Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock

Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6695

• Wrecker
Herný nick: Oblivion
Class: warlock
Talenty: demonology pve / destro pvp
Rasa: human
Profesie: /
Alti: Ethernal 80 hunter
Rok narodenia: 1995

KS: 10/25 ? Nemam nebol som raid z nikym schopnejsim co by ho dali - na worlde to konci na gunshipe a v guildach to moc neslo .. teda v darksoul by som ho aj mal ale som tam novy a mal som id zo starej guildy tkze som sa nemohol normalu zucastnit...
ja som dosiel z twinstaru kde som odprogresoval cele uld 10/25 yogg+0 a vsetky Hardmody, togc 25 na najtazsom mode - insanity,takze mam velku prax z wowkom,lich kinga som sice nezabil ale videl som vela videi ako ho guildy davali.A vysvetlenie niakych taktik premna problem nebude,Najdalej som sa dostal pred LK na 25hc mode tzn:syndragosu som dal a vsetko ostatne, a na LK vtedy uz bolo vela hodin

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM

Sluchátka: Mam vsetko plne funkcne
Mikrofón: Mám + tlmic na zvuky z okolia takze niaka ozvena, hudba z radia a pod. nehrozi

Zameranie: PvE
Equip: imageshack.us/a/img189/8190/wow2013051220023615.png
Je to este slabota a zatial to bolo tak ze co bolo lepsie som bral, samozrejme 4/5 set urcite v plane , HC 25 stafka i ked by som bol radsej za Bonespike + Ofka zo syndry ale zatial lepsie nebolo,
UI - Mam tam ten bartender - neni na hornom bare vidno bindy ale nie z dovodu ze ich tam nemam ale z dovodu ze na pvp mam zakladne bary a ked to prehodim na bartendri tak aby to bolo vidno tak mi zmiznu tie z normalneho baru takze to mam takto - dokladam screen z bindami je to 1.bar a ten nad nim (flasky,spellstone a pod. davam z baglu nakolko to zbytocne bere miesto v bare
UI- je tam vidno adony : omnicc,eventallert,bartender,recount,doomcooldown pulse,classtimer a dbm a pod su zaklad
Chat - Je to tam este nedoriesene nakolko som vypeckoval display na notebooku a teraz mam monitor ktory neni sirokouhly ,ale hladam niaky adon na ten chat aby som to vyriesil

Staty: imageshack.us/a/img827/2183/wow2013050916022344.png
Ako Support Idem na Spellpower pre co najviac spellpower do raidu,
Zatial gemy toho niesu prikladom nakolko este mi nedosiel kamarat online spravit gemy
Cerveny : 23sp
Modry : 12sp+10 spirit
Zlty:12sp+10 haste - Iba vtedy ak je Bonus na veci spellpower inak na bonus nekukam

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Oblivion

DPS:
Dummy-imageshack.us/a/img201/4648/wow2013051219560595.png
TOGC25 : jaraxus - imageshack.us/a/img689/9601/wow2013051217021281.png - predomnou fury warior 6600+ Bis gear
ICC25 HC - strýko fester : imageshack.us/a/img854/1485/wow2013051119375196.png - vtedy som este mal zbrane z toc 10 ... teraz uz mam stafku z 25hc takze je to o nieco lepsie

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): ? Nemam. mozno iba teraz budem troska zaneprazdnenenjsi nakolko sa blizia maturity ale na raidy si za ten tyzden cas urcite najdem

Predošlé guildy a dôvod odchodu:Legendary - Rozpadava sa,teamplay zanic nestal , lenivy ludia,nanic vedenie
Dark Souls : Neni to zla guilda avsak niektori ludia,vcetne leadra su tam dost divny priklad:Holy pala na raide sa stazuje preco druhy holy pala healuje flashom zo 6k gs a ma 5k hps . po hadke kick z guildy paladina z 14k hps..
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Som na anatheme novy a podla gearu co maju clenovia si dokazem predstavit asi co vsetko davate .. vyzerate byt seriozni a taku guildu hladam kde si ludia nevalaju vajcia ale nieco robia, Taktiez hladam zohranych ludi ktory sa vyznaju vo svojom obore , harmonia na raide , klud a relax , Fajn ludi z ktorymi sa da pokecat aj mimo raidu
The topic has been locked.

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6696

• Uranos
klud a relax ,
ked mi minule skoro praskla cievka gg

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6697

• Wrecker
Ked som sa na twinstari pohadal z guild mastrom kde som bol CL , vynadal som mu lebo zacial vydierat hracov aby mu dali hviezdy - nieco ako NC tu , inak rozpusti guildu , kickol ma po roku a pol z guildy - Obrazovka z ntb. to neprezila

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6698

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
na ten equip to není zlé Dps
...
Povedz, prečo si neostal na Twine? Veď teraz tam je už aj Icc, všetko tam ide luxusne. len ma to zaujíma, mať tam nejakú fajnú postavu, ostal by som asi tam

//Edit: Aha, vidím hore, čo si napísal... Tak, takých idiotov treba nechať byť
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 11 months ago by Xiara.

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6699

• Wrecker
Ten spominany leader guildy bol som snim kamarad aspon som si myslel : ked ma kickol z guildy napisal mi : niesom tvoj kamarad ani som nim nikdy nebol,a ze som curak co ma velke kecy a podobne .. chystal som sa snimi cez leto na G zraz a ked mi toto napisal .. vymazal som postavu od nervov ..nechcel som uz nikam ist ,, tak sa ma spytal kamarad z ktorym sa poznam osobne : ci nechcem na anathemu tak som siel.

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6700

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Wrecker wrote:
vymazal som postavu od nervov ..

Kondolenčné Za
na Twine mám spolužiaka, opýtam sa ho, či nemá nejakú postavu naviac?
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 11 months ago by Xiara.

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6701

• Wrecker
Nehodlam sa tam uz vratit ta guilda bola jedine preco som tam hral
Aby som dodal
Twinstar 2K7 exp co sa tyka pvp
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6702

• Danerys
  • Class Leader
ty krávo takovej román (ani sem to nečetl) .. jsem PRO

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6703

• Wrecker
keby ste mali otazku ohladne bindov ako cF2 a podobne- lebo teoreticky nato ani prsty nedociahnu ze to je vymyslene alebo tak
tot odpoved - www.amazon.com/SteelSeries-World-Warcraf...Gaming/dp/B005L38QHA
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .

Re: Prihlaska Oblivion Demonology Support warlock 11 years, 11 months ago #6704

• Juan
  • Class Leader
dobrá začnu tím že nehledě na to dps atd... máš poskládané úplně na kkt...
1. 483 hitu are you fcking kidding me??? setové gatě fail první třídy... (si udělej z tailoru)
2. na DEMO se socketuje full SP jen 2 modré (zelené) na sepnutí meta
3. když se dělá screen statů tak se dělá bez proců (tudíž ten proc z rep. ringu tam nemá co dělat)
--- takže ten SP na to že máš spirit EQ, je dost nízký na DEMO
4. DPS na dummy se dělá bez flašek a scrollů... nejsem tak blbý, že nevidím flašku staženou pod žlutou ikonkou panáčka
--- BTW ten screen z ICC je z ROTA a ne Festera
5. trinket za frosty s hitem hoď hodně rychle někam do koše----- buď za heroismy 84 crit rate s procem 590 SP a nebo za frosty pevný 179 SP
6. nemáš vytaženou lentilku na baru docela zásadní...

teď přejdem k EQ a Talentům jako takovým
když se doprdele někám hlasím tak to udělám tak, aby se nedalo vytknout nic a nebo alespoň nejmíň a ne že ti ve 3/4 EQ chybí enchy...
profky co, ty neděláme???

EDIT: prox.jecool.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=1670
nechápu proč jses nepoučil...

2.1----talenty OK až na demonic empoverment, který se na AN nevyplatí...
2.2----Glyph na felguarda je fail to už by jako správný "TOP hráč z TS" měl vědět že s GEAREM už z ToGC 25HC se tento glyph nevyplatí
Glyph na Life tap
3. glyph chybí

A nevím zdali bysme splnili tvoji představu tímto
Wrecker wrote:

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: harmonia na raide , klud a relax , Fajn ludi z ktorymi sa da pokecat aj mimo raidu

Myslím si, že máš dost velké mezery ohledně classy a se současným stavem locků bys tu byl jen do počtu...

PROTI

Last Edit: 11 years, 11 months ago by Juan.
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.20 seconds