Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Samuelso/hunter/MM
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Samuelso/hunter/MM

Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6516

• kasso
Herný nick:Samuelso
Class:Hunter
Talenty:MM/survival
Rasa: Night Elf
Profesie:Ins.440/herbal 450
Alti:Enblem druid lvl 80
Vojvoda paladin lvl 80
Rok narodenia: 3.11.1993
KS: 10/25 áno

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať,Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta.
Sluchátka:áno mám slúchadla
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE//PvP mám aj eq.na BM huntera pve
Equip: Screen z hry s vašim EQ a celou UI:imageshack.us/f/201/wowscrnshot041413164658.jpg/
Staty: imageshack.us/f/255/wowscrnshot041413164633.jpg/
DPS: imageshack.us/photo/my-images/521/wowscrnshot041413164147.jpg/
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nie som zvyknutý na tento čas. A ak su aj neskôr rád sa prispôsobím
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Som v Dark souls je to pve gilda ktorá progresuje LK ale bohužial skladajú icc25hc len raz a v gilde je vela ludí ktorý sa chcú dostať na progres. Taktiež rád chodím TBC raid alebo ulduar a v tejto gilde to nefunguje Nie som človek čo ide po eqipe. Ide mi o to aby som mal dobrý kolektív
a kvalitne si poraidovať. Bol som dlho pred tým aj v Proxime ale kvôli maturite som nemal čas hrať.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: OSB je gilda ktorá sa nerozpadla ešte nikdy to asi znamená že ste super kolektív už len to je plus. Samozrejme si chcem častejšie chodiť ICC: či je to 10HC alebo 25 alebo 25hc ulduar a iné.
Čím by si bol pre guildu prínosom: Určite budem pomáhať s dps. Rád zložím aj ja dáky raid. Určite aj profesiou )

PS: Budem rád ak si prihlášku prečítate za každý dobrý hlas už teraz Dakujem a ak by sa mi to nepodarilo tak aj tak Díky ale aspoň som to skúsil.
The topic has been locked.

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6517

• MavenDK
  • Gold Boarder
budem sa tváriť,že ten screen s DPS som nevidel...prerobiť a fast a prečítaj si pravidlá koľko máš mať nadmgované

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6518

• Johalen
Pokud Huntera,tak právě Vojvodu! Znám ho,Točit umí (i když ten screen ) Když tak hoď novej s 1,5 Mega v dmg ..

PRO

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6519

• kasso
imageshack.us/photo/my-images/194/wowscrnshot041413185953.jpg/ došla mi mana a prepáčte za ten prvý

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6524

• Danerys
  • Class Leader
PRO

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6528

• Tiss
Tak to druhý dps je už v pohodě, na raidu je to asi taky už něco jinýho. Přihláška je pěkná, maník umí i pěkně psát, toho si vážím Hunter se u nás neztratí.
PRO

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6530

• MavenDK
  • Gold Boarder
to už je lepšie

ZA

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6543

• Xander
jop na test raid

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6544

• kakika
Pro na raidík

Re: Samuelso/hunter/MM 12 years ago #6545

• Juan
  • Class Leader
PROTI
-bindy téměř žádné
- detterence nepoužíváme??? District shoot nevidím, Nástřel až v Africe by mě zajímalo kdybys měl přestřelit nástřel na druhého tanka jak dlouho by to trvalo jestli bys to stihl do konce mezifáze
Disengage (odskočení) máš na bindu - to jsem zvědav až tě čapne valkýra a ty se budeš muset rychle otočit a odškočit z5 jak to zvládneš
Frost trap na Gunshipu když vypadne control tak bys měl zaskočit................ a dálší
Myslím si že na to co máš za EQ by toto měla být samozřejmost...

EDIT : EQ neni vše...

Last Edit: 12 years ago by Juan.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.20 seconds