za všetko hovoria staty, ale ak na tom trváte, dodatočne ho sem doplním.
Veľa to síce nepovie, ale na žiadosť Juana to sem pripájam.
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
Nemám problém sa prispôsobiť. Ale keďže každý z nás má aj nejaký ten real life nebudem zbytočne sľubovať že tu budem každý jeden deň v danom čase ale okrem víkendov by s tým nemali byť nejaké výrazné problémy.
Predošlé guildy a dôvod odchodu:
"Rage of Sargeras" prestal som hrať, postavy som si tam nechal po dohode s vedením ako dormantné s možnosťou návratu, ale dlhšiu dobu som na WoW nemal čas takže keď som potom nalogoval, bol som bez gildy. Takže dôvod odchodu: prerušenie aktivity kvôli zaneprázdnenosti.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:
Chcem sa k vám pridať pretože mám záujem sa zlepšovať a byť vám prínosom. Na oplátku očakávam priateľský kolektív a férové jednanie.
Na doplnenie pripájam link na moju predošlú prihlášku za iný char (preto aj ten user name), vtedy to nevyšlo kvôli equipu, inak boli reakcie kladné, koniec koncov môžte si pozrieť sami:
Heimdall prihláška
Zodpovedal som myslím všetky otázky, ak niečo treba doplniť, pýtajte sa, rád vám odpoviem.
PS: Nedalo sa nevšimnúť, že ste z prihlášky odstránili položku o Bratislavskej klobáse, WHYYYYY?