Vážim si každého názoru, ale...
za ten čas čo som bol u vás, si myslím, že som bol aktívny celkom dosť.
pre TFM už nespravím nič, je to guilda, ktorá Vám mohla konkurovať a istý čas aj konkurovala ale s tým je koniec. Nemienim sa vracať do minulosti a pokúšať sa rozbehnúť guildu od základu ako tomu bolo pár dní dozadu. Veľa ludí z TFM ste prijali, je to vačšina ludí, z ktorými som chodil raidy vyše 2 rokov v kuse. To je skutočne jediný hlavný dôvod, pre ktorý chcem ísť k Vám. Mám tu hru rád a popri tom všetkom strese sa chcem aspom raz za čas odreágovať pri hre s luďmy, o ktorých viem čo mám od nich očakávať. Nejde mi ani o Eq ani o nejake Ep/Dkp body...
Môžete hodnotiť moje staré prihlášky a následný pokus o návrat. Ludia, kvôli ktorým som OSB vtedy leavol vedia moje dôvody, následne sa TFM rozpadlo úplne a ja som si uvedomil, že som spravil chybu.
Niesom človek, ktorý vytvára konflikty, ktorý sa bude starať do starostí niekoho iného, nebudem sa už nikdy angažovať do vedenia ani do postu Raid Leadera, jediné čo chcem je vypnúť, lognúť do hry a zájsť si nejaký ten raid bez toho aby som musel čokolvek riešiť.