Hmm hmm, tenhle nick mi něco říká.....když jsem měl jedno z mojích DK na chvilku v SWK a afkoval jsem jim tam v GH tak sem četl rozhovor mezi ním a ještě jedním hunterem (netuším nick, možná někdo na E), ve kterém jeden z nich (bohužel už nevím který to byl) dával rady tomu druhému jak hrát huntera.....tak dobře jsem se dlouho nezasmál
Anyway. Ty MM talenty jsou pro trochu jinou hru, čirou náhodou sem se ti koukl na glyphy (neočekával jsem že by kdokoli s takovýmhle gearem mohl udělat chybu v glyphech na MM, takže se na ně většinou ani nedívám) - no špatný chlape

. Pro BM se rozhodně sockuje AP, ale jak jsi psal, druhý gear ještě nemáš takže tohle ti nemám za zlé. Přihláška nic moc, celkový dojem nic moc, napsat tři skoro stejné komenty pod sebe = masterpiece. No, protože jsi mě pobavil a zdáš se docela v pohodě tak dávám
N/A s tím, že by se možná jeden hunter nabrat mohl (já mám teďka zápočty, zkouškové a otravnou slečnu které se to moje gemblení moc nelíbí .....tak nevím nevím jak se na ty raidy dostanu - i když je pravda že moje role není tak podstatná a je lehce zastoupitelná).
Jo a to DPS nic moc, ač to nedokážu uplně objektivně posoudit, protože mě nikdy nikdo nenutil dělat takový nesmysl jako točit na dummym

...když si vytalentuješ arcane a dáš glyph na stingu tak na tom budeš už docela slušně
btw: podle mě by ses mohl pokusit trochu rozjet to BM - dost by mě zajímalo jak to točí a já jsem se k tomu nikdy neodhodlal když jsem na to měl čas.
Lily....na ArP není potřeba sockovat vůbec

....ale když osockuješ moc brzy, tak to je downgrade jak sviň

Lolli, Immo .....bindy na MM pve nepříliš třeba, všechno podstatné se dá narvat na jeden jediný bar (1-0), pokud trochu zamacruješ a zapřemýšlíš

....a i kdyby ne, tak těch 6 tlačítek není takový problém oklikat když je potřeba
" Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: ste naj gilda " oh yeah, here we go again.
Kurva to je dlouhé

....sem se nudil v autobuse bez wifiny :/