Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Amani/Priest/Shadow
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Amani/Priest/Shadow

Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3549

• Amani
Herný nick: Amani
Class: Priest
Talenty: Shadow
Rasa: Night Elf
Profesie: Jewellcrafting(450)/ BS(450)
Alti: nemám nikdy alta
Rok narodenia: 1990
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať

Sluchátka: mám

Mikrofón: mám ,ale blbne mi skočím kúpit nový..

Zameranie: PvE//PvP

Equip:imageshack.us/photo/my-images/543/wowscrnshot073012151914.jpg/ vačšina equipu pochádza ešte s equilibria

Link na armory:armory.project-nemesis.cz/character-shee...nathema&cn=Amani (snad bude fungovat)

DPS:imageshack.us/photo/my-images/543/wowscrnshot073012150541.jpg/ dps asi pri 300k damagu do dummy bez zapnutych trinketov

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): ? nemám stým problém nechodím do školy ani do práce

Predošlé guildy a dôvod odchodu:Moja posledná guilda bola Guards of Hell s Equilibria ktorá prešla na Anathemu a pred pár dnami sa rozpadla..mam aj skusenosti s rankom officer alebo raid leader.

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:Vopred sa ospravedlnujem za imageshack dufam ze to pojde pozriet no a k veci.. Do OSB chcem preto lebo hladam fajn ludi ako na pokec tak aj na vela spoločne prežitého času v roznych instanciach.WOW som začal hrat na AN odTBCskúsenosti mám dostačujúce zatu dobu som spoznal kopec ludí ako aj členov roznych GM teamov ba dokonce Jinda. Je jedna tanecna skupina na slovensku ku ktorej mam velmi blizko no a tiez sa vola Old School Brothers takze ten nazov mi vela hovori..mam 22rokov som sportovec a clovek kludnej povahy.Chcem guildu v ktorej by som uz ostal nastalo preto som si vybral prave Vás dufam ze si vyberiete aj vy mna.(taktiky znam a vsetko co bude treba som schopny urobit spravne tak ako treba.)
Attachments:
The topic has been locked.

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3550

• SKillpala
som ZA ale nech rozhodne xiara

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3551

• Olinias
tiez sa mi paci...len to dps by chcelo poriadne vydno kolko si nadmgoval a aspon na 500k kludne aj s trinketami ale inac ja som ZA

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3552

• Ulf
No,eq pěkný..UI se mi moc nepozdává a nevídim ani dbm ? Nevím..Xiara si tě veme do parády a sem PRO

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3553

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master

Ja si ťa kuknem ingame a potom sem napíšem posudok
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3554

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Dooobre, čiže chlapec veľmi milý, spoločenský, so super Equipom vzhľadom na Equilibrium, talenty odpovedajú rotácií, Dps v poriadku, zadmgovali sme si 1 milion a som spokojnýý, Odporučujem teda stiahnuť ten Addon pre Shadow priesta, link dodam, v screene ukazuje co to robí - Ak nemáš Deadly Boss Mode tak tiež určite stiahnuť (na to som sa aj zabudol opýtať)
Verdikt: ZA - z jeho predošlých Guild a prístupu odhadujem že to bude stálica, a že neleavne ako napr. Reeal, ktorého strata ma trocha nahnevala

Screen: Pekne tam vidis kolko ti este trvá dotka, super výhoda na vampiric touch, ked ti policko zozelenie, tak mozes zacat castit a posledny tik da presne tak aby to dalo aj ten posledny dmg
EDIT: Addon sa vola Shadow Timer 3.3.5. - ale musíš si to vyhľadať
Attachments:
by Tiss
Last Edit: 12 years, 9 months ago by Xiara.

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3555

• Amani
OK do tých addonov sa ihned pustím a dakujem za pekné ohodnotenie Xiare už sa na Vás teším:)

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3561

• Kubino
Za mňa tiež PRE, písal som s ním ingame. Človek na úrovni.

Prijatý

/Lock

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3562

• Josy
  • Administrátor
ZA

ešte som dal unlock, nech napíše, že odkade je, keďže hovorí, že má blízko k tým tanečníkom, čo nám okopírovali meno

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Amani/Priest/Shadow 12 years, 9 months ago #3563

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Naša Guilda je staršia než oni, že?
by Tiss
  • Page: