Herný nick: Oblivion
Class: warlock
Talenty: demonology pve / destro pvp
Rasa: human
Profesie: /
Alti: Ethernal 80 hunter
Rok narodenia: 1995
KS: 10/25 ? Nemam nebol som raid z nikym schopnejsim co by ho dali - na worlde to konci na gunshipe a v guildach to moc neslo .. teda v darksoul by som ho aj mal ale som tam novy a mal som id zo starej guildy tkze som sa nemohol normalu zucastnit...
ja som dosiel z twinstaru kde som odprogresoval cele uld 10/25 yogg+0 a vsetky Hardmody, togc 25 na najtazsom mode - insanity,takze mam velku prax z wowkom,lich kinga som sice nezabil ale videl som vela videi ako ho guildy davali.A vysvetlenie niakych taktik premna problem nebude,Najdalej som sa dostal pred LK na 25hc mode tzn:syndragosu som dal a vsetko ostatne, a na LK vtedy uz bolo vela hodin
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta ( PISOMNÁ ODPOVEĎ NEZNAMENÁ ODPOVEĎ , NA TOM SPIČENOM TS SME NA TO ABY SOM KOMUNIKOVALI ROZPRAVANÍM
Sluchátka: Mam vsetko plne funkcne
Mikrofón: Mám + tlmic na zvuky z okolia takze niaka ozvena, hudba z radia a pod. nehrozi
Zameranie: PvE
Equip:
imageshack.us/a/img189/8190/wow2013051220023615.png
Je to este slabota a zatial to bolo tak ze co bolo lepsie som bral, samozrejme 4/5 set urcite v plane , HC 25 stafka i ked by som bol radsej za Bonespike + Ofka zo syndry ale zatial lepsie nebolo,
UI - Mam tam ten bartender - neni na hornom bare vidno bindy ale nie z dovodu ze ich tam nemam ale z dovodu ze na pvp mam zakladne bary a ked to prehodim na bartendri tak aby to bolo vidno tak mi zmiznu tie z normalneho baru takze to mam takto - dokladam screen z bindami je to 1.bar a ten nad nim (flasky,spellstone a pod. davam z baglu nakolko to zbytocne bere miesto v bare
UI- je tam vidno adony : omnicc,eventallert,bartender,recount,doomcooldown pulse,classtimer a dbm a pod su zaklad
Chat - Je to tam este nedoriesene nakolko som vypeckoval display na notebooku a teraz mam monitor ktory neni sirokouhly ,ale hladam niaky adon na ten chat aby som to vyriesil
Staty:
imageshack.us/a/img827/2183/wow2013050916022344.png
Ako Support Idem na Spellpower pre co najviac spellpower do raidu,
Zatial gemy toho niesu prikladom nakolko este mi nedosiel kamarat online spravit gemy
Cerveny : 23sp
Modry : 12sp+10 spirit
Zlty:12sp+10 haste - Iba vtedy ak je Bonus na veci spellpower inak na bonus nekukam
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Oblivion
DPS:
Dummy-
imageshack.us/a/img201/4648/wow2013051219560595.png
TOGC25 : jaraxus -
imageshack.us/a/img689/9601/wow2013051217021281.png - predomnou fury warior 6600+ Bis gear
ICC25 HC - strýko fester :
imageshack.us/a/img854/1485/wow2013051119375196.png - vtedy som este mal zbrane z toc 10 ... teraz uz mam stafku z 25hc takze je to o nieco lepsie
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): ? Nemam. mozno iba teraz budem troska zaneprazdnenenjsi nakolko sa blizia maturity ale na raidy si za ten tyzden cas urcite najdem
Predošlé guildy a dôvod odchodu:Legendary - Rozpadava sa,teamplay zanic nestal , lenivy ludia,nanic vedenie
Dark Souls : Neni to zla guilda avsak niektori ludia,vcetne leadra su tam dost divny priklad:Holy pala na raide sa stazuje preco druhy holy pala healuje flashom zo 6k gs a ma 5k hps . po hadke kick z guildy paladina z 14k hps..
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Som na anatheme novy a podla gearu co maju clenovia si dokazem predstavit asi co vsetko davate .. vyzerate byt seriozni a taku guildu hladam kde si ludia nevalaju vajcia ale nieco robia, Taktiez hladam zohranych ludi ktory sa vyznaju vo svojom obore , harmonia na raide , klud a relax , Fajn ludi z ktorymi sa da pokecat aj mimo raidu