Herný nick:Samuelso
Class:Hunter
Talenty:MM/survival
Rasa: Night Elf
Profesie:Ins.440/herbal 450
Alti:Enblem druid lvl 80
Vojvoda paladin lvl 80
Rok narodenia: 3.11.1993
KS: 10/25 áno
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať,Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta.
Sluchátka:áno mám slúchadla
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE//PvP mám aj eq.na BM huntera pve
Equip: Screen z hry s vašim EQ a celou UI:
imageshack.us/f/201/wowscrnshot041413164658.jpg/
Staty: imageshack.us/f/255/wowscrnshot041413164633.jpg/
DPS: imageshack.us/photo/my-images/521/wowscrnshot041413164147.jpg/
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nie som zvyknutý na tento čas. A ak su aj neskôr rád sa prispôsobím
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Som v Dark souls je to pve gilda ktorá progresuje LK ale bohužial skladajú icc25hc len raz a v gilde je vela ludí ktorý sa chcú dostať na progres. Taktiež rád chodím TBC raid alebo ulduar a v tejto gilde to nefunguje

Nie som človek čo ide po eqipe. Ide mi o to aby som mal dobrý kolektív
a kvalitne si poraidovať. Bol som dlho pred tým aj v Proxime ale kvôli maturite som nemal čas hrať.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: OSB je gilda ktorá sa nerozpadla ešte nikdy to asi znamená že ste super kolektív už len to je plus. Samozrejme si chcem častejšie chodiť ICC: či je to 10HC alebo 25 alebo 25hc ulduar a iné.
Čím by si bol pre guildu prínosom: Určite budem pomáhať s dps. Rád zložím aj ja dáky raid. Určite aj profesiou

)
PS: Budem rád ak si prihlášku prečítate

za každý dobrý hlas už teraz Dakujem a ak by sa mi to nepodarilo tak aj tak Díky ale aspoň som to skúsil.