Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Bobricka, Enhashaman 6,030GS
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Bobricka, Enhashaman 6,030GS

Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5618

• Shaman
Herný nick: Bobricka
Class: Saman
Talenty: Enha
Rasa: Draenei
Profesie: LW 450/ skinn 450
Alti: Nymfadora lvl 80 druid 6k GS BALA/RESTO
Rotalie 6K GS prot WAR
Rok narodenia: 1992
KS: 10/25 ? ANO/ANO

TeamSpeak3: Samozrejmost, vlastní sluchátka s mikrákem, takže bez ozvěny. Na raidech rád kecám ale nikdy ne když mluví RL

Zameranie: PVE

Equip: imageshack.us/photo/my-images/197/wowscrnshot012013114238.jpg/ na tomto screenu jsou videt i staty ke kterým chci říct že nejedu přes FT weapon ale 2x WF je to z duvodu bugleho interniho CD, nepouzivam earth shock, ale FS a proto jedu na ele totem který mi dává 250 haste navíc. Z toho duvodu mohu do EQ socketovat AP+ haste a dostat se tak na vetsi dmg.

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Bobricka

DPS: imageshack.us/photo/my-images/507/wowscrnshot012013120420.jpg/

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): NE

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Předešlá guilda GOI, duvodem odchodu byl skyfall, který mě sice kickl, ale s tím že sem chtěl odejít, protože sem se zachoval moc špatně k jedné slečně a už sem ji nechtěl potkávat v guildě a na raidech.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Do OSB jsem se přihlásil, protože kamarádi, kteří u Vás hráli, nebo hrají si nemohou vynachválit kolektiv a celkovou pohodu. Rád bych měl prostě zas radost ze hry a samozřejmě se podílel na progressu 25HC. Na oplátku vám mohu nabídnou dlouholetou skušenost a každodenní aktivitu.
The topic has been locked.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5619

• Deli
protože sem se zachoval moc špatně k jedné slečně

strestal si ju v jiném stylu? čí?

jinak equip solidní, akorát bych do toho pve valil spíš čistě haste, jsem pro vzít ho na nějaký test raid
Last Edit: 12 years, 3 months ago by .

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5622

• Immortalone
Shaman wrote:
protože sem se zachoval moc špatně k jedné slečně a už sem ji nechtěl potkávat v guildě a na raidech.

Vysvětlit.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5623

• Shaman
Nooo proste nalhal sem ji par veci a ona se kvuli tomu trapila, je mi to lito, ale z5 to vzit nedokazu. Ale tak snazim se zacit znova no, nevim co bych k tomu vic rekl Jinak mel sem podanou prihlasku u proximy, ale par lidi me presvedcilo ze OSB budou preci jen lepsi volba.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5625

• Josy
  • Administrátor
Tak v tej guilde budú málo odolné slečny

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5626

• Shaman
Nooo Josy je to dlouha historie kazdopadne moc se mi to nece rozebirat tu ale ingame klidne odpovim na dotazy ohledne toho

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5627

• moony
bez smajlov, pretože tento psychopatický maniak si to naozaj nezaslúži...skúste zhodiť obal a čo vám ostane?...pokazené zhnité vnútro, ktoré nedýchalo dobrých pár mesiacov...zhlboka sa nadýchlo až pár dní dozadu, keď bolo nútené sa otvoriť a prejaviť, čo je zač..to, že by ti mal niekto z tvojho okolia naozaj pomôcť je dúfam jasné aj tebe...a nemyslím to ironicky...

je mi ľúto, že po tom, ako ťa kickli z DS a neskôr z legendary (to si tvrdil, že si leftol) som si neuvedomil, čo to preboha beriem do guildy...najprv k tomu, čo si ingame - áno, ovládaš taktiky a celkom slušne na úrovni aj class, za ktoré hráš...a tým to končí...absolútna neukáznenosť na raidoch, neustále drístanie o kravinách na ts a to nehovorím o tom, že keď si na to pošahané TS prišiel, tak muselo pár ľudí odísť, pretože by po pár sekundách tvojho "príhovoru" dostali enrage neskutočných rozmerov..to, že mi ľudia nejoinovali raidy, pretože si tam išiel ty, to, že si sa neustále navážal do vedenia (do mňa to mal povolené, hovorím o ostatných členoch), to, že pre teba leftlo už minimálne 8 ľudí a že som sa ťa ja idiot na začiatku pár krát zastal...

teraz ku tým drístom a klamstvám, čo si narozprával a napísal...z legendary si neodišiel, pretože tam boli dementi....z legendary ťa kickli, pretože medzi sebou nezniesli dementa ako ty...to mi ale museli napísať ľudia až mesiac po tom, ako si nás joinol..to, že máš chary v RE...jop, to bolo uveriteľné...ale po tom, ako si bol vyhúkaný z toho, ako vôbec funguje proff na 10 hc som sa trochu popýtal...a predstav si, nikoho, ako ty tam nepoznajú..vzhľadom na to, že si bol online na charoch u nás takmer pernamentne...pozeral som rapíďacky RP a nestíhal by si ani jeden jediný raid..že si nedostal phylacerku a začal si píčovať, ako to rozdeľujeme...ako sme si to vôbec dovolili dať človeku, čo má podstatne viac DKP a podstatne viac hodín?...tvoje jediné šťastie bolo, že zrovna vtedy, keď si tam začal robiť bordel som tam nebol...ku kicku si mal naklonené už veľmi dlho...museli ma krotiť, aby som s tebou nevymietol...a k tomu, že si 3 dni dozadu okči do whispu písal, ako hrozne ma máš rád, ako hrozne si ma vážiš a rešpektuješ ako RLko..to už si zrejme cítil, že prichádza čas, kedy to budeš buď ty, alebo narque, tak si sa začal každému pchať do zadku...nespomenul som ani to, že si si chcel založiť vlastnú guildu, ktorú by si viedol ty a ja by som tam nebol...chcel si tam pretiahnuť ľudí z GoI, ale zrejme si nemyslel na to, že by tam za tebou išli maximálne 4-5, vzhľadom na to, že celá guilda komandovala vedenie tým, aby sme ťa kickli...a potom, posledný deň to zvaliť na narque, že to ona chcela tú guildu založiť...

k tomu tvojmu RL...skúsim z toho maximálne vynechať ju, pretože po tom, čo si vytrpela si ju vážim..aj keď som ju zo začiatku naozaj nemusel...napísať na GoI forum, aby sme previedli všetky DKP na ňu a ona aby to brala ako dôkaz toho, že ju miluješ...k tomu jediný smajl, ktorého použijem :facepalm: ....toľko k tomu, ako tú hru žerieš...tvoj emo topic na tvojom FB - končím zo životom, beriem si žiletku a idem sa zabiť, odkážte jej, že ju milujem..niečo v tom zmysle...epic..ďalšie ráno - ty p*ča v*jeb...kriste na nebi, tak buď si emák, alebo nie si emák...potom si sa ju snažil pred každým maximálne ohovoriť a epické zakončenie - v guilde buď ja, alebo ona....to, čo sa stalo medzi vami..si absolútne nechutné hnusné prasa......si zasraný hnusný špinavý prevít a nie som jediný, kto by ťa chcel dostať do rúk...kontroloval som to....toľko k tomu, čo chce ku vám do guildy...každopádne - sú veci, ktoré sa riešia verejne a ktoré nie...to všetko, čo si urobil holke...za to by ma ťa mali vykastrovať 2 tehlami...ak by si sa chcel hrať na hera - pošlem ti adresu - rád ťa uvidím..

prihláška ku proxime za main druida, teraz sem, za main shamu a druid ako alt.....a už som písal, z guildy si nechcel odísť..chcel si sa tam ostať ešte naequipiť, tak si sa od tiaľ snažiť vykopať ju.....snáď prežijete, že nespomeniem ani jej nick, ani jej meno...prečo prvá proxima?..pretože si mal pocit, že sa tam "ľahšie" dostaneš...do OSB si nechcel, pretože si vedel o kmínovi (ktorý zrejme dúfam vie, čo sa dialo) a ďalších, čo ti pôjdu po krku...a že je ti to ľúto?..bože, po tom všetkom, čo si ľuďom natlačil dohlavy, čo si komu nakecal a koľkých si oklamal..trošku súdnosti prosím...

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5628

• Parezak
Kdo z tvých kamarádu u nás hraje/hrál?

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5629

• Ulf
Celkem zajímavá slohovka..eq pěkný dps slušné,ikdyž máš flasku,bok..Ale jsem PROTI

Re: Bobricka, Enhashaman 6,030GS 12 years, 3 months ago #5630

• Shaman
Skyfall alias šlapko, je mi uplně fuk co si o mě myslíš, je mi uplně fuk co kde o mě vykládáš, to co sem udělal jak se zachoval k majce je mezi mnou a jí, umyslně s ní neudržuji kontakt abych ji neranil víc než se mi to povedlo. Ted k tomu TS, to co ten chudak napsal vubec neni pravda, o kravinach sme se bavily pouze mimo pullu, to on je ten chudak co na kazdeho jecel. Z legendary sem odesel nekickli me dalsi co si vymysli jen aby me pospinil, je to ubozak co si honi ego, z DS sem byl vyhozen spolecne s kminem a psychnou po tom co korvinovi preskocilo, vím že tě štvu už od začatku a že tě moc baví si vymejšlet špínu a tobě i celým GOIkám vzkazuji běžte doprdele a nechte mě v klidu odejít a jít dál.
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.20 seconds