Herný nick: Nawarrocze
Class: Warrior
Talenty: Fury
Rasa: Human
Profesie: Jewelcrafting(450)/ Tailoring(450)
Alti:Trinitra(lvl 80)- Shaman
Smook (lvl 80)- Mage
hypno (lvl 80)- Priest
Smookecze (lvl 80)- DK
Nawix (lvl 80)- Druid
Smooki (lvl 80)- Rogue
Rok narodenia: 1991
KS: 10/25 + 10 Bane/25 LoD
TeamSpeak3: Mám a umím sním zacházet//Mám
Sluchátka: Mám - Nekdy hrám na bedničky, ts mám na Tlačítko (Kto má bedničky bude mať povinne TS3 na TLAČÍTKU, lebo ináč je ozvena!!!)
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE//PvP
Equip: Screen z hry s vašim EQ a celou UI-
imageshack.us/f/703/wowscrnshot092712220558.jpg/ UI mám zatim dočasné budu tenhle měsíc kupovat novy pc mam ted horsi x(
imageshack.us/f/43/wowscrnshot092712221130.jpg/ taky mám tank gear ale už nák netankuju
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...ma&cn=Nawarrocze
DPS: Screen s DPS na dummy aspon s 500k dmg. Samozrejme SelfBuff !!! :
imageshack.us/f/849/wowscrnshot092712213525.jpg/ (Omlovam se za DPS, ale za warra se blbe toci na dummy)
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Problém nemám, akorát mam dá se říct sudej a lichej týden v Zaměstnání. Mám týden ranní to stíham raidy bez problemu a pak
mám týden odpolední a to nestíham ale někdy se stane, že po mě chce šéf abych o odpolední přišel na ranní tím pádem o5 můžu na raid. Progress mi nevadí! Snažím se být pokud možno
až do konce.
Predošlé guildy a dôvod odchodu:BOSS - tam jsem začal. Byla to PvP guilda takže zaměření k PvP, pak ale přesli částečně na PvE, ale guilda se rozpadla.
SWK - Lajla BEZ KOMENTU .... x)
TFM - PVE guilda to byla skvělá, vložil jsem do ní dost času a dost me i štve co se stalo. Nejsem tip co leavne guildu když jde ke dnu, ale už toho bylo dost. Vedení už dá se ríct šlo dolu, začli hádky a podobně. Nejméně 4x jsem říkal že leavnu, ale byl sem tam cca rok a půl.Držel jsem se, ale ervy máme jen jedny že

. WoW hraju už cca 6let, takže to mám jako zábavu, ale i to je z určitou mírou.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:Tak do OSB chci protože máte úroveň, mozek a hlavne mám tam pár přátel. Očekávam Kvalitu, ale zároven vim že tam nechybí jak v PvE tak v PvP to řežete výborně. Rád bych zapadl
S pozdravem Nawarro