Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Lusiela/priest/disco
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Lusiela/priest/disco

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6165

• Xander
pro..ale nerucim za wokzena ani za trayya (If you know what I mean )
The topic has been locked.

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6166

• Tiss
Pěkný staty, pěkný EQ a myslím si, že kvalitní disco priest se tady neztratí jak napsal Heathcliff, takže v tomdle směru.. why not? Jen nevím, zda-li máš o našem kolektivu ty správné představy, pokud nás očekáváš jako klidné lidi. Zkrátka nechci, aby tu nějaký další hráč s nervama vyhořel, jako se to už párkrát stalo (co si budeme povídat, je to pravda ). Z toho důvodu pro tvoje vlastní dobro ne pro, ale N/A

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6167

• Wokzen
Xander wrote:
pro..ale nerucim za wokzena ani za trayya (If you know what I mean )

jk nevím proč píšeš takovou sračku když nic nevíš a hlavně ti to řekne kluk co je udělaný z 15 letý holky

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6168

• Lusiela
dik za upozorneni:DD akorat nevim co si pod tim mam predstavit .. ? nejaky permanentni trolleni ? hele ja jsem pul roku nehrala a dost se toho zmenilo i u hordy, proto jsem utekla sem, ale abych pravdu rekla, nejdriv Vas musim poznat abych na to mela svuj nazor jestli to zvladnu znam jen trayye a wokzena ale to uz je daaavno a ani jsem nevedela ze hrajou wow jeste

rok narozeni: 1989 a myslim, ze udelani nejsou, holka neni nijaky ojedinely jev na wow:)
Last Edit: 12 years, 1 month ago by .

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6169

• Immortalone
Pochopíš, pokud dostaneš přístup na naše interní forum.

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6170

• Tiss
No, co si pod tím představit.. pořádně ani nevím, co si to na to mám říct, protože jsem tu už tak dlouho, že jsem se nakazila a nebo jsem na to zcela imunní. Jen někteří nováčci nedokázali náš kolektiv zvládnout, jelikož asi každý si nazačátku musí projít trollícím peklem (doslova) než si nakonec buď zvykne, připojí se a nebo odejde.

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6171

• Lusiela
jaj tak ja jsem toho hodne zazila u destroyers a Hrobasiika...taky obcas prehanej

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6172

• Josy
  • Administrátor
Tu je viac Hrobasiikov ( )*2

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
The following user(s) said Thank You: MavenDK

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6173

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Som ZA Dobrý disco sa nestratí, + mám zase 2 týždne offíku, takže určite prídeš vhod
Ak môžem k Equipu, nemyslíš, žeby bolo lepšie investovať do intellectu ako do Spiritu?
Spirit ti okrem mana regenu za Disco nič iné nedá. Ja si radšej pridám intel, ktorý zvyšuje zásobu many a zdvíha Critical chance, čo je pre disca esenciálne (ja mám 43-46% na raide)
Porozmýšlaj o tom! (Čím viac discov v Guilde, tým častejšie môže Xiarka do shadowu )

//A tie Trolliace elementy si nevšímaj *-* Smradi, nieže na ňu budete zlí, a dopadne rovnako ako Tanya
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline
Last Edit: 12 years, 1 month ago by Xiara.

Re: Lusiela/priest/disco 12 years, 1 month ago #6174

• tortugas
Ja bych byl i PRO
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.34 seconds