Herni Nick:
Tiandra
Class:
Rogue
Talenty:
Assassination/
zkousim složit kombat eqip 
Alti: Authoritka Resto shamik
Rok narozeni:
1992
KS: Zatim nemám ale znám,
myslim teda ze aspon vetsinu taktik vcetne ICC25HC, takže by neměl být žadný problém.
Team Speak: Mám, snad snim i umim.
Sluchátka: Mám, mám i bednicky ale kdyz je raid beru jedine sluchatka abych slyšel všechno a zřetelně.(Jistota je jistota =)..)
Mikrofon: Mám na sluchátkách.
Zamerení: Jenom PVE, pvp ani neplanuji.
Equip:
imageshack.us/photo/my-images/337/wowscrnshot032812144633.jpg/ jak piši zde neni to nic extra, ale snažím se co nejvíc.
DPS:
imageshack.us/photo/my-images/259/wowscrnshot032812144026.jpg/ vím že to není žádná slává, ale je fakt ze mam jenom 5,5K GS, snazim se co nejrychleji nabrat eqip nebot tuto postavu mam CCA 2 tejdny ani ne.
S dennodenním progresem ICC25HC?: Nemam vubec žádný problém, jedině snad kdybych měl něco do školy jakože zkoušku nebo zápočet. Jinak ve WoW travim co nejvice času hlavně kvuli přátelům a zábavě. Nehraju WoW protože musim, ale protože mě to baví

Předešle guildy: Company of Cutthroat- Neni to špatná guilda, ale v raidech mají opravdu velký chaos, a ja chci chodit a progresovat dal než jen k Rotfaceovi.
Proč chcete do Old School Brothers: Duvodu je hodně, například protože mě opravdu baví PVE, co se týče roguny mam sní hodně cílu, ktere bych sní chtel dokázat a věřim tomu, že OSB by mi v tom mohli hodně pomoct jako celek. Je to užasná guilda s velkou
HISTORII.
PS: Vím , že mě nejspiš nevemete, ale nahoda je blbec tak to alespoň zkouším, za pokus nedám nic

Děkuju moc, že ste
VŠICHNI byli ochotni udělat si čas a odpovědět na tuto přihlašku.