Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Parezak//druid//feral
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Parezak//druid//feral

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1457

• Ulf
Tak o to ninjování si myslím,že by zas tak nešlo,u nás se teda moc ninjovat nedá Ale to že jsi nadával na guildu,popř. na lidi v ní,tak to je něco jiného...Ale zas přihláška jakžtakž a dps taky pěkné a lidi potřebujeme,tak já nevím..N/A za mě
The topic has been locked.

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1458

• Grys
nejsem si vědom jediného slova, kterým bych nikoho u vás kdy někoho urážel, nevim kde tato idea vznikla... nejsem ten typ, co by nekoho pomlouval/nadaval, potažmo na guildu, jen proto, ze v te guilde nejsem....
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1459

• Buchy
  • Junior Boarder
Problém je v tom, že všichni, co na naši guildu nadávají, si nejsou vědomi, proč to dělají... Je to takové to "dělají to tamti, budu to dělat taky". Jako já bych řekl, že jestli si někdy použil křivého slova či obivnění proti naší guildě, není to tak závažný, pokud se hodláš dál chovat jako člověk a nikoli jako další z bandy dětí, co nás jen obviňuje z bugování...
Dále by si musel, pokud si to provozoval, přestat ninjovat na world raidech, které by sis někdy složil...
Věř, že world je svinstvo, a kdyby si náhodou provedl něco proti našim pravidlům, se kterýma přijetím do guildy automaticky souhlasíš, čeká tě tvrdý trest. Obzvlášť po tom, co se tu o tobě píše, takže si rozmysli, jestli k nám opravdu chceš či ne...
Pokud budeš sekat dobrotu, zaručuji se za tebe a svým právem Class Leadra fekál druidů jsem tedy pro... vyjádři se k tomu, co sem napsal a může se topic uzavřít s konečným rozhodnutím...
Remember, heroes, fear is your greatest enemy in these befouled halls. Steel your heart and your soul will shine brighter than a thousand suns.

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1460

• Grys
Koukám že máš v ohledu pomlouvání podobný názor jako já, je to stejné jako u "války" osb vs fm... lidi se navzájem téměř nesnáší a to my přijde velmi dětinské a bezdůvodné... co se týká ninjování, ano, 1x(zdůrazňuji) jsem si vzal věc na raidu který jsem si složil, protože už mě iritovalo, že jsem asi 3x předtím tu věc na raidech vyhrál a vždy se našel někdo kdo vám ji vyfoukl ninja stylem... to už vás pak opravdu hodně štve a tak jsem udělal totéž co dělali ostatní(to bylo tak rok z5 už nyní, a zpětně toho možná i lituju, protože to velice ztěžuje dostat se do nějaké guildy)... od té doby jakýkoliv raid slozim, tak veci rozdávám, jak to jen de spravedlivě
Samozrejme ze v případě přijetí akceptuju pravidlo: "provinníš se- letíš" a udělám-li jakoukoliv blbost, at raidy world ci podobně, můžete mě kick a nebudu proti tomu moci nic říct... toť mé vyjádření

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1462

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Za
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1463

• Aport
  • Guild Master
Parezak, jestli jsi to ty, tak jsem ZA, znam ho docela dobře když jsme byli v swk tak to byl rozumny clovek.. co se týče eq a statů, souhlasim s Buchym, k tomu neni co dodat.
K těm pomluvám.. Jestli sem opravdu chceš a budeš přínosem pro guildu tak neni co řešit.. otestujeme ho až bude v Guildě..

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1464

• Drupry
určitě PRo v pohodě člověk, dá se s ním komunikovat

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1468

• Olinias
nech sa teda definitivne rozhodne GUM cos nim

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1469

• Ravages
Za mě PRO,vypadá rozumně a točit taky asi umí.

Re: Parezak//druid//feral 13 years, 2 months ago #1470

• Uranos
Prijatý na buchyho zodpovednost , nieco pokazi letí
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.15 seconds