Herný nick: Chichieq
Class: Hunter
Talenty: PvP Sur / PvE MM
Rasa: Night Elf
Profesie: Tailo(450)/ Alche(450)/Cook(450)/FA(450)/Fish(450) + Ench(450)/Skinn(450)/Insc(450) na altoch, nieje problem lognut podla potreby
Alti: Shinygami//lock//affli
Diesell//druid//feral,resto
Warthog//saman//cement,resto
Rok narodenia: 1989
KS: 10/25 mam
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
Sluchátka: použim vstavane v notase + push to talk
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE//PvP oba
Staty: Screen+ popis-
img406.imageshack.us/img406/2774/osb2.jpg viem mam prehnany HIT ale zatial nemam druhy trinket

mam T10 ku + T9 legy , ringy dalaran za goldy + za repku , DWčko HCčkove, BOW mam WF ale T2 ma najlepši biely DMG aj ked tam je zobar resil
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Chichieq
DPS:
img194.imageshack.us/img194/6003/osb1.jpg tych 500 je ale malo, u T10 je to moc o tom ako zopnu bonusy
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): nie nemam, avšak pracujem a mam priatelku takže moj čas je obmedzeny
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Prišiel som z EQ predošla Sons of Norris dovod odišli z projektu uplne
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Som hračom na projekte už nejaky ten rok, konkretne 5 , som naročny hrač od guildy očakavam seriozny pristup, neznašam wipovanie na 10manoch verim že u Vas sa s tymto nestretnem

ste top guilda a ja sa chcem len to najlepšie

+ pokec na TS aj mimo raidy

. Čo možem ponuknut ja ? profky, alty , znalosti všetkych class, talentov a glyfov, dokažem každy spell talent obestovat, poznam všetky dungy od normalu až po ICC, všetky mapy, všetky profky, repky

skratka WOW poznam skrz na skrz btw: som BG maniak za honory kupujem už len gemy a tych mam viac ako dost na rozdavanie.
pripadne otazky rad zodpoviem , dakujem

s pozdravom Chichi.