Nick: Ironhands
Class: Paladin
Talenty: Protection/holy - talenty bych hrál pouze jedny, záleží které byste ocenili víc( obojí umím ) a ovládam
Rasa: Human
Profesie: Mining(450)/ BS(450)
Rok narodenia: 1990
KS: 10/25
TeamSpeak3: je to základ pro pve takže mám, nepatřím mezi ty lidi kteří jsou na tsku a při otázce na vás vám píšou do chatu , odpovídám , mluvím a pokud mám nápad určitě jej zdělím, chvilkama jsem ticho radši neboť nemám rád jak mluví 20 lidí přes sebe , člověk nerozumí ani jednomu.
Sluchátka: mám
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE//PvP
Equip: tank ( bez talentu) -
nemesisup.cz/files/public/tank-9.jpg
holy -
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_011813_145315.jpg
zde přikládám aji screen z pvp - nechci aby to vypadalo že se vytahuji , nebo tak ale když už jste psali zaměření pvp/pve tak proč to tu nedat , jste především pve guilda takže kdyby psal někdo že je jen pvp asi těžko byste ho vzali
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_011813_150258.jpg
Link na armory: link na armory neuvádím neboť by nebylo stejně pve equip vidět neboť mám většinou nasazený PVP
Mám problém s denodenným progressom 25HC (18:00-22:00): čas je teoreticky jedno odkdy do kdy , jsem student všb ale částečne chodím do práce kterou nelze definovat časem až bude tak bude a ztohoto důvodu občas nemusím stíhat
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Proxima centauri , byl jsem kiknut z guildy k vůli dočasné neaktivitě ( ne jen kvůli raidum) ale na chvili jsem přestal hrát
dodatek: typuji že většina hraču me bude znát jen jako pvp hráče, neboť dlouho jsem se venoval teď jen pvp , ale měl bych zas zájem o pvečko taktiky znám všechny ( z jiných serveru mám first kill profa, a sindy), taktiky ovládam 10/25 hc all
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: kvalitu progresu ICC 25 HC především , nemám rát lidi na raidech kteří nedělají to co mají a zbytečne zdržují raid od progresu , kvalitně ale rychle - to jsou pro mě 2 důležité věci