Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Tiandra/RoGue/ASS
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tiandra/RoGue/ASS

Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1876

• Tiandra
Herni Nick: Tiandra
Class: Rogue
Talenty: Assassination/ zkousim složit kombat eqip
Alti: Authoritka Resto shamik
Rok narozeni:1992
KS: Zatim nemám ale znám, myslim teda ze aspon vetsinu taktik vcetne ICC25HC, takže by neměl být žadný problém.
Team Speak: Mám, snad snim i umim.
Sluchátka: Mám, mám i bednicky ale kdyz je raid beru jedine sluchatka abych slyšel všechno a zřetelně.(Jistota je jistota =)..)
Mikrofon: Mám na sluchátkách.
Zamerení: Jenom PVE, pvp ani neplanuji.
Equip: imageshack.us/photo/my-images/337/wowscrnshot032812144633.jpg/ jak piši zde neni to nic extra, ale snažím se co nejvíc.
DPS: imageshack.us/photo/my-images/259/wowscrnshot032812144026.jpg/ vím že to není žádná slává, ale je fakt ze mam jenom 5,5K GS, snazim se co nejrychleji nabrat eqip nebot tuto postavu mam CCA 2 tejdny ani ne.
S dennodenním progresem ICC25HC?: Nemam vubec žádný problém, jedině snad kdybych měl něco do školy jakože zkoušku nebo zápočet. Jinak ve WoW travim co nejvice času hlavně kvuli přátelům a zábavě. Nehraju WoW protože musim, ale protože mě to baví
Předešle guildy: Company of Cutthroat- Neni to špatná guilda, ale v raidech mají opravdu velký chaos, a ja chci chodit a progresovat dal než jen k Rotfaceovi.
Proč chcete do Old School Brothers: Duvodu je hodně, například protože mě opravdu baví PVE, co se týče roguny mam sní hodně cílu, ktere bych sní chtel dokázat a věřim tomu, že OSB by mi v tom mohli hodně pomoct jako celek. Je to užasná guilda s velkou HISTORII.

PS: Vím , že mě nejspiš nevemete, ale nahoda je blbec tak to alespoň zkouším, za pokus nedám nic Děkuju moc, že ste VŠICHNI byli ochotni udělat si čas a odpovědět na tuto přihlašku.
Last Edit: 13 years, 1 month ago by .
The topic has been locked.

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1877

• Olinias
ehm ten gear je fakt low...ale ked sa tak pozeram tak dps celkom slusne na ten gear posledne prihlasky mali 6k gs a mali iba o nieco vacsie dps...sice viem ze nesplnujes snad ani jednu poziadavku ale do buducnosti by to s tebou mohlo vyzerat velmi pekne preto som ZA

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1878

• Drupry
přesně tak, na tvůj eq je to určitě dost dobré dps... k tomu equipu... chod icc s worldem a dá se to, obzvlášť n a rogunu, nabrat docela rychle, zbytek za frosty dokoupíš.
podmínky jsou jasné, ale moc se mi líbí tvůj přístup, vyjadřování atp
dal bych ti šanci, ale budeš mít přísné podmínky! nečekej, že se dostaneš na každé HC
ale když se budeš hodně snažit tak z normálu ten eq nabereš a stím jak se snažíš to určitě někam dotáhneš
PRo

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1879

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Aj keď moj rogue alt z 3kolena ma vacsi gear, vzhľadom na Eq je dps veľmi pekné, prihláška dobrá a celkom často som ťa videl po worlde a tak, nekazíš to +1 , ja som Za, keby som ti tradol každu leather vec, ktorú som za život disenchol, mal by si cez 6200 gs - tym som chcel povedat ze leather eq si u nas zozenies hned
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 13 years, 1 month ago by Xiara.

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1880

• Carly
Souhlasím s Oliniasem a Druprym. Na to, že máš low gear tak dps máš hodně slušné. Vetšinou potkávám lidi s gearem řádově 5.9 - 6K gs co točí na raidu tolik jako ty na dummy. Navíc z 25N jde většinou všechno na alta nebo diss. Ja bych byl pro vzít tě na zkoušku a ukazal by jsi se co dokážeš. Za sebe můžu říct, že ANO, ale každopádně nepočítej hnedka, že se dostaneš na 25 hc spíše jako náhradník když někdo odejde. Co se týče 25N tam nevidím nejmenší problém.

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1881

• Tiandra
Chtel bych rict ze nepocitam stim ze se dostanu hned na 25HC, ani se tam nějak nechci talčit dokud nebudu mit pořadnej EQIP hlavke kvuli zajmu guildy

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1884

• bizza
xD my potrebujem lidi na 25HC nemam rad lidi co pisou ze stim nepocitaji ... my nepotrebujem lidi na 25Normal xD. inac DPS ten gear se da ja su PRO eq u a nas naberes hned.
Last Edit: 13 years, 1 month ago by .

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1885

• Mirek n.
PRO Jinak prihlaska moc pekna... Za palu jsme ti rict ano opravdu nemohl, ale tva povaha se mi velmi libi, nevzdavas to a rogue equipnout u aliance trva cca jeden raid

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1886

• Dtox
Velice pekna prihlaska. Jako jeden z mala sis dal alespon zalezet takze +1
Za me taky PRO

Re: Tiandra/RoGue/ASS 13 years, 1 month ago #1887

• Olinias
no loli myslim ze to bude o nieco viac raidov ako jeden mozno 2-3 aby bol full EQ tak myslim ze k tomuto sa neda uz ani nic ine povedat ako :
PRIJATY....napis si ingame o inv

welcomelogo.jpg
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds