Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Keilen/ Shaman/ Elemental
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Keilen/ Shaman/ Elemental

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4883

• Immortalone
Bavil jsem se už o tom s včera s Uranosem (GuMem), řekl jsem mu svůj názor, a je na něm jak se dle toho zařídí. Tuhle debatu končím, nemá koneckonců žádný smysl, svůj názor jsem si měl možnost udělat.
Last Edit: 12 years, 4 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4884

• Keilen
GL

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4886

• Gulas
Tak na skušku ANO uvidime a ked to bude nervacka tak pojde do preč

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4889

• Xander
Tak Uranos poziadal o moj cisto sujektivny nazor:

Bola si u nas cca mesiac +- ?...za ten cas som ta nevidel ani na jednom raide...jedine co tak Kmin logoval tvojho maga a chodil za neho...to je vedlajsie

nic nic nic....ked tu zrazu... Logli ste do hry(asi po 2 tyzdnoch neaktivity) a zacali ste sa navazat do celej+do skyfalla (reci typu: ste fakt ubohi ak tu chcete drzat tohto saska...atd...kopa inych sraciek)...a ako napisal Immo...z toho co som vas zazil fakt mozem potvrdit imma ze mi pridete arogantni (skoda ze som nestihol stlacit remove skor ako ste leavli...a to som uz mal ikonku na potvrdenie remove)

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4894

• Keilen
Do guildy jsme se nenaváželi ani omylem. Nevim kde jsi byl ty, kdyz já jsem na raidu byla, ale raidy jsem chodila vsechny, na které jsem se dostala. Nebylo jednuduché se na nejaké dostat, hodně lidi se hlásilo, brali jste na raidy stálé hráče, kteří byli v guilde dlouho a z nováčků jen minimum. Po čase jste se rozhodli, že se bude chodit jen jeden raid za tyden a na ten už jsem měla jen malou šanci, spíš žádnou. Přestala jsem hrat za maga. Po dvou tydnech jsme logli a leavnuli, protože jsme nevideli žádný důvod proč zůstat ještě když se guilda rozpadala. A taky to bylo kvuli skyfallovi, protže jsme s nim měli pletky
Btw s tim, že kmin mi logoval maga a chodil za me - to fungovalo jen do konce prázdnin, protoz ejsem nemela pristup ke stabilnímu internetu a navic jsem to mela s mercem domluvené
Last Edit: 12 years, 4 months ago by .

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4896

• ams
No uvedem veci na pravou míru, nevím co máš Xandere...nenavazeli sme se do guildy...jenom do skyfalla kterej si musel resit mindraky tim ze mi kicknul alta z goi. nevíš nic..co vím tak psychna s tebou byla 1 raid..z čeho děláš závěry, nevzali ste ji na raidy, tak nehrála mága...nenapsali sme ze (reci typu: ste fakt ubohi ak tu chcete drzat tohto saska...atd...kopa inych sraciek)...psali sme : víte co za p*** máte v guildě ? prisli sme s tim ze leavnem, ale taky sme vam chteli rict koho to mate v guilde. sam si to vedel, merc taky a vsichni ostatni...nevim co mas za problém a ani me to nezajímá.jenom bych rád aby lidi vedeli jak to vlastne bylo ^_^

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4897

• Deli
arogantní, panovačná ? pořádně ztrestat (pro znalce slangově "PUNISH") a zkrotla by

nicméně to jsem odbočil, já jsem na zkoušku PRO ele by se nám hodil
jak bude dělat moc peklo, následuje jednoduché řešení...

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4899

• Parezak
ele by se hodil, ale toto, nevim nevim N/A

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4900

• Uranos
Takto : z hladiska gearu su tam nejake nedostatky ( uroven 25normal ) , dps celkom slusne ALE je tu bohuzial nieco cudnejsie . Davnejsie pred casom mi o vasej dvojke rozpraval Ironwall . Pomyslel som si dalsie dve dps navyse sa vzdy hodia , na to zakontroval immortal ktory sa o vas zmienil negativne ze sa s vami nepohodol . Slovo proti slovo , tvrdenie proti tvrdeniu , nemohol som sa pridat ani na stranu irona ani immortala . Teraz ked sa stalo s TFM co sa stalo ste si podali prihlasku . Ja viem ze Titan a Xander boli vo vedeni guildy a nemali o vas kladne mienenie ( s tym ze sa hlavne sem hlasis ako ele ) . Tak som si dneska spravil mensie rešerše aby som sa popytal co sa o vas dvoch vie . zo 4 od seba rozdielnych zdrojov sa mi potvrdila tvoja povaha a spravanie . Neviem ako je to mozne.
K tym dokazom :
1. Erron > sh priesto co bol predtym na eq a este predtym posobil v tejto guilde ako rank old school ( vtedy som bol len clen ) dal nie , ked som sa pytal preco povedal kvoli tvojej povahe ( samozrejme nechcem nadavat )
2. Immortal > tam unho to bolo jasne , rozpraval som sa s nim na ts
3. Byvaly hrac v OSB ktory nechce byt menovany a zalezi mu na kolektive a ktory sa nam dobrovolne ozval

[22:07:08] [W To] [D*]: čauko
[22:07:09] [W From] [D*****]: ja vim ze me neznas
[22:07:31] [W From] [D******]: ale ja obcas projizdim prihlasky ostatnich guild abych si udelal obrazek kdo od nas chce odejit
[22:07:53] [W From] [D***]: a kdyz sem cetl tvuj nazor na Kelie nebo jak to ma (alias Psychna)
[22:08:02] [W From] [D****]: tk ti musim dat za pravdu
[22:08:06] [W To] [D***]: díky
[22:07:02] [W From] [D*****]: cau
[22:08:11] [W From] [D****]: protoze presen tak se chovla i v SWK
[22:08:37] [80:D****]: Level 80 Human Mage <Stormwind Knights> - Stormwind City [22:08:37] 1 player total
[22:08:41] [W From] [80:*a****]: btw par raidu se nam nepovedlo tk si asi usmylslela ze to u nas nema cenu tk prestela chodit raidy uplne
[22:09:01] [W To] [80:*a*****]: hm, aha aha, zajímavé
[22:09:02] [W From] [80:*a****]: jinak Kmin (jeji pritel) je v pohode
[22:09:11] [W From] [80:D*****]: ale ona ?
[22:09:15] [W From] [80:D*****]: proste des
[22:09:46] [W From] [80:D******]: ale reknu ti ze pochybuju ze kmin pujde do OSB kdyz ona nebude moct
[22:09:50] [W From] [80:D*****]: jako u nas na raidu

4.
[22:31:11] Hrac z eq : K*** co balí a střídá kluky z wow a využívá je, jinak je neaktvní v celku, neví zaco hraje, viděl jsem jejího mága a docela velmi smutný. aktivní je ve flirtování. Prostě taková husička.
[22:34:14] Hrac z eq: zkoušela to i u nás neprošla ani ona a není její podrž klacík
[22:34:29]Hrac z eq: fakt , jen by Vám to tam rozhádala .

Mne je jedno aky mas zivotny styl a osobny zivot do toho mi nic nie je . Z pozicie guild mastera dohliadam na celu guildu , raidy , vztahy a postavenie v guilde . Musim mat na vedomi aj reputaciu na Anatheme ( Vdaka jednemu cloveku ktory siri kokotiny je znacne nasrtbena ( thx carly ) ) Nemozem invitnut niekoho do guildy ked je proti tolko ludi a argumentov . Prezil som s touto guildou uz dost na to aby mi tu skakali deti po hlave ( aj ked sa to snazim obmedzit ) . Necham tomu este den dva nech sa vyjadria ludia ci ta chcu alebo nie . tato prihlaska nie je o geare ale o tom aka si . Ked budes pocuvat vedenie a rl a budes robit to co ti povedia bez reptania mozno si tu miesto zasluzis . Prinajhorsom si ma zajtra odchyt v hre a na nemesis ts kde ma presvedcis o opaku co som o tebe pocul a spravani na raide .

Re: Keilen/ Shaman/ Elemental 12 years, 4 months ago #4902

• Tiss
Když bych to měla posoudit, tak to musím brát ze dvou směrů a to je jak hráč hraje+EQ+dps a to si nemyslím, že je zas až tak úžasné na úkor chování, které tady potvrzuje už několik hráčů. Nechápu, proč bych měli brát někoho, kdo je očividně konfliktní navíc v této době, kdy zažíváme problému co se týče vztahů v guildě až až.
PROTI
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.15 seconds