Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution

Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1981

• Stifleer
Herný nick: Stifleer
Class: Paladin
Talenty: Protection, Holy, Retribution
Rasa: Human
Profesie: Mining(450)/ JWL(450)
Alti: Stiflerr- Druid(80) ... Stiflerka- Mage(80) ... Malorca- Priest(80) ... Stiflerik- Rogue(80) ... Stifleerik- Hunter(80) ... Stifler- Warlock(80) ... Melldovka- Shaman(80) ... Stifller- Death Knight(80)... Dirt- Warrior(80) ... Nula- Paladin(80)
Rok narodenia: 1994
KS: 10/25 – Aj aj

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať

Sluchátka: mám
Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE ... rad si zahram aj PVP

Equip+Staty: nemesisup.cz/files/897/stifler-osb.jpg

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...hema&cn=Stifleer

DPS: nemesisup.cz/files/897/dps2.jpg ... Dps pomerne low na EQ, ale to preto lebo ja debil som predal T9,5 lebo som myslel ze uz opravili

Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nemám, možno trochu ohľadom školy ale zatial v pohode

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Najprv to bola po leavnutí OSB TFM, odkial som neskor migroval ku horde. Tam som bol v Rapid Evolution. Potom som migroval späť a išiel do TFM. Teraz sa hlásim ku vám.
- Dôvod: Išiel som do TFM za kamarátom, ktorý teraz migroval k horde, a taktiež sa chcem dostať späť do OSB nejak mi to chýba

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Očakávam starý dobrý kolektív, okrem toho aj raidovanie na úrovni

( uvedomil som si, mohol by som byť prínosom )
The topic has been locked.

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1982

• Mirek n.
Stiflera odmitnout nejde. Pro me to byl vzdy kvalitni clen co umel za vsechny specky/alty. Jednoznacne PRO

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1983

• Olinias
ehm stifler tak skaredo si leavol ked si si spravil shm co s tebou ale jo ZA

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1984

• Stifleer
Olinias wrote:
ehm stifler tak skaredo si leavol ked si si spravil shm co s tebou ale jo ZA

ja neberiem ze ste nasratí, chapem, vy ste to videli z tej stranky ze som zrobil SHM a odisiel, ale tam bolo kopu inych veci a hlavne prave ten kamarat vo frostmourne ...

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1985

• Olinias
niesom nasraty a jo viem ze si isel za kamaratom

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1986

• Fakyz
  • Senior Boarder
sem PRO stiflera si jeste pamatuju dobrej hrac.

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1987

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Mirek n. wrote:
Stiflera odmitnout nejde. Pro me to byl vzdy kvalitni clen co umel za vsechny specky/alty. Jednoznacne PRO

Moja reč ale stále ho dám v duely ZA, nehľdne na bývalé reči
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1988

• Wetax
  • Junior Boarder
pro

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1989

• Josy
  • Administrátor
ZA
PRIJATÝ

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Stifleer – Paladin – Holy, Protection, Retribution 13 years, 1 month ago #1993

• Uranos
DOPICE NELOCKUJTE TO PO DVOCH HODINACH KURVA !!! PROTI
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds