Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Cliptoris/Shaman
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Cliptoris/Shaman

Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1112

• Cliptoris
Herný nick: Cliptoris
Class: Shaman
Talenty: Resto/Encha
Rasa: Drainei
Profesie: Skining(450)/ Leatherworking(435)
Alti: Cipesek (lvl 80)- Deathknight
mzee (lvl 80)- Warrior
Rok narodenia: 1995
KS: Nemám bohužel naše guilda se na LK vy... když se tehdy bugl

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábať

Sluchátka: Mám

Mikrofón: Mám

Zameranie: PvE,PVP nejedu

Screen Equipu Resta: imageshack.us/photo/my-images/14/restocs.jpg/
Screen Equipu Encha: imageshack.us/photo/my-images/651/encha.jpg/

Můj Equip asi nevypadá nejlépe protože jsem se za tuto postavu učil PVE ale ted už vím co mám kupovat a opravuju to

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...ema&cn=Cliptoris

Screen DPS v Encha bez hera...a jak jsem na to koukal tak tam to DPS není moc dobře vidět tak vám ho tu napíšu je tam 6,4k
imageshack.us/photo/my-images/20/wowscrnshot013112221513.jpg/

Predošlé guildy a dôvod odchodu: Byl jsem v guildě Hellminds odeše jsem sám protože jsem se tam dlouhodobě nepohodl s nově příchozíma hráčema... jejich systém je tam takový že hráči co jsem u nich rok a více jsou na tom hůř než ty co tam jsou měsíc... proto mě to tam už nebavilo kašlou na Raidy a tak bych si chtěl konečně zase pořádně zahrát...

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Chtěl bych sem proto že jste jedna z mála Guild u aliance co zvládne pořádný Raidy... a byl bych rád kdybych se k vám přidal dnes to je 31.1.2012 jsem byl s pár lidmi od vás z guildy ICC 10 hc mohly by říct jak mě to šlo i když na HC nejsem moc zvyklý... ale doufámž e bych si u vás zvykl
The topic has been locked.

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1113

• rettaniell
furt me zarazi, ze pulka shamanu nevi, jak psat enhancement

gs nevyhovuje

shaman by se jinak asi hodil, dps za cementa low, i když by se zrovna cement hodil. Jinak pokud bude hrát teilla zase pravidelně, tak to zas tak zlý zase nebude.

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1114

• bizza
kdyz se na to podivam tak eq je dost hruza, ale tak co se da delat v hellmind (nebo jak se to menuje) toho moc nenaequipujes....to dps je tez slabe, ale zas ide videt ze za resto tam mas adony, macra, bindy ide videt ze tomu rozumis... ja sem N/A, ale spiš se priklonim ktomu pro....PS: prihlaska pekna

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1115

• Olinias
1. EQ docela low
2. Ten Battlemaster's Vivacity by to chcelo urcite vymenit
3. Dps je low
4. sice cement by sa aj ako boost hodil no ale s takym dmgom by si sa na raid nedostal.
5.skor ten restak ale aj to pochybujem ze by si uhealil 25hc.

odpovedz mi prosim na jednu otazku,ak mi na tuto otazku odpovies tak bude ZA...aky prinos by si bol pre guildu? ( samozrejme od invnutia...nie az ked si naberes EQ )
Last Edit: 13 years, 3 months ago by .

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1116

• Buchy
  • Junior Boarder
Aura od hunty a od enha shamika se nestackuje. Huntů máme podle mě dost... Jediný plus sou vytalentovaný totemy na melee ... Gear neni nejhorsi, ale má mezery ...
Proti
Remember, heroes, fear is your greatest enemy in these befouled halls. Steel your heart and your soul will shine brighter than a thousand suns.

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1117

• Cliptoris
Tak odpověd na otázku hráče Olinias... mohl bych chodit ICC 10/25n a 10 hc věřim v tom že u vás to určitě půjde nazbírat rychleji než u Hellminds a že bych byl schopnej během pár měsíců healovat ICC 25HC a jinak vím že Enha mám špatně mám tam equip jen co mě padl a nikdo ho nechtěl... takže pár věcí i na Armor pene což je špatně... je to můj Off Spect tak od toho asi nečekejte zezačátku tolik...jinak na ICC 10/25n vám nic nepokazím, znám taktiky až po LK a tak si myslim že bych zase tak špatnej nebyl ono u Hellminds nejde tak rychle equipnout postavu s těma lidma tam... a toto byla moje první postava se kterou jsem se učil PVE a tak tam to nemám moc dobrý ale ted už to pojedu Správně co nejdřiv chci kupovat aspon T10 a td. a k tomu Trinketu ano ten opravdu potřebuju vyměnit ale není to jediná věc bohužel... , jak už jsem to tu několikrát řekl věřím že bych to u vás vše dohnal v brzké době... a tedka už bych to mohl dopsat...

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1118

• ReMeMBeR
forum-thefrostmourne.funsite.cz/viewtopic.php?f=6&t=664

EDIT : Citujem 1 člena TFM : Cliptoris je celkem hodně problémový člověk a hádavý z vlastní zkušenosti PROTI
Last Edit: 13 years, 3 months ago by .

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1119

• Olinias
este sa k tomuto vyjadrim a budem sa mozno aj opakovat...icc10/25n davame aj s altamy...nepotrebujeme ludi na take low veci...potrebujeme ked uz ludi s dps alebo healom na 25hc...aj ked ich mame dost ale ideme robit 2x 25hc ...takze tak ...to by si nam bol nepouzitelny ... + neequipujeme world...ked chces k nam tak uz nech eq mas a si pripraveny progresovat to co z worldom nikdy progresovat nebudes...a to 25hc

Re: Cliptoris/Shaman 13 years, 3 months ago #1133

• Carly
ten gear je fakt slabučky pul roku zpatky by jsi moizna obstál ale tedka už je to low. Equipovy pruměr v guildach je 5.9Kgs ne-li vice. Navíc cementa nepotřebujeme hunteru máme řekl bych až moc. A s 6K dps si dovolim říci, že by jsi byl pod tankama. Co se týče healu s timhle by jsi se na Main raid nedostal a na alt raid je dost healeru s mnohem lepším gearem něž máš momentálně ty. Jak už tu párkrát zaznělo nejsme guilda co by equipovala world hráče. Rozjíždíme 2. 25hc a tam by jsi akorat brzdil raid. PROTI dober gear nauc se poradne rotace a napis si přihlášku znova
  • Page:
  • 1
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.15 seconds