Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

JA hunter-mm/bm
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: JA hunter-mm/bm

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4783

• ja
Dobrý, tak Immortalone nic proti tebe arp mam cca 39%arp co je 550arp a hunter sa sockuje agili pokial nemas z cistého eq 850arp pre dmg (a robím bm a ešte nemám 2sety) . Mirek n. ja to stíham aj bez bindu behám myškou a použivam spelly 1-5 po pripade myskou nastrelím ale ak chceš spravim si bindy neni problém. Josy ked som ty písal bol som dajaky vyplašení tak som splietal 5 cez 9 prepač . Dakujem za pochopenie.
The topic has been locked.

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4784

• Xiara
  • Zástupce Guild Mastera
  • Guild Master
Ohľadne DPSka má Immo pravdu ja som to prehliadol, nakoľko Shadow priest žiadne cooldowny nemá - Ak môžeš, hoď sem ešte dmg, kde máš nadmgovaný aspoň Milión - toľko požadujem aj ja od priestov (predsalen, trinkety, and stuff)
by Tiss
Xiara, Baroness of Shadow // New way of Discipline

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4785

• ja
tak môžem aj ako bm mam tam 11k dps
WoWScrnShot_120612_213153.jpg

//Edit by Xiara: Ale tam nevidno, že máš milion nadmgovaný
Last Edit: 12 years, 5 months ago by Xiara.

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4786

• ja
ahoj, Xiara na offi servery som si pozeral rady na hanta, hunter sa sockuje agili pokial nemas z cistého eq 850arp pre dmg. pokial mi padne dbw a este dajaké 2-3veci na arp prejdem sockovať arp neni problem a tích 500k dmg tak na to som sa pítal hračov z gildy kolko mam dmgovat , ale neni problem ist na 1M. Dakujem za pochopenie

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4787

• ja
ahoj, Xiara nemam taký dmg meter je to moja chyba viem poprosím niekoho (prosím nečuduj sa ze to písem ako blbec robím prihlašku 1x v živote)

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4788

• Lilypad
  • Junior Boarder
Co se tyce toho presockovani na ArP, tak dle meho je to mozne i driv, pokud vis, jak se efektivne pohybovat pri encounteru. Kazdopadne pokud si ty rady cetl poradne, tak je tam podle me taky napsane, ze dokud sockujes za MM huntera Agi, tak mas pouzivat v rotaci Arcane Shot a mit ho samozrejme vytalentovany

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4789

• Humbart
Hunterů máme podlě mě dost. Spíš Proti

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4791

• ja
ahoj, Lilypad ak si pozrieš moju hlavú rotaciu 1-5 tak uvidíš ze arcane shot použivam ale dakujem za rady

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4798

• MavenDK
  • Gold Boarder
ak vies dobre tocit a aj celkovo hrat v BM talentoch,tak som ZA ale za MM som PROTI

While a nation sleeps, boy sets fire !!!

Ďakujem Egre za podpis.

Re: JA hunter-mm/bm 12 years, 5 months ago #4810

• agymus
  • Senior Boarder
Hmm hmm, tenhle nick mi něco říká.....když jsem měl jedno z mojích DK na chvilku v SWK a afkoval jsem jim tam v GH tak sem četl rozhovor mezi ním a ještě jedním hunterem (netuším nick, možná někdo na E), ve kterém jeden z nich (bohužel už nevím který to byl) dával rady tomu druhému jak hrát huntera.....tak dobře jsem se dlouho nezasmál

Anyway. Ty MM talenty jsou pro trochu jinou hru, čirou náhodou sem se ti koukl na glyphy (neočekával jsem že by kdokoli s takovýmhle gearem mohl udělat chybu v glyphech na MM, takže se na ně většinou ani nedívám) - no špatný chlape . Pro BM se rozhodně sockuje AP, ale jak jsi psal, druhý gear ještě nemáš takže tohle ti nemám za zlé. Přihláška nic moc, celkový dojem nic moc, napsat tři skoro stejné komenty pod sebe = masterpiece. No, protože jsi mě pobavil a zdáš se docela v pohodě tak dávám N/A s tím, že by se možná jeden hunter nabrat mohl (já mám teďka zápočty, zkouškové a otravnou slečnu které se to moje gemblení moc nelíbí .....tak nevím nevím jak se na ty raidy dostanu - i když je pravda že moje role není tak podstatná a je lehce zastoupitelná).
Jo a to DPS nic moc, ač to nedokážu uplně objektivně posoudit, protože mě nikdy nikdo nenutil dělat takový nesmysl jako točit na dummym ...když si vytalentuješ arcane a dáš glyph na stingu tak na tom budeš už docela slušně

btw: podle mě by ses mohl pokusit trochu rozjet to BM - dost by mě zajímalo jak to točí a já jsem se k tomu nikdy neodhodlal když jsem na to měl čas.

Lily....na ArP není potřeba sockovat vůbec ....ale když osockuješ moc brzy, tak to je downgrade jak sviň
Lolli, Immo .....bindy na MM pve nepříliš třeba, všechno podstatné se dá narvat na jeden jediný bar (1-0), pokud trochu zamacruješ a zapřemýšlíš ....a i kdyby ne, tak těch 6 tlačítek není takový problém oklikat když je potřeba

" Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: ste naj gilda " oh yeah, here we go again.

Kurva to je dlouhé ....sem se nudil v autobuse bez wifiny :/

OPPA HUNTER STYLE!
Last Edit: 12 years, 5 months ago by agymus.
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.22 seconds