Herni nick: Jois
Class: Paladin
Talenty: Retribution (PvE) / Holy (PvP)
Rasa: Human
Profese: Jwc / Bs
Alti:
Olivia (80 lvl) - Sh/Disco Priest
Jsemmodra (80 lvl) - Ele/Resto shaman
Isabela (80 lvl) - Bala/Resto druid
Luckie (80 lvl) - Arcane mage
Sinead (80 lvl) - Prot/Holy paladin
(Nejvice hraju za priesta,oba paly a shamana ostatni me moc nebavi)
Rok narozeni: 1987
KS 10/25: Ano na vsech modech
TeamSpeak3: Mam a umim s nim zachazet (Pokud se tato otazka tyka zapnout/Vypnout a drzet tlacitko pri mluveni

) )
2.Jsem na TS behem raidu vzdy a umim odpovedet,kdyz se me nekdo na neco zepta(Jen obcas jsou vyjimky kdy musim pouze odepsat).Na TS se obcas zdrzuju i kdyz neni raid a je o cem kecat.
Sluchatka: Mam
Mikrofon: Mam
Zamereni: PvE i PvP
Equip: img.fileup.cz/?di=1313901300241
Staty: Uz jsou ve screenu u equipu
Link na Armory: armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Vesper&cn=Jois Tu bych chtela je k svym talentum rict,ze jisteze bych mohla mit vytalentene Aura Mastery abych mela dokonale talenty,ale znam se vim,ze bych to zapominala pouzivat
DPS: img.fileup.cz/?di=013901311657
Mam problem s kazdodennim progressem 25 HC (18-22): Vubec ne,na progress jsem zvykla
Predchozi guildy a duvod odchodu: From the Hell - Spojeni dvou guild do jedne The Undying Souls - Z teto jmenovane guildy jsem i po par hodinach odesla,protoze se tam lidi neumeli chovat,raid byl plny hadek atd.
Proc chcete do OSB a co od toho ocekavate: Bylo mi nabidnuto misto u vas a ja bych rada konecne nasla guildu ve ktere setrvam a kde je prijemny kolektiv,chovani na urovni a snad i dospelejsi lidi