Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Ironwall, prot/re3 pala
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Ironwall, prot/re3 pala

Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3172

• Iron
  • Class Leader
Herný nick: Ironwall (zatiaľ Macuras, bude rename)
Class: Paladin
Talenty: Prot,Retri
Rasa: Human
Profesie: JWC+ENCH
Alti: Lessien lvl 80 sh pve / disco pvp (toc 25hc gear +T2 wep.)
plánujem ale spravit wara, na koĽko to bol po mainovi najviac uprednostnený char (plánujem pve furi / pvp arms)
Rok narodenia: 1991

TS : Mám, viem sa pripojiť , doma však mikrák nepoužívam (len na intráku).
Slúchadlá : Mám, ozvena nieje (sú hodne izolované) ale ak by náhodou bola nieje problém si to hodiť na keybind.
Zameranie : Som zarytý PVE-čkar, PVP chodím pre odreagovanie a pre wepky do PVE
EQ+staty : armory.project-nemesis.cz/character-shee...thema&cn=Macuras
nemesisup.cz/files/public/1-2-9.jpg
nemesisup.cz/files/public/1-1-37.jpg
DPS : nemesisup.cz/files/public/dps_irw.jpg
Progress : Teraz cez prazdniny bieda, ale na intráku od 18 kludne aj do 03:00
Predošlé guildy : Pôsobenie na EQ, zaciatky The Exilers, potom The Mightiest a konecne pôsobenie v The Sons of Norris. Všetko to boli svojho času top PVE guildy.
O OSB mi povedal kamoš Maven, ktorý pre dlhšou dobou emigroval na AN z EQ. Poznám ho osobne, vlastne ja som ho na wow nahovoril
Na EQ som hral 5 rokov, maina paladina hram od začiatku WotLK-u. Ako alta som mal každú class (okrem roguny)- viem čo-to poradiť. Svoju class ovládam dokonale v specu retri pvp aj pve, v prote to isté, akurát v holy mám za sebou len teóriu. Wara ovládam na každom specu. Priesta alta mienim prestať hrávať akonáhle budem mať warriora na úrovni. Ak by som sa uchytil ako DPS, môžem v poho povedať že udržať sa pri rovnakom geare v top 5 mi nikdy nerobilo problém. Slušné DPS dokážem vytočiť s viacerými classami, bohužiaľ po neakceptovaní názoru admina Apendixa som dostal wipe na 13 postav Takže to je dôvod, prečo nemám lepší gear (main mal 6128 GS v prot pve pri ICC 25normal geare) a preto nemám veľa altov. Tento účet som zdedil od parťáka z 3v3, prístup naň už nemá. Na WoW si dokážem nájsť čas vždy , problém je v tom že len cez školský rok na intráku, kedy mám pokoj od matere Je to hysterka a keď dostane strih kludne mi dokáže roz*ebať PC .Preto doma moc nehrám (prevencia, neobťahujem bankárovu dcéru ). Takže ak ma teraz nepríjmete, nevadí, počkám a po prázdninách napíšem znovu.
PVE úspechy : na EQ som mal titul Celestial Defender za FR Algalona v ULD 25, ako v prvej ali guilde sme dali Kel'Thuzada, ToGC 25 anub prvýkrát položený tiež za mojej aktívnej účasti. No a ako čerešnička na torte LK 25 na 2. pull v prvý deň otvorenia
PVP úspechy : 2580 rat 2v2, 2250 3v3
Niečo o mne : Mám 20rokov,som študent VŠ SPU v Nitre , fakulta biotechnológie a potravinárstva. Flákam to úspešne vďaka WoW Som nekonfliktný typ, rád poradím a vysvetlím v guilde problém, prípadne ponúknem riešenie. Mínus u mňa je, že som EGO-BOOSTER a alkoholik (pijem aj počas raidov, ale naj*baný hrám 10x lepšie ) Taktiež si občas chodím zafajčiť, ale fajčím u PC takže ma to nejak neobmedzuje.

Za zváženie vopred THX... Ironwall
The topic has been locked.

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3174

• MavenDK
  • Gold Boarder
čo sa týka tvojich screenov s DPS a damage done na dummy,tak je to trochu málo a ten equip nie je moc PVEčkový,ale viem ako to v OSB chodí a equip na palu si nazbieraš rýchlo .... btw pozn.: na screene mu nevidno GS,pretože sme mu dnes kopírovali WoW do noťasu a nemá addon

Každopádne tento človek bol najlepší tank na Equilibriu,jeho prihláška je na úrovni a plne za neho ručím !!! Je to fakt kvalitný hráč.

Za mňa jednoznačne ZA

P.S.: Keď na TS budeš počuť Dtoxa,tak potom zistíš,čo to znamená hrať najebaný a točiť poriadne DPS

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.
Last Edit: 12 years, 10 months ago by MavenDK.

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3180

• Aport
  • Guild Master
slušná přihláška
jsem PRO

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3181

• agymus
  • Senior Boarder
PRO ....další alkoholik se u nás nikdy neztratí

OPPA HUNTER STYLE!

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3182

• diewithcry
  • Zastupce GuM & Raid leader
Som Za .
A nemas bindy?

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3183

• Josy
  • Administrátor
Iron wrote:

....O OSB mi povedal kamoš Maven, ktorý...

dúfam, že netočíš ako on

Si z Nitry? Kedy ideme piť?
A dúfam, že nebudeš písať slohové práce ako Ultra

ZA

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
Last Edit: 12 years, 10 months ago by Josy.

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3185

• Jago
kto to ma citat?? ZA

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3186

• Carly
co se týče prota neni to špatné nevim jak to chodilo u Vás na EQ. DPS nic moc. Maven o tobě mluví jako o nej tankovi z EQ to máš taunt na 1? žádné bindy? WTF OMG delas si srandu?.( FOR MAVEN ). Dejme tomu no ZA ale budes to mit hard velmi hard

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3189

• Yielothaxx
Za

Re: Ironwall, prot/re3 pala 12 years, 10 months ago #3190

• Uranos
Prihlaska pekna . Ale : Avenger Shield na 9 ? Kde je plosny taunt ? concentration tak daleko ? Ako ta prihlaska je nad urovnou ale usporiadanie spellov + nevidim zadny bind a pri embicekovi sa bindy hodia . Dorob ui zatial N/A
Last Edit: 12 years, 10 months ago by .
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds