Takto : z hladiska gearu su tam nejake nedostatky ( uroven 25normal ) , dps celkom slusne
ALE je tu bohuzial nieco cudnejsie . Davnejsie pred casom mi o vasej dvojke rozpraval Ironwall . Pomyslel som si dalsie dve dps navyse sa vzdy hodia , na to zakontroval immortal ktory sa o vas zmienil negativne ze sa s vami nepohodol . Slovo proti slovo , tvrdenie proti tvrdeniu , nemohol som sa pridat ani na stranu irona ani immortala . Teraz ked sa stalo s TFM co sa stalo ste si podali prihlasku . Ja viem ze Titan a Xander boli vo vedeni guildy a nemali o vas kladne mienenie ( s tym ze sa hlavne sem hlasis ako ele ) . Tak som si dneska spravil mensie rešerše aby som sa popytal co sa o vas dvoch vie . zo 4 od seba rozdielnych zdrojov sa mi potvrdila tvoja povaha a spravanie . Neviem ako je to mozne.
K tym dokazom :
1. Erron > sh priesto co bol predtym na eq a este predtym posobil v tejto guilde ako rank old school ( vtedy som bol len clen ) dal nie , ked som sa pytal preco povedal kvoli tvojej povahe ( samozrejme nechcem nadavat )
2. Immortal > tam unho to bolo jasne , rozpraval som sa s nim na ts
3. Byvaly hrac v OSB ktory nechce byt menovany a zalezi mu na kolektive a ktory sa nam dobrovolne ozval
[22:07:08] [W To] [D*]: čauko
[22:07:09] [W From] [D*****]: ja vim ze me neznas
[22:07:31] [W From] [D******]: ale ja obcas projizdim prihlasky ostatnich guild abych si udelal obrazek kdo od nas chce odejit
[22:07:53] [W From] [D***]: a kdyz sem cetl tvuj nazor na Kelie nebo jak to ma (alias Psychna)
[22:08:02] [W From] [D****]: tk ti musim dat za pravdu
[22:08:06] [W To] [D***]: díky
[22:07:02] [W From] [D*****]: cau
[22:08:11] [W From] [D****]: protoze presen tak se chovla i v SWK
[22:08:37] [80:D****]: Level 80 Human Mage <Stormwind Knights> - Stormwind City [22:08:37] 1 player total
[22:08:41] [W From] [80:*a****]: btw par raidu se nam nepovedlo tk si asi usmylslela ze to u nas nema cenu tk prestela chodit raidy uplne
[22:09:01] [W To] [80:*a*****]: hm, aha aha, zajímavé
[22:09:02] [W From] [80:*a****]: jinak Kmin (jeji pritel) je v pohode
[22:09:11] [W From] [80:D*****]: ale ona ?
[22:09:15] [W From] [80:D*****]: proste des
[22:09:46] [W From] [80:D******]: ale reknu ti ze pochybuju ze kmin pujde do OSB kdyz ona nebude moct
[22:09:50] [W From] [80:D*****]: jako u nas na raidu
4.
[22:31:11] Hrac z eq : K*** co balí a střídá kluky z wow a využívá je, jinak je neaktvní v celku, neví zaco hraje, viděl jsem jejího mága a docela velmi smutný. aktivní je ve flirtování. Prostě taková husička.
[22:34:14] Hrac z eq: zkoušela to i u nás neprošla ani ona a není její podrž klacík
[22:34:29]Hrac z eq: fakt , jen by Vám to tam rozhádala .
Mne je jedno aky mas zivotny styl a osobny zivot do toho mi nic nie je . Z pozicie guild mastera dohliadam na celu guildu , raidy , vztahy a postavenie v guilde . Musim mat na vedomi aj reputaciu na Anatheme ( Vdaka jednemu cloveku ktory siri kokotiny je znacne nasrtbena ( thx carly ) ) Nemozem invitnut niekoho do guildy ked je proti tolko ludi a argumentov . Prezil som s touto guildou uz dost na to aby mi tu skakali deti po hlave ( aj ked sa to snazim obmedzit ) . Necham tomu este den dva nech sa vyjadria ludia ci ta chcu alebo nie . tato prihlaska nie je o geare ale o tom aka si . Ked budes pocuvat vedenie a rl a budes robit to co ti povedia bez reptania mozno si tu miesto zasluzis . Prinajhorsom si ma zajtra odchyt v hre a na nemesis ts kde ma presvedcis o opaku co som o tebe pocul a spravani na raide .