Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Sebastian/Deathknight/Blood(/unholy)
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Sebastian/Deathknight/Blood(/unholy)

Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6684

• Nemazat
Herný nick: Sebastian (pujde rename do týdne)
Class: Death Knight
Talenty: Blood / Unholy
Rasa: Gnome (pujde na Humana do týdne)
Profesie: Mining(450)/ JWL(450)
Alti: Paladin (80) - Chichi
Rogue (80) - Sebine
Priest (80) - Adriel
Warlock (80) - Sebinke
Warrior (80) - Shika
btw - nyní hraji pouze DK
Rok narodenia: 1996
KS: 10n; 25n

TeamSpeak3: mám a vím co sním - a ano poslouchám + když je potřeba tak odpovím. Takže 2.
Sluchátka mám.
Mikrofon mám.
Zaměření Pve/Pvp (2500exp AT)
Equip: Tank - imageshack.us/f/20/wowscrnshot051113235313.jpg/ - vše 264 tankovací equip, shouldry setové, jedině wristy a jeden trinket 258hc; staty - imageshack.us/f/10/wowscrnshot051213000106.jpg/

Armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...ema&cn=Sebastian

Dps: na této postavě zatím nemám... mám nějaký základní equip ale mám nyní v off specu unholy pvp talenty kuli tomu, že si zde chci jen rychle hodit wf shouldry.

Na denní progress Hc se moc těším

Předešlé guildy: Combustion (myslím) - nehrál jsem tu aktivně tak 3-5 měsíců .. takže.. ale chci právě začít zase pořádně hrát... chci si tu už udělat Shm a tak dále !

Důvod jít do OSB... nebudeme si nic nalhávat je jasné že tam chci i kvůli equipu, ale také kuli tomu, že mě opravdu nebaví progress marowgar na icc 10normal s worldem -_-
Chtěl bych si pomalu začít skládat 277hc ilvl a zase si jednou pořádně zahrát... Jinak na tuto přihlášku jsem zareagoval po tom co hledali na worldu hráč Skillpala Blood dk co má v talentech Histerku tak proto jsem toto všetko začal trochu řešit ...

Doufám, že mě vemete a že budu dobrým přínosem pro Vaši už tak hodně dobrou guildu!

Sebastián
The topic has been locked.

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6685

• emba
Zaměření Pve/Pvp (2500exp AT). huuuu to se mi libi, pro

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6686

• Nemazat
Jou to Pvp chci tu ted sehnat partaka na 2v2 ... (mám jen wf weaponku kterou sem dal, když jsem doexpil s kámošem u hordy)
Jakmile hodím aspon těch 4/5 wf ... tak určitě bych rád helpil lidem na ty 2000rat když by bylo potřeba !

Sice nemám screen pve dmg ale tak aspon: imageshack.us/f/689/wowscrnshot050713184201.jpg/ ; imageshack.us/f/28/wowscrnshot021013124242.jpg/ (jeste low rating 3v3) (2v2-1963-DK+R3 pala) ; imageshack.us/f/407/wowscrnshot020313195820.jpg/ - jak muzete vidět Narci (muj bratříček) mi bude neustále brát killi )
Sechny ty screeny jsou z Arena-tournamentu

Neberte to jako machrování ...! jen ukazka toho ze už vím trochu hrát a tak ) a že se k vám opravdu chci dostat!
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6687

• MavenDK
  • Gold Boarder
to PvP je mi úplne ukradnuté,ale no uvidíme,DK tank by sa mohol hodiť,na test som ZA

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6688

• Danerys
  • Class Leader
asi ted budu ten zlej, ale mě se to nelíbí..jsme hlavně PVE guilda a řekl bych že ty se budeš víc zaměřovat na PVP...btw od jura to byl miss click , za mě PROTI

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6689

• Nemazat
Hele chapu že si myslíte ze tu chci hrat pvp ale to je milné... tady bych PVP aktivně nikdy nehral tu pulka veci nefunguje nic... jen si tu chci hodit Wf ... pac nemam rad ked nekdo machruje tak mu shodit ego na nic ineho to tu delat nebudu ... jakmile hodime s kamosem headku tak du na Unholy PVE / nebo Frost pve nevím ještě ) každopádně pak chci hrát pouze pve
Last Edit: 11 years, 11 months ago by .

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6690

• tiber
PvP trestač se do guildy hodí a časem z něj může být další buznoglad za mě určitě PRO

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6691

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
PvP ma nezaujíma, a PvEčkom ma teda moc neohuruješ. Taký tank Equipu mám aj na priestovi, a Unholy neposudzujem, keď si nehodil dps screen.
Ešte mi povedz, čím chceš byť prínosom do guildy a či poznáš kompletné taktiky na icc, aj s HC mode.

Prísľub, že "každopádně pak chci hrát pouze pve" je super, no zase komplet equipovať hráča už po xyz123456-tý krát neni žúžo.
Zatiaľ Proti.
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
The following user(s) said Thank You: MavenDK

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6692

• kakika
sorry, ale PROTI, žádný screen u unholy, tank nic moc eq navíc jít s touto přihláškou do RE tak rovnou locknou...
jsme PVE gilda a jít se screenama z PVP...
jak jsem řekl, PROTI

Re: Sebastian/Deathknight/Blood(/u​nholy) 11 years, 11 months ago #6693

• Iron
  • Class Leader
na test PRE , dobré blood dk snáď na AN ani nehrá, uvidíme čo z neho bude
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.20 seconds