Základem pro mága PvE je molten armor, plus glyph na něj, díky kterému se 20% spiritu přelejvá na crit. Priority arcane maga mas Hit > Spell Power = Haste > Critical > Spirit. Socketuju pomocně intel / spirit. Spirit mi stačí z itemu a neměl by se prioritně socketovat. Proto mám 30K selfbuff many abych na ní nedošel okamžitě. Vem si bufy z raidu, totem, spirit od priesta, jídlo z cooking, kinga atd. Základní rotace je Abl,Abl,Abl,Abl při procu AM nebo ABar a dokola. S tímhle každej dojde na manu okamžitě a proto je nesmysl jí jet. Rotace na usporu many je Abl, Abl , při procu AM a pokud ne tak ABar. A zase to samé. Velký dmg rotace, PoM, Abl,Abl,Abl, MI (při T10), IV, AP plus případně trinket, 4x Abl stack zas při procu AM a nebo ABar. Po té se doporučuje přepnout na mana rotaci než doběhnou CD. Jet základní rozaci od začátku do konce, tak bych chtěl cisteru s manou a je to nesmysl jí jet. Mág arcan musí jet s rozvahou a né skončit hned na maně a nesmyslné základní rotaci, kterou si troufám říct jede většina. Jel jsem původně frostfire.