Herný nick: Ironwall (zatiaľ Macuras, bude rename)
Class: Paladin
Talenty: Prot,Retri
Rasa: Human
Profesie: JWC+ENCH
Alti: Lessien lvl 80 sh pve / disco pvp (toc 25hc gear +T2 wep.)
plánujem ale spravit wara, na koĽko to bol po mainovi najviac uprednostnený char (plánujem pve furi / pvp arms)
Rok narodenia: 1991
TS : Mám, viem sa pripojiť

, doma však mikrák nepoužívam (len na intráku).
Slúchadlá : Mám, ozvena nieje (sú hodne izolované) ale ak by náhodou bola nieje problém si to hodiť na keybind.
Zameranie : Som zarytý PVE-čkar, PVP chodím pre odreagovanie a pre wepky do PVE
EQ+staty :
armory.project-nemesis.cz/character-shee...thema&cn=Macuras
nemesisup.cz/files/public/1-2-9.jpg
nemesisup.cz/files/public/1-1-37.jpg
DPS :
nemesisup.cz/files/public/dps_irw.jpg
Progress : Teraz cez prazdniny bieda, ale na intráku od 18 kludne aj do 03:00
Predošlé guildy : Pôsobenie na EQ, zaciatky The Exilers, potom The Mightiest a konecne pôsobenie v The Sons of Norris. Všetko to boli svojho času top PVE guildy.
O OSB mi povedal kamoš Maven, ktorý pre dlhšou dobou emigroval na AN z EQ. Poznám ho osobne, vlastne ja som ho na wow nahovoril
Na EQ som hral 5 rokov, maina paladina hram od začiatku WotLK-u. Ako alta som mal každú class (okrem roguny)- viem čo-to poradiť. Svoju class ovládam dokonale v specu retri pvp aj pve, v prote to isté, akurát v holy mám za sebou len teóriu. Wara ovládam na každom specu. Priesta alta mienim prestať hrávať akonáhle budem mať warriora na úrovni. Ak by som sa uchytil ako DPS, môžem v poho povedať že udržať sa pri rovnakom geare v top 5 mi nikdy nerobilo problém. Slušné DPS dokážem vytočiť s viacerými classami, bohužiaľ po neakceptovaní názoru admina Apendixa som dostal wipe na 13 postav

Takže to je dôvod, prečo nemám lepší gear (main mal 6128 GS v prot pve pri ICC 25normal geare) a preto nemám veľa altov. Tento účet som zdedil od parťáka z 3v3, prístup naň už nemá. Na WoW si dokážem nájsť čas vždy , problém je v tom že len cez školský rok na intráku, kedy mám pokoj od matere

Je to hysterka a keď dostane strih kludne mi dokáže roz*ebať PC .Preto doma moc nehrám (prevencia, neobťahujem bankárovu dcéru

). Takže ak ma teraz nepríjmete, nevadí, počkám a po prázdninách napíšem znovu.
PVE úspechy : na EQ som mal titul Celestial Defender za FR Algalona v ULD 25, ako v prvej ali guilde sme dali Kel'Thuzada, ToGC 25 anub prvýkrát položený tiež za mojej aktívnej účasti. No a ako čerešnička na torte LK 25 na 2. pull v prvý deň otvorenia
PVP úspechy : 2580 rat 2v2, 2250 3v3
Niečo o mne : Mám 20rokov,som študent VŠ SPU v Nitre , fakulta biotechnológie a potravinárstva. Flákam to úspešne vďaka WoW

Som nekonfliktný typ, rád poradím a vysvetlím v guilde problém, prípadne ponúknem riešenie. Mínus u mňa je, že som EGO-BOOSTER a alkoholik (pijem aj počas raidov, ale naj*baný hrám 10x lepšie

) Taktiež si občas chodím zafajčiť, ale fajčím u PC takže ma to nejak neobmedzuje.
Za zváženie vopred THX... Ironwall