Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Traum/Hunter/Survi
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Traum/Hunter/Survi

Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #5999

• II
Herný nick: Traum
Class: Hunter
Talenty: Survi
Rasa: Draenei
Profesie: Tail(zatim 301)/ Skinning FuLL
Alti: Existence (Priest)
Rok narodenia: 1991
KS: 10/25...ckNa huntrovi pouze KS z 25

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
2. Som na ts počas raidu (i mimo nej) a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta

Sluchátka: Mam i s mikrofonem

Mikrofón: Mám ^^

Zameranie: PvE

Equip: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_030213_023840.jpg

Staty:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_030213_023840.jpg
Hraju surviho do PvE, takze vse je tomu prizpusobene. Socketuju primarne agilitu + nejaky ten spell pene.

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Traum

DPS: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_030213_023703.jpg

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00):
Problem s timto raidtime nemam akorat v patek se mi to moc nehodi:)
Kdybych mel problem s timto casem pres tyden, tak opravdu jen vyjmecne.

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Predesla guilda byla The Brazzers jiz od EQ. Duvod odchodu je rozpad...

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Perfektni PvE. Na serveru patrite mezi top guildy, takze taky ocekavani nejsou zrovna nizke.
Chtel bych zlepsit svuj gear a stat se dobrym clenem guildy. Muzu nabidnout loajalitu, pochopeni taktik a dobre chovani. Raidy mam uz prochozene
ale ne vzdy to byla prochazka ruzovym sadem. Vsemozny afkovani a leavovani kazi chut ze hry, tak snad u vas nic takoveho nehrozi...

Dekuju za precteni Traum....
The topic has been locked.

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6000

• Immortalone
Co to moje oči vidí, spell pene do PvE? To ti nejspíš trošku ujelo

Pro: Huntera teď potřebujeme, aktivního maina. Hraješ svoje, a to se mi líbí. Nicméně.. když už hraješ méně častý spec, měl by jsi ho dokonale ovládat.
Proti: Nesplňuješ základní podmínky (což chápu, Greatnesska je skvělá, ALE i tak). Dále, 8,8k s agiliťákem jako dps na dummy BEZ armoru mě nepříjde zrovna slavné (i když jako Survi by to nemuselo být tolik ovlivněno). Chtělo by to dodat jeden třeba z IF, anebo SW-Old Townu. Přihláška se neřadí k těm nejpropracovanějším.

Shrnutí: Za mě bych ti dal šanci na test raid. Nicméně pokud se na tom shodnou i ostatní, budeme požadovat nadstandartní výkon.
Last Edit: 12 years, 2 months ago by .

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6001

• Juan
  • Class Leader
1. na survivala se nejede SH arrow ( do rotace) ale expolssive trap tudíž musíš "entrapovat" ideálně včetně frost trapky na septnutí lock and loadu
2. glyph na explosive shot kravina chybí zasadní na !!!explossive trap!!!
3. talent go for throat stačí 1/2
4. talent entrapment blbost
5. tyto talenty body využít na Resourcefulness

a zkus tento build wotlk-twinhead.twinstar.cz/?talent#cbZ0eVooZx0ci0cIhehA0su:Li0

Další SP pene WTF??

a peta rozhodně vlka a ne raptora

jsem N/A spíš pro test raid nechť ukáže skrytý talent

Last Edit: 12 years, 2 months ago by Juan.

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6002

• Erron
Docela rad bych se podival na ten screen z toho Old Town prozatim PROTI

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6003

• Parezak
k tem talentum co si mu sem posilal, tak tam jeste ten expose weeknes staci 2 pointy, v pve kdyz critujes skoro porad mozna i 1 (33% sance z critu behem 7 sec by mela stacit)

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6004

• Danerys
  • Class Leader
PROTI btw Immo jestli chceš aktivního huntera (6,3k GS) tak vím o jednom týpkovi kterej k nám chce ale čeká na otevřenej nábor

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6005

• II
Tady je ten screen z Townu. Nesel jsme na heroic dummu, protoze ji blbne target. To same plati o te v IF.
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_030213_124652.jpg A jinak dmg berte s rezervou, protoze nevyuziju 5% + dmg z tracku a ani kill shot.
Jinak bych si chtel obhajit svuj Black Arrow, zvysuje vsechny dmg o 6% coz uz jen to je super, ale krom toho dava vetsi dmg nez explosive trapa,
ktera by byla vyhodna jedine s tim glyphem a jeste kdyby spoustela Lock and Load. Coz nedela:)
Jinak me talenty z MM stromu chci pozmenit, vylepseny serpent st.
je pozustatek z dob T9 setu, kdy se to dost vyplatilo. A spise nez abych to daval do BM stromu, tak premyslim nad snizeni cd na Rapid Fire.
Jinak glyph na Explosive shoot neni blbost, na nej mam pak v raidu okolo 94% crity a to taky dost diky tomuto glyphu...

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6006

• tortugas
N/A Nesplnuješ sice minimální požadavky, ale pokud se na test raidu předvete tak bych neviděl problém ,ale zkus doladit ty nedostatky v talentech jak se tu píše.

Danerysi pokud myslíme oba stejného člověka, tak bych byl taky rád kdyby k nám přišel

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6007

• Parezak
explosive trapka jednak lock and load spousti a jednak ji mas o 5 sec dele tzn o 5 sec delsi 6% dmg

Re: Traum/Hunter/Survi 12 years, 2 months ago #6008

• II
Etrapa ma stejnou sanci na spusteni LaL jako Black Arrow...a 6% vetsi dmg dava pouze Black Arrow:)
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.16 seconds