Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

ironhands prot/holy
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: ironhands prot/holy

ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5589

• ironhands
Nick: Ironhands
Class: Paladin
Talenty: Protection/holy - talenty bych hrál pouze jedny, záleží které byste ocenili víc( obojí umím ) a ovládam
Rasa: Human
Profesie: Mining(450)/ BS(450)
Rok narodenia: 1990
KS: 10/25

TeamSpeak3: je to základ pro pve takže mám, nepatřím mezi ty lidi kteří jsou na tsku a při otázce na vás vám píšou do chatu , odpovídám , mluvím a pokud mám nápad určitě jej zdělím, chvilkama jsem ticho radši neboť nemám rád jak mluví 20 lidí přes sebe , člověk nerozumí ani jednomu.

Sluchátka: mám

Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE//PvP

Equip: tank ( bez talentu) - nemesisup.cz/files/public/tank-9.jpg
holy - nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_011813_145315.jpg

zde přikládám aji screen z pvp - nechci aby to vypadalo že se vytahuji , nebo tak ale když už jste psali zaměření pvp/pve tak proč to tu nedat , jste především pve guilda takže kdyby psal někdo že je jen pvp asi těžko byste ho vzali
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_011813_150258.jpg

Link na armory: link na armory neuvádím neboť by nebylo stejně pve equip vidět neboť mám většinou nasazený PVP

Mám problém s denodenným progressom 25HC (18:00-22:00): čas je teoreticky jedno odkdy do kdy , jsem student všb ale částečne chodím do práce kterou nelze definovat časem až bude tak bude a ztohoto důvodu občas nemusím stíhat

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Proxima centauri , byl jsem kiknut z guildy k vůli dočasné neaktivitě ( ne jen kvůli raidum) ale na chvili jsem přestal hrát

dodatek: typuji že většina hraču me bude znát jen jako pvp hráče, neboť dlouho jsem se venoval teď jen pvp , ale měl bych zas zájem o pvečko taktiky znám všechny ( z jiných serveru mám first kill profa, a sindy), taktiky ovládam 10/25 hc all

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: kvalitu progresu ICC 25 HC především , nemám rát lidi na raidech kteří nedělají to co mají a zbytečne zdržují raid od progresu , kvalitně ale rychle - to jsou pro mě 2 důležité věci
Last Edit: 12 years, 3 months ago by .
The topic has been locked.

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5594

• MavenDK
  • Gold Boarder
za mňa N/A neviem posúdiť,či by si sa dostal aj na R1 ... ak tu bude 3 krát za,tak môj hlas rátajte tiež ako ZA

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5601

• Immortalone
Tohle je tvůj main? Zrovna holadinů máme dost a střídat se moc nestíhají. Vešel by ses jedině tak do počtu na R2 (kde tohle chceme zkusit LK - tzn. že padne )

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5602

• diewithcry
  • Zastupce GuM & Raid leader
Neviem ako je to s h palachami ale tankov je tu celkom dost. Za holy Za ale za tanka proti sry

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5603

• ironhands
jj tohle je muj main

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5605

• Mirek n.
Tank je slabej, holy low crit, sp. Za me proti. Pvp screen si ani postovat nemel, ale kdyz uz jsi to poslal.. Potkali jsme se v arene kterou nemohl nikdo z nas vyhrat a tvuj partak musel odejit na obed, tak jsi nezavahal ani chvili a hned si nas od plnych plic zacal urazet a uz v prubehu jsi nadaval at leavneme... Nepotrebujem tu hrace tvych slovnich kvalit...

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5606

• Olinias
ehm mame v guilde ludi co maju altov lepsie equipnutych ako toto ..aj ked holy neni najhorsie, s tym by sa dalo uz co robit, ALE ...pvp bolo zbytocne a na anatheme sa s hentym nemas tiez co chvalit tiez poznam ludi co mali lepsi rank ci uz v 2s alebo 3s...a podla toho co vravi loli tak sa tu ani nehodis do nasho kolektivu...a ak si myslis ze u nas to ide rychlo bez cakania a failov tak to si tiez na velkom omyle tiez sa kopec krat faily a sa aj cakava pred bossom ako vsade inde...
PROTI

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5607

• Skream

(tzn. N/A)

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5608

• Ulf
PROTI

Re: ironhands prot/holy 12 years, 3 months ago #5609

• Immortalone
Mirek n. wrote:
Tank je slabej, holy low crit, sp. Za me proti. Pvp screen si ani postovat nemel, ale kdyz uz jsi to poslal.. Potkali jsme se v arene kterou nemohl nikdo z nas vyhrat a tvuj partak musel odejit na obed, tak jsi nezavahal ani chvili a hned si nas od plnych plic zacal urazet a uz v prubehu jsi nadaval at leavneme... Nepotrebujem tu hrace tvych slovnich kvalit...

Stačí mi. Proti.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds