Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Heathcliff // Rogue // Combat
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Heathcliff // Rogue // Combat

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5271

• Heathcliff
Vážim si každého názoru, ale...
za ten čas čo som bol u vás, si myslím, že som bol aktívny celkom dosť.
pre TFM už nespravím nič, je to guilda, ktorá Vám mohla konkurovať a istý čas aj konkurovala ale s tým je koniec. Nemienim sa vracať do minulosti a pokúšať sa rozbehnúť guildu od základu ako tomu bolo pár dní dozadu. Veľa ludí z TFM ste prijali, je to vačšina ludí, z ktorými som chodil raidy vyše 2 rokov v kuse. To je skutočne jediný hlavný dôvod, pre ktorý chcem ísť k Vám. Mám tu hru rád a popri tom všetkom strese sa chcem aspom raz za čas odreágovať pri hre s luďmy, o ktorých viem čo mám od nich očakávať. Nejde mi ani o Eq ani o nejake Ep/Dkp body...
Môžete hodnotiť moje staré prihlášky a následný pokus o návrat. Ludia, kvôli ktorým som OSB vtedy leavol vedia moje dôvody, následne sa TFM rozpadlo úplne a ja som si uvedomil, že som spravil chybu.

Niesom človek, ktorý vytvára konflikty, ktorý sa bude starať do starostí niekoho iného, nebudem sa už nikdy angažovať do vedenia ani do postu Raid Leadera, jediné čo chcem je vypnúť, lognúť do hry a zájsť si nejaký ten raid bez toho aby som musel čokolvek riešiť.
The topic has been locked.

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5272

• Mirek n.
Rozumný člověk co chce hrát s kamarády. Ja bych ti pro dal ale s tou aktivitou to asi nebude růžový co?

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5273

• Xander
ludia chapem vas ze mu davate proti za to co spravil...ale je to clovek co vyuziva 100% rozumu(ak ho ma ) pri hre a navyse ma same bis veci co znamena ze mu nejde o EQ...aj invicbla ma...jedine o co mu ide je zaraidovat si viacmenej so starou partiou ludi z byvalej guildy...kazdy raz robi chyby...a odpustat je predsa ludske (dafuq did I just write )...

Hawk, Xander da Skill!

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5274

• Heathcliff
vážne netuším ako na tom budem s aktivitou, prišiel som o prácu aj o novu priateľku a vždy sa vrátim k WoWku, aj keď ma už WoTLK pomaly omrzel, vždy rád lognem a rád si prečítam od niekoho nejake whispy, či už keď potrebuje niekto s niečím poradiť alebo len tak pokecať.

Vážne je to len na Vás, čakal by som tu viac reakcií od ľudí, s ktorými som strávil v tom raide najviac času, ale zdá sa, že je to vačšine jedno. Neleavol som ako nejaky chudák len tak bez slova, vo všetkom čo som kedy napísal je pravda, len sa občas stane v živote niečo s čím nerátate a zmení Vám to situáciu. Doprosovať sa určite nemienim, až tak moc túto hru už nežeriem.
Last Edit: 12 years, 4 months ago by .

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5275

• NoXplode
ruku na srdce... kdyz jste vzali nejvetsiho nepritele OSB (me) myslite ze jedna full geared roguna neco zkazi?

Navic ma stejny problem jako ja... pokousel se o znovuobnoveni padle guildy a narazil, chce uz jen v klidu hrat... proto ho chapu. Kdyz jsem dostal sanci ja nezaslouzi si ji i on? Ale tak samozrejme je to na vedeni... ja jen pridavam svuj skromny nazor novice

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5277

• Immortalone
Když tu je už i Johalen ...

Jk, ale ruku na srdce, máme daleko větší flákače.. If you what i mean

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5281

• Aport
  • Guild Master
Asi takhle, v pohodě típek to je ale chápu lidi co jsou Proti protože i mě přišlo blbý to, že sem napíšeš dlouhý topic - končíš s wow aby jsi se mohl věnovat RL.. pak jsi leavnul guildu a byl z5 v TFM ať jsi tam dělal cokoliv.. na druhou stranu, jestli chceš být aktivní a myslíš to seriozně proč bych měl být proti..
rogue ovládáš a uvidíme jak to s tou tvojí aktivitou bude vypadat PRO

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5282

• Josy
  • Administrátor
ZA, kicknúť sa dá aj o polnoci s palcom v riti

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.
The following user(s) said Thank You: MavenDK

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5288

• Humbart
I když tu byl a pal leavnul a snažil se "zachránit" TFM, tak mu můžeme dát 3. šanci hm? Jak říká Josy da se kicknout kdykoliv a když bude aspon trochu aktivní tak se hodí další rogue

Re: Heathcliff // Rogue // Combat 12 years, 4 months ago #5290

• Olinias
hmmm menim svoje rozhodnutie..vyzera to ze je rozumny...ze taktiez ho to mrzi...myslim ze sa na teba bude davat aj velky pozor keby si sa prijal...nwm no ale dal by som ti ZA ale s nejakym mozno trestom / podmienkou popripade niecim podobnym urcite sa taky clovek hodi do toho kolektivu
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds