Herný nick: Xander
Class: Mage
Talenty: FF(main)/ off striedam ako ponozky =D
Rasa: Human
Profesie: Alchemy(450) / Tailor(450) / Cook,Fish,FA(450)
Alti: Recovery (dr00d)
Rok narodenia: 1993
KS: 10/25 10hc/25hc
TeamSpeak3: srsly? =D…kazdodenna samozrejmost
Sluchátka: Yes Sir!
Mikrofón: Yes Sir! (niekedy moc kecam)
Zameranie: PvE
Equip:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102112_142801.jpg
Staty:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_102112_142801.jpg
Vsetko sa doladi!...viem som trosku pod hitom ale zradlo +dreanei to vsetko spravi…takisto haste. Chyba tam pasok a hlavne sword =D
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Xander
DPS:
nemesisup.cz/files/public/wowscrnshot_092812_140516.jpg
Da sa aj viac…zalezi ako procne vsetko =)
Šúpe sa Bratislavská klobása pred jedením: Zalezi, aky som hladny =D
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Ako kedy…stat sa moze hocico pocas raidu…a ked musim tak musim =D…Chcem vas upozornit ze v stredu si chodim rekreacne „zasportovat“ cize domov dochadzam tak okolo 19:30 +-…cize bud R2 alebo vymena/zastup =D
Predošlé guildy a dôvod odchodu: The Frostmourne, problemy boli dlhodobejsie. Zacalo to tym ze aj kde sa clovek snazi na 110% tak ostatní to mali v pazi a jednoducho sa zviezli. Momentalne nie sme schopni zlozit pomaly ani 10man nie to 25man. Nedavno som prebral GuMa po Dashanovi s tym ze sa to pokusim nejak zriesit, lenze uspech to nemalo…coraz viac ludi leavuje a naberat a equipovat/vychovavat si dalsich ludi by trvalo mesiace a ja si chcem tuto hru zahrat na odreagovanie/achievovanie.
Tejto guilde som vela dal a aj ona dala mne ale raz to muselo prist. Mrzi ma ze za takychto casov.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Proste lognut do hry s tym, ze nic nemusim riesit a byt obycajnym clenom, kvalitne raidy a kolektiv. Plus poznam tam zopar ludi =).
Hawk!, Xander