Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

shaman "Henk" - resto/enha
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: shaman "Henk" - resto/enha

shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5685

• Henk
Herní nick: Henk

Class: Shaman

Talenty: Resto / enha (ale ten mám spíš na farmení furu a leatherů:D)

Rasa: Draenei

Profese: skining(450)/ tailor(421)

Alti: Nepoužitelní u Vás (holypala, ale těch máte prej po..hodně, a demo/destro lock je ještě lowečka), ale pokud budete na altíkovi trvat tak není problém:)

Rok narození: 1991

KS 10/25 : oboje (s paladinem i LoD a bane)

TeamSpeak3: mám, používám

Sluchátka: mám

Mikrofón: mám, chvíli mi potrvá než se přestanu stydět a začnu mluvit:(

Zaměření: PvE, PvP mi nejde jak nemám na sobě plate

Equip:

Mainspec : nemesisup.cz/files/public/mainspec.jpg
Offspec : nemesisup.cz/files/public/offspec.jpg

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...Anathema&cn=Henk

Mám problém s dennodenním progressem 25HC (18:00-22:00): no 3x-4x týdně mám takovou sportovní aktivitu (), která se dá přesunout nebo „odchodit“ dopoledne.
Od 11.února mi začíná škola tak nevím jaký budu mít rozvrh, ale v netreninkové dny jsem doma celý den a bud koukám na seriály nebo něco smažím + počítám,
že se na 25hc nějakou dobu ani nedostanu, pokud budu vůbec přijat:)

Předešlé guildy a důvod odchodu: Hrál jsem na anathemě od letních prázdnin (přechod EQ na AN, na EQ to bylo tSoN) v guildě NEASY, ale dal jsem si nějakou pauzu
kvůli zápočtům a zkouškám a i přes vánoce jsem odpočíval a cpal se cukrovím Na nový rok jsem opět lognul a guilda byla nějak rozpadlá no, což mě docela mrzelo
protože jsem se v NEASY (tson) víceméně naučil používat hlavu ve hře No, a teď jsem si s dvěma kamarády založil takovou malou guildičku, kde jsme sami a nic
neděláme no a to je ten problém:D

Proč chcete do OSB a co od toho očekáváte: Rád bych si zaraidoval na nějaké úrovni a ne jen lfg raidy které většinou končí tím,
že se sundá 6bossů a konec, nebo se zrovna nedaří a lidi to poleavujou. Měl jsem možnost setkat se ingame s pár lidma od Vás (at to byly lfg raidy
nebo při farmení veinů ve wg:D) a byli vpohodě, dalo se snima mluvit, domluvit atd což se u některých exemplářů hrajících na serveru říci nedá. Několik
lidí od Vás taky znám (jmenovitě si vzpomenu jen na 3:D)
The topic has been locked.

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5686

• ams
Tady musím dát velký PRO. Aiku znám už od doby kdy jsem začínal hrát u hordy na eq coz je asi 3 roky. skill má, taktiky zná a hlavně má pohodovou a bezkonfliktní povahu
Last Edit: 12 years, 3 months ago by .

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5688

• Immortalone
A mě znáš?

Vypadá na pohodovýho chlapíka. Mě osobně se to líbí, i přesto že gear je dost podprůměrný - musel by jsi na tom hodně zamakat - a to nejen s guildou, ale i sám ve volným čase. Nicméně resto sham občas chybí, hlavně teď když Uranos odjel do světa na zkušenou .

Vezmu si tě na test raid, podívám se jak to skillíš a podle toho se za tebe buď postavím, anebo ne. Budeš muset vyčnívat. Nic obyčejného stačit nebude.

Nedělej si ID na ICC 25n - v sobotu 26.1 v 17:45 se mi hlaš na Immortalone/Ashaaria

/edit: šoupni sem link na paladina

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5689

• Henk
Sorry, ale asi neznám

O tom gearu vím, že není zrovna světový, ale mám v plánu si sednout k atlaslootu a nějak nad tím popřemýšlet:)

V tu sobotu bohužel čas nejspíš mít nebudu, jelikož se náš národ jednoznačně neshodl na volbě prezidenta Takže sedím u druhého kola voleb za stolem, 500x za den řeknu dobrý den a na shledanou a dostanu za to jen 200kč Jo ja mám to v pátek od 14:00 do večera a v sobotu od rána do neurčita (záleží jak rychle spočteme hlasy atd..ale jelikož je naše zapisovatelka brzda tak za to neručím ), ale může se stát, že tu budu:)

link na palačinku : armory.project-nemesis.cz/character-shee...Anathema&cn=Aika - mám tam teď na něm 4 t6 části, štít za repku a retri talenty tak se nelekej

////edit...minuly tyden z těch voleb jsem byl doma tuším nějak ve 4 odpoledne, takže bych no měl stihnout

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5690

• Fajocka
  • Zástupce Guild Mastera
Pro .. mam taky pocit ak ma pamat neklame ze na nejakom bujnom chujnom world raide na mna spravil dobry dojem ..
teda ak som prave vtedy nemal ruju a nebol som precitlively

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5691

• Szaboterr
Za sebe muzu rict ze je to nekonfliktni, pohodovy, spolehlivy a skill typek zname se jeste z eq z Tson a pozdeji tady neasy

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5692

• Fajocka
  • Zástupce Guild Mastera
jaj ono to je Aika ? ..

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5693

• Immortalone
Nevadí, poznaš

V případě nutnosti lze najít alternativní termín. Stačí dát vědět.

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5694

• Uranos
Malo malo malo malo malo malo malo hastu !!! Cap je 1268 . crit vyborne , sp tiez dobre . Ty ako shaman potrebujes haste ako rezo alkohol ( clenovia pochopia ) . Uvidime na test raide

Re: shaman "Henk" - resto/enha 12 years, 3 months ago #5697

• Henk
Neboj, vím jaké to je s "hejstem" a 99ti procenty shamanů na serveru. Měl jsem sockety do haste a s critovýma se mi healuje líp. Hodně lidí mi říkali ať to předělám na haste, ale já jedu na to jak se healuje mě osobně a ne ostatním:)) Ale i tak s tím haste mám menší plány, ale fakt jen menší

/edit : Přepočítával jsem si teď staty s hc věcma a crit budu mít takový jaký mám teď hruba. Na tom hejstu přece jen něco bude Ale ještě to zkonzultuju s někým.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.22 seconds