Herný nick: Tuxedo
Class: Death Knight
Talenty: Unholy
Rasa: Human
Profesie: Mining(450)/ JWL(450)
Alti: Crishy (Pala 80lvl)
Rok narodenia: 1991
KS: 10ano/25nie
TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať
Sluchátka: Mam repraky nabindovane to mam
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE...Skusenosti mam mam z ICC 10/25 aj N aj HC
Equip:
img72.imageshack.us/img72/1810/wowscrnshot052912133301.jpg su tam nedostatky ale to sa casom napravi
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...athema&cn=Tuxedo
DPS:
img444.imageshack.us/img444/9638/wowscrnshot052912124414.jpg na skill dummy nikdy vela nevytiahnem icc vsak vyzera lepsie
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Neslubujem to co nemozem dodrzat..Nehovorim ze nebudem chodit alebo ze sa mi neda ale nikdy neviem ci sa nebude konat neaka oslava narodenin,pivinnosti,futbal s kamosmi a podobne ale zase nechcem ani kazdy den sediet vkuse za wowkom no ale pokial sa mi bude dat tak neni problem.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Na nazov prvej G si neviem ani za boha spomenut no tam som nabral svoj prvy PvE eq a dvovod odchodu bol ze sa g rozpadla..Dalej som bol v G RoS stade som odisiel kvoli tomu kolektivu dalej som bol v G BOSS stade ma kickli kvoli prihlaske do vasej G..Potom som siel do vasej G cize skusenosti somnou mate ak si namna pametate

Potom ste ma kickli kvoli tomu ze som mal ban za bugoviane

no ale po mojom ospravedlneni ste ma zobrali naspet ale to som si dal pauzu z wow a zase ste ma kickli

A teraz zacinam znova z wow takze by som sa chcel vratit.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Poznam tuto G mam snou len dobre skusenosti a je tu super kolektiv a taktiez aj kvalitne raidy.
No to by bolo asi vsetko prijemne citanie a za skore a hlavne kladne vybavenie vopred Dakujem