Herný nick: Foxess
Class: Hunter
Talenty: Marksmanship
Rasa: Night Elf
Profesie: Mining(450)/ Eng (435)
Alti: Jakob (lvl 80)- Paladin R3/holy
Orofar (lvl 80)- druid Balance/resto
Deriaan (lvl 80)- warrior Fury/Arms
Miltone (lvl 80) - lock Demo/destro
Flamedus (Lvl80)- Shaman Cement/Resto
Rok narodenia: 1992
KS: 10-Ano
25-Ne
TeamSpeak3: Mám a umím sním dělat.
Sluchátka: Mám. I bedničky.
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE, Do pvp chodím jen kvuli šutrum.
Equip:
imageshack.us/photo/my-images/818/wowscrnshot061212215338.jpg/
Jel jsem vše na Agi. Momentalně předělávám na Arp.
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Foxess
DPS:
imageshack.us/photo/my-images/99/wowscrnshot061212201833.jpg/
V icc točím více. jak huntu předělám na Arp tak ten dps take pujde ještě hore.
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): V tyden kdy mám praci ráno tak není problem s progresem. Ale na odpolední se domu dostanu nejdřív v 1 ráno.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: SWK - Rozpory s vedením. 1 čast vedení po hračich požaduje určitě věci a druhá část tomu uplně rozporuje. Takže zmatek a není tam pevný stanovený řád. Momentální má trpělivost praskla když lajla říkala všechny raidy se budou psát na RP a o tyden později další zastupce : já to tam psát nebudu. Takže pro člověka který pracuje na 2 směny ja celkem nemožné se někam dostat a vysedavat furt u wow a čekat než někdo něco složí to je hloupost. A že se danemu zastupci nechce davat to na RP - Tak tedy naco tam ten řád je když se nedodružuje. Další problem Progres Icc 25hc většina hlavní Rlek se tam vztekaj jaktože to g nemuže dát na první pul a podobné věci.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Očekávám hlavně pevný řád. Guildu která bude mít chut progresovat vše to co jen pujde a ne že to hned při druhem Wipu vzdají. Protože všechny postavy mám se zaměřením Pve progresuju rád a rád se zučastnuji všech raidu jakožto pomoc altum nebo progres icc Hc. O OSB si myslím že jste hodně schopná guilda se kterou nebudu mít v progresu problem.