Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Slejak/Paladin/Protection
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Slejak/Paladin/Protection

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7519

• SKillpala
Slejak wrote:
myslite si ze ked nemam bindy tak neviem ovladat postavu ? alebo je v niecom slabsia ako ta vasa ? Staci jeden skusobny raid a zistite ze viem vsetko a nic neposeriem . Naco spekulovat o mojom systeme ovladania postavy

Porozpravaj nam viac o tom ake budes mat reflexy mrtveho kona.

Vies ono ked mas tie spelly uplne v afrike a kym macknes na taunt tak uz budu 3 dpska mrtve
The topic has been locked.

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7520

• Danerys
  • Class Leader
joo už vidím jak v krizový situaci budeš ovládat kameru..hýbat s postavou a ještě klikat na spelly najednou..než stačíš včas zareagovat tak je wipe

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7521

• Slejak
V guilde Da Sans of Noris som chodil 25 hc a viem vsetky taktiky a nikdy nikto neskapal kvoli mne. Mozete sa spitat aj jej clenov ze som nerobil ziadne faily ked si vobec nieco budu pametat. Proste vam hovorim ze vyskusajte si zo mnou raid a uvidite , nemusite tu spekulovat nad debilinami .

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7522

• tortugas
Jednak se mi nelíbí ten důvod kicku a taky ten tvůj přístup. Za druhé to UI nechápu, kdyby tam byly aspoň bindy, okej je mi to jedno, ale takto?

Promin, ale přikláním se k PROTI

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7523

• Slejak
ma drbne z vas , kvoli takym blostiam ste proti na vasom mieste by ma sralo iba ten kick z DsoN to bola chyba no , ale take blbosti jak vy riesite to uz je fakt na hlavu toto no ale je to vas nazor a vy pridete o pohodackeho hraca ktory vie vsetko a je stedry

Myslel som si ze ste tam fajn ludia a ze je tam fajn komunita ako na vasich wolrd raidoch ale zistujem ze je to naopak a ze ste minimalne polka taky namyseny a vsevediaci ako proxima ktora sa rozpada. No ved fajn az tak tu vasu guildu nepotrebujem caute majte sa pekne prijemne raidy prajem

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7525

• Deli
ehm, asi takto:
- z tvych "talentů" je vidět, že absolutně paladinovi-tankovi nerozumíš, katastrofální...
- gear průměr
- UI, hlavně u tanka je velice důležité, neříkám že musíš mít 20 bindů, ale ty zákládní věci mít rozházené přes celý displej,
to každopádně bude mít vliv na tvé reflexy a pohyb na "běhacích bosech"
- jestli jsi takový pohodář jak píšeš, tak se velmi divím, že tě tady rozhodila konstruktivní kritika některých členů naší guildy,
a hned tu začneš urážet a vytvářet závěry jaké namyšlence a kolik jich v guildě máme
- navíc zrovna Ti, kteří se k tvé přihlášce vyjádřili rozhodně namyšlení nejsou, ovšem Já ano, tedy dovol mi abych ti napsal toto:

Pal do piče, Ty nulo, o takové retardované mastné potraty jako jsi ty u nás v guildě nestojíme, běž si skládat s worldem FoS HC a
neotravuj tady hráče, kteří jsou na rozdíl od tebe na úrovni a tvoří pohodový kolektiv o kterém se tobě může akorát zdát.

Děkují za přečtení, přeji pěkný den

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7526

• Slejak
no aspon jeden sa chytil a nadaval po mne

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7527

• Xander
kamo snazili sme sa ti vysvetlit ze mat na 1-8 sealy+buffy a mat zakladne tankovacie ability a spelly niekde uplne v pici hra iba v tvoj neprospech...on ked chces patrit k tym lepsim tak je nutne nieco aj kvoli tomu obetovat a nie hned nezniest kritiku a otvarat si hubu na clenov guildy o ktorych hovno vies...tie world raidy skladam aj kvoli tomu aby sa ludia ako ty napriklad naequipovali a potom mohli s obstojnym gearom a trosku znalostami taktik podat prihlasku do guild ako sme my...ale ako som pisal uz
..chce to aj nieco obetovat (napr. Virus dtravil s Delim pol dna...prerobil si UI nahodil par makier a hned to bolo vidiet)...see ya lejtr

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7528

• Xander
+tvoj pristup je na facku
Last Edit: 11 years, 9 months ago by .

Re: Slejak/Paladin/Protection 11 years, 9 months ago #7530

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Slejak wrote:
vy pridete o pohodackeho hraca ktory vie vsetko

*A skromného nezabudni - áno, aj Xiara si musel doňho kopnúť

Opäť, nevidím nič, čím by prispel + ten gear je v dnešnej dobe už dobre nižší priemer. Navrhol by som zvýšenie min. GearScore na 6200.
Deli to napísal pekne. Justice is served!

Takže:

//Edit: Všimli ste si, že v Deliho príspevku je vsunutá reklama na slovo potrat?
Edit2: Shit...
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 11 years, 9 months ago by Xiara.
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds