Podavam prihlasku za Brachu neslo se mu registrovat...je to zavislak a umi to:)
Nick: Kaire
Level: 80
Rasa/Classa: Draenei Shaman
Main/Off Spec: Restoration(6.5k Gs)/Enchacement (6.0k Gs)
Profese: Mining-/Full/- Jwl-/Full/-
Alt: Minc (Mage, 6,2k Gs)
Rok narození: 1994
Ks 10/25: Ano,25hc po LK
Konfigurace vaše Pc?: AMD Athlon II X4 , 4GB RAM, GeForce GTS 250, Windows xp 32bit
Obvyklá latence ve hře a stabilita vašeho internetového připojení?: 42ms, poměrně stabilní
Mikrofon a schopnost komunikovat? Ano, bez problémů
Něco málo o sobě a působení na serveru?
Takže,jsem studentem vysoké školy,je mi 18 let,pocházím nedaleko Karlových Varů...Ze školy přicházím kolem 3-4 max 5 hod., takže s raidama nemám problém...Hrál jsem ještě na Equilibrium,tam jsem hrával shamana,maga a rogunu, po-té co přecházelo Eq na Anathemu,tak jsem neváhal a šel jsem hrát právě sem...(Jsem normální čávo,xD)
Jak dlouho hrajete wow?
No řekl bych, tak přibližně 5-6 let
Jaká byla vaše předchozí guilda a důvod odchodu?
Předchozí Guilda byla RoS, komunikace lidí, nechuť progressovat, lidé, kteří se chovali jak 5 leté děti...Pomluvy a lži,takto bych tu mohl strávit dalších 15 let,jen na chybách.

(Omlouvám se,ale napsal jsem to,tak jak to vážně je)
Proč chcete do Old School Brothers?
Zaslechl jsem že jste jedna z nejlepších guild u aliance a máte dobrou komunitu a tak bych rád byl její součástí
Co nám můžete nabídnout?
Tak kvůli kvalitnímu gearu,ne jen gearu,ale i skill, můžu nabídnout chuť hraní a kvalitu healování, samozřejmě profese, ZADARMO..! apod...
Děkuji za posouzení.
A mimochodem,aby jste se nedozvěděli od níkoho jiného, tak RoSáci mě kickli,za to že mi padnul jednou net popř: Elektřina,vypálili se jističe... (Jsem upřímný a schopný).!