Herný nick: Vimpe
Class: Warlock
Talenty: Destruction , off- Affli ale ty pouzivam velmi malo
Rasa: Gnome / girl
Profesie: Ench, Tailor
Alti: Lawstorix : Night Elf , Rogue , 80 lvl (4,7kgs) , Subtlety
Rok narodenia: 6.2.1995
KS: na 100% mma 10hc a na 25 normal jsem ho dal taky ale uz si to nepamatuju nechci lhat
TeamSpeak3: nemam ale neni problem stahnout
Sluchátka: mam
Mikrofón: mam
Zameranie: hlavne PvP ale i muj PvE eq je na stejny urovni +/- ahahah
Equip: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_052613_135959.jpg
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_052613_140026.jpg
Staty: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_052613_133509.jpg
Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Vimpe ale nevim proc , ukazuje to trosku jinak staty nez mam
DPS: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_052613_133245.jpg
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): naopak spis mi to vyhovuje
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Immortal Outlaws , byla moje guilda v minulosti , tedka prezivam v Defenders of Vallhala protoze jsem se vratil k hrani po delsi dobe
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Chci prvni rozepsat muj problem ve hre , ano warlock je muj main , umim zanho jako normalni hrac , byla chyba rozjet tenhle char , ale bavil me , ale velky skill s nim nemam , wow hraju tak 5 let , mozna i dyl ale mel jsem ruzne prestavky , moje postava s kterou umim nejvic je Rogue , a prave toho tedka dodelavam, tim nechci rict ze neumim za locka ale radsi vam reknu jak se veci maji nez aby jste byli prekvapeni , duovd proc k OSB? vidim ze je to guilda s velkyma ambicema a myslim ze to bude i celkove solidni kolektiv ve kterem stoji za to byt a ja chi byt jeho soucasti , chci byt prinosem pro guild jak jen to bude mozne , jinak je mi 18 nejsem no lifer , naopak uzivam si zivota ale wow je hra kte ktere se rad vzdycky vracim , a ktera me bavi , hraju fotbal , a rad poznavam nove lidi , myslim ze je semnou prdel

nekdy mozna hodne provokuju ale to se nevztahuje na cleny guild tak doufam ze budete PRO