Herný nick: Waren
Class: Palladin
Talenty: holy/re3
Rasa: human
Profesie: Mining(450)/ JWC(450)
Alti: Warenfall(lvl80)-druid
Credy(lvl80)-hunt
Warenik(lvl80)-priest
Rok narodenia: 1991
KS: 10/25 ano/ani i 10HC/25HC
TeamSpeak3: M8m umím s ním zacházet,na TS jsem počas raidu poslouchám RL a lidi co hovoří není problém si zapojit mikrofon a začít s vámi i aktivně mluvit
Sluchátka: Mám
Mikrofón: Mám
Zameranie: jen PVE
Equip:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_122712_102750.jpg
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Waren
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): nemám žádný problém můžu progressovat klidně do rána
Predošlé guildy a dôvod odchodu: TFM každý snad ví jak to dopadlo.Poté jsem byl jeden raid u vás žádali jsme po mě rename(bohužel na to rename jsem nemel NC-chtěl jsem si zaraidovat a tak jsem byl chvíli v ROS) což jsem tedka klidne ochotný podstoupit,další věc která se mi nelíbila že k vám přišlo hodně lidi z TFM zaráz a vy jste je hazeli do jednoho pytle a hodnotili je jako celej ne jako jedince ale to snad uz pominulo a tudíž bych vás moc rád požádal o druhou šanci pokud neco takového umožnujete a nebudete me nijak odsuzovat.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:CHci si zajít nejaky ten raid při raidu se nerozcilovat jako z WR a hlavne se při raidu pobavit zasmát se a užít si nejakou tu zabavu s vámi. POkud vím nikdy jsem nemel žádný problém z vaší guildou a obzvláště s žádnám z členu navic u vas mam i hodně znamých a kamaradů(xander,chenai,čarovný,head,fajocka,....)
PS: pro ty kdo pátrají po cizích forech tak to tu napisu před vámi: Do proximi me nevzali(o tom se klidne z nekym pobavim ingame), a z Ros jsem leavnul a bohuzel odesel ve zlem takže tam mě už nechtělí a jiná kvalitní guilda jako jsou tyhle 3 už bohužel u Aliance neni
Prosím dejte mi tu šanci se ukazat v dobre světle!!!!! Děkuji vám za každé
PRO a
PROTI