Herní nick: Henk
Class: Shaman
Talenty: Resto / enha (ale ten mám spíš na farmení furu a leatherů:D)
Rasa: Draenei
Profese: skining(450)/ tailor(421)
Alti: Nepoužitelní u Vás

(holypala, ale těch máte prej po..hodně, a demo/destro lock je ještě lowečka), ale pokud budete na altíkovi trvat tak není problém:)
Rok narození: 1991
KS 10/25 : oboje (s paladinem i LoD a bane)
TeamSpeak3: mám, používám
Sluchátka: mám
Mikrofón: mám, chvíli mi potrvá než se přestanu stydět a začnu mluvit:(
Zaměření: PvE, PvP mi nejde jak nemám na sobě plate
Equip:
Mainspec : nemesisup.cz/files/public/mainspec.jpg
Offspec : nemesisup.cz/files/public/offspec.jpg
Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...Anathema&cn=Henk
Mám problém s dennodenním progressem 25HC (18:00-22:00): no 3x-4x týdně mám takovou sportovní aktivitu (

), která se dá přesunout nebo „odchodit“ dopoledne.
Od 11.února mi začíná škola tak nevím jaký budu mít rozvrh, ale v netreninkové dny jsem doma celý den a bud koukám na seriály nebo něco smažím

+ počítám,
že se na 25hc nějakou dobu ani nedostanu, pokud budu vůbec přijat:)
Předešlé guildy a důvod odchodu: Hrál jsem na anathemě od letních prázdnin (přechod EQ na AN, na EQ to bylo tSoN) v guildě NEASY, ale dal jsem si nějakou pauzu
kvůli zápočtům a zkouškám a i přes vánoce jsem odpočíval a cpal se cukrovím

Na nový rok jsem opět lognul a guilda byla nějak rozpadlá no, což mě docela mrzelo
protože jsem se v NEASY (tson) víceméně naučil používat hlavu ve hře

No, a teď jsem si s dvěma kamarády založil takovou malou guildičku, kde jsme sami a nic
neděláme no a to je ten problém:D
Proč chcete do OSB a co od toho očekáváte: Rád bych si zaraidoval na nějaké úrovni a ne jen lfg raidy které většinou končí tím,
že se sundá 6bossů a konec, nebo se zrovna nedaří a lidi to poleavujou. Měl jsem možnost setkat se ingame s pár lidma od Vás (at to byly lfg raidy
nebo při farmení veinů ve wg:D) a byli vpohodě, dalo se snima mluvit, domluvit atd což se u některých exemplářů hrajících na serveru říci nedá. Několik
lidí od Vás taky znám (jmenovitě si vzpomenu jen na 3:D)