Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Eros/Death knight/frost/unholy
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Eros/Death knight/frost/unholy

Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5923

• Eros
Herný nick: Eros

Class: DK

Talenty: Frost/Unholy

Rasa: Gnome

Profesie: No proff - Alti profese - Alche, herb. jwc. min - 450

Alti: Josi (lvl 80)- mage (Persefonia). shaman (Krios), paladin (Fallion - GoI)

Rok narodenia: 1993

KS: 10/25 : NA této postavě KS, jinak sundaný jak Bejn, tak LoD

TeamSpeak3: Mám, užívám, pokud není nutno, nemluvím.

Sluchátka: Sluchadla, mikrák, žádná ozvěna.

Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE - čistě

Equip: img11.imageshack.us/img11/7443/17907420.png

DPS: Nebudu postovat dps z dummy, páč to nemá smysl, důležitý je dps v raidu a ne na panákovi, to je nonsense.

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Pokud nemám školu či trénink tak ne .

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Proxima, odchod dávno, neshody s určitými členy, změna chování k pasivnímu, ignor jakýchkoliv útoků na moji osobu.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Hlavně klid. Pohodové raidy, nemuset se nervovat na každém raidu, zažil jsem si dost. Chci si v pohodě zaraidovat a dotáhnou to tak, aby to vypadalo a ne na HC končit na 40%tech ..
The topic has been locked.

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5924

• Johalen
Jůůů Tady se vyřádím :DD

Máš celkem málo Hitu.
Moc Expertise

Pokud mě nešálí zrak ... máš 5/5 že ? ... Oddělej si chest a lootni si ji z Lorda 25n - Přidá ti Hit ...

Chybí mi v baru asi 2 - 3 spelly ... Až budu ingame ... napíšu které ... Ten Anti-magic Shield ... Proč ho máš tam kdesi v rohu na boku ? ... Při Fightu (Např. Lord 25hc - dá plameny a než na něj miší najedeš,tak máš dost života v řiti ) ) ... Ale to jsou taková drobnosti,které se dají doladit ....

GS - Slabé,ale znám tě ještě z dob Proximy ... Tak PRO na Test ..

PS: za Palu by to bylolepší )
Last Edit: 12 years, 2 months ago by .

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5925

• Eros
Zrak Tě šálí, mám 2/5, zbytek mám posbírané tak různě, většinou z 10 HC, musím si tam vůbec dodělat sockety, což není problém, na altovi mám jwc.

Hit mám 8,2% + je v raidu vždycky shaman, takže ještě procento navíc, nestalo se mi, že bych missnul a expertise mám soft cap a do hard capu mám ještě hodně daleko.

Tohle byl po většinu doby alt, takže jsem bral to, co padlo a šel jsem tam, kde nepotřebovali paladina. Samozřejmě pokud bude třeba tak lognu paladina, to je ten nejmenší problém, nicméně je tam full eq a jak jsem už psal, Bane i LoD, takže postrádá jakýkoliv smysl s ním něco chodit nebo ho mít za maina (samozřejmě progress LK 25 HC je neoddiskutovatelný).

Trinkety na pytel samozřejmě, pokud by se někomu zdál ten hit vážně tak málo, tak z fleku můžu koupit trinket za emblemy a +128, ale myslím, že jsou to vyhozené emblemy. Musím čekat, až mi volačo dropne

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5926

• Immortalone

No.

Nepotřebujeme jen další alty se zájmem se equipnout.

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5927

• Parezak
proti dkcek je tedka dost a ani nesplnujes zakladni podmínky

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5928

• Eros
Každý hraje hru za účelem equipnutí postavy. Napsal jsem, že není problém kdykoliv použít mojeho paladina (6700GS), ale nechci jej mít jako maina, protože je to pro mě zbytečné. Nebudu chodit 25 HC s drobečkem, dokud na to nebude mít equip, takže klidně budu logovat paladina, nicméně si stojím za tím, že main by byl DK. Pokud tohle pro Vás není únosné, tak to chápu.

Re: Eros/Death knight/frost/unholy 12 years, 2 months ago #5929

• Deli
nejsme žádná equipovací guilda PROTI

lockuju pokud k nám chceš podej si příhášku za něco normálního
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.13 seconds