Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Waren-holy palladin
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Waren-holy palladin

Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5500

• warenfall
Herný nick: Waren
Class: Palladin
Talenty: holy/re3
Rasa: human
Profesie: Mining(450)/ JWC(450)
Alti: Warenfall(lvl80)-druid
Credy(lvl80)-hunt
Warenik(lvl80)-priest
Rok narodenia: 1991
KS: 10/25 ano/ani i 10HC/25HC

TeamSpeak3: M8m umím s ním zacházet,na TS jsem počas raidu poslouchám RL a lidi co hovoří není problém si zapojit mikrofon a začít s vámi i aktivně mluvit

Sluchátka: Mám

Mikrofón: Mám

Zameranie: jen PVE

Equip: nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_122712_102750.jpg

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Waren

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): nemám žádný problém můžu progressovat klidně do rána

Predošlé guildy a dôvod odchodu: TFM každý snad ví jak to dopadlo.Poté jsem byl jeden raid u vás žádali jsme po mě rename(bohužel na to rename jsem nemel NC-chtěl jsem si zaraidovat a tak jsem byl chvíli v ROS) což jsem tedka klidne ochotný podstoupit,další věc která se mi nelíbila že k vám přišlo hodně lidi z TFM zaráz a vy jste je hazeli do jednoho pytle a hodnotili je jako celej ne jako jedince ale to snad uz pominulo a tudíž bych vás moc rád požádal o druhou šanci pokud neco takového umožnujete a nebudete me nijak odsuzovat.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:CHci si zajít nejaky ten raid při raidu se nerozcilovat jako z WR a hlavne se při raidu pobavit zasmát se a užít si nejakou tu zabavu s vámi. POkud vím nikdy jsem nemel žádný problém z vaší guildou a obzvláště s žádnám z členu navic u vas mam i hodně znamých a kamaradů(xander,chenai,čarovný,head,fajocka,....)

PS: pro ty kdo pátrají po cizích forech tak to tu napisu před vámi: Do proximi me nevzali(o tom se klidne z nekym pobavim ingame), a z Ros jsem leavnul a bohuzel odesel ve zlem takže tam mě už nechtělí a jiná kvalitní guilda jako jsou tyhle 3 už bohužel u Aliance neni

Prosím dejte mi tu šanci se ukazat v dobre světle!!!!! Děkuji vám za každé PRO a PROTI
Last Edit: 12 years, 3 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5501

• Fajocka
  • Zástupce Guild Mastera
no neviem ako vy ale ja by som mu dal este jedno sancu.. na raide si dokaze splnit svoju ulohu .. tak za mna mensie Pro .. bol by to vlastne (v poslednej dobe) aktivny 3-4 holy pala (podla toho ako dopadne nereuss) ... .. Pri najhorsiom ho zobrat ako main retri ,,
to zalezi samozrejme na vyssiej moci

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5502

• warenfall
mam i tank gear takze neni problem předělat na něco podle potřeby co se bude hodit rad se ucim nove veci

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5503

• Xander
nejde screen kámo ...za mna mas urcite pro...kvalita je ale rozhodnutie necham na vyssej moci

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5504

• warenfall
screen editnut sorry

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5505

• Deli
to chceš jako říct, že jsme tě předtím vyhodili, protože sis nedal rename? prestaň prosimtě
PROTI

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5506

• Josy
  • Administrátor
Skutočný dôvod prečo si odišiel//bol kicknutý, lebo nejak si nespomínam na takýto dôvod a ver tomu, že keby sme niekoho kickli z toho dôvodu, tak to by som si pravdepodobne pamätal.

Edit: nebude to z toho dôvodu, že si bol len jeden raid? osb.g6.cz/webdkp/Player/Waren

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
Last Edit: 12 years, 3 months ago by Josy.

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5507

• warenfall
Byl jsem pouze jeden raid po tom co padl LK tak byly narazky na to ze si mam dat rename protoze tam mate priesta jmenem warren(zrejme by se to nekomu pletlo a nekteri si myslel ze tahle postava je se mnou spojena) a ja nemel NC tudiz jsem uznal ze s tim asi moc neuspeju a tak jsem hned leavnul jinak s neaktivitou problemy nemam na raidy chodim rad a vcas jen jsem nemel uz tu prilezitost jit jiny raid

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5508

• Immortalone
Josy wrote:
Skutočný dôvod prečo si odišiel//bol kicknutý, lebo nejak si nespomínam na takýto dôvod a ver tomu, že keby sme niekoho kickli z toho dôvodu, tak to by som si pravdepodobne pamätal.

Edit: nebude to z toho dôvodu, že si bol len jeden raid? osb.g6.cz/webdkp/Player/Waren

Waren tehdy healoval pěkně na tom raidu. O jeho kvalitách není pochyb, pamatuju si ho.

Nevěděl jsem, proč nakonec odešel (odešel sám).. pokud to bylo z tohohle důvodu, tak mi to příjde trošku ulítlý ale což, stávají se daleko zvláštnější věci.
Dal bych ti ještě jednu. Ale s podmínkou! A budeš makat až budeš černej

Re: Waren-holy palladin 12 years, 3 months ago #5509

• Mirek n.
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.19 seconds