Herný nick: Parezak
Class: Druid
Talenty: feral
Rasa: Night Elf
Profesie: LW(450),skin (450)
Alti: Prydain-Shaman,Elwenn-hunter
Rok narodenia: 1992
Team speak3: Mám, avšak převážně jen poslouchám(nicméně, mohu i hovorit, pokud by to bylo nezbytné)
KS 10/25 - nemám (KS10 mam na obouch altech,protože tyto classy jsou více žádané do raidů na worldu)
Sluchátka: Nemám->požívám tlačítko
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE
Equip:
imageshack.us/photo/my-images/816/62423870.png/
GS- 5894 (sakra nesplňuju podmínku

)
Staty:
imageshack.us/photo/my-images/830/statyzx.png/
... sockety jsou momentálně na agiltu, avšak mám zásobu všech gemů na plné přesocketování, kdyby bylo potřeba + vím že tu je problém s hit ratem, který doufám bude vyřešen pomocí změny v socketech + staffkou z icc10hc, taže bych se měl snaad dostat někam kolem 260 hit rat
Link na armory:
armory.project-nemesis.cz/character-shee...thema&cn=Parezak
DPS:
imageshack.us/photo/my-images/576/dpsdummy.png/
samozřejmě, že berserk, značně zvyšuje tuto hodnotu při testu na 0,5M dmg, na testu na 1,5M dmg,taktéž na dummy, jsem měl něco kolem 7300 dps
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Nyní jsem v guilde Brotherhood of glory, avšak aktivita, je zde velmi bídná (žadné raidy, malo lidi online). Předtím jsem měl zhruba půl roční pauzu a co si pamatují, tak jsem začínal u SWK a pak jsem byl v BOSS
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Očekávám větší aktivitu a úroveň raidů, samozřejmě je mi jasné, že eq je slabší a budu rád, když se dostanu na 25n... avšak i to by mi vyhovovalo, protože s worldem již velmi stěží mohu dobudovat equip (pasek z profesora/pve zbran), a doufám, že s Vaší pomocí by to určitě časem možné bylo + znám zde několik lidí, se kterýma chodím pravidelně icc10hc, avšak jelikož jsou nyní u vás, tak to již dále nebude pravděpodobně možné, a tak to chci u vás zkusit také
S pozdravem, Pařezák