Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Krasuss/Night elf/feral/resto
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Krasuss/Night elf/feral/resto

Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1348

• viktor7776
Herný nick: Krasuss
Class: Druid
Talenty: Feral main 5830pve..off resto..5843pve
Rasa: Night Elf
Profesie: enchanting
Alti: Bruttuss re3 5800pve/holy 5500gs
re3: img37.imageshack.us/img37/7867/wowscrnshot021112231916.jpg
Rok narodenia: 1993
KS: nemam..progress vzdy ku LK..

TeamSpeak3: Mám a viem s ním narábat

Sluchátka:mám

Mikrofón: nemam-dokupim

Zameranie: PvE hlavne...ale mam aj pvp

Equip: Screen feral: img853.imageshack.us/img853/6963/wowscrnshot021112230219.jpg
,pracujem na trinkete Death Verdick
resto: img864.imageshack.us/img864/1759/wowscrnshot021112231724.jpg

Link na armory: armory.project-nemesis.cz/character-shee...thema&cn=Krasuss

DPS: img685.imageshack.us/img685/8806/wowscrnshot021112233358.jpg ..feral ide zo zadu..na tej panenke sa neda ist :/ inac by bol viac dps

Predošlé guildy a dôvod odchodu: SWK odysiel som kvôli nekvalitnym raidom.nepacil sa mi tam celkovo kolektiv a vedenie v raidoch afkovanie ludi...

Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: chci se dostat medzi najlepsich..ocakavam kvalitne raidy dobru komunikaciu..proste skvelych ludi ..a chci dat Lich Kinga co sa pri vas urcite podari
The topic has been locked.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1349

• Carly
GS sice splňuješ, ale mas na chuja gear feral jede na armor penne ty ho mas s bídou 30% když to přeženu. Při nejhorším jsi tu měl dá ještě screen s DPS z nějakeho bosse. 5K dps sorry ale to te s tankem přetočim. Ten Resto vypada trošku lépe, ale zdá se mi, že máš malo SP. Ať se k tobě vyjádří CL. Za mě N/A

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1350

• ReMeMBeR
Presockuj si cely EQ na ARP a hod sem dps z Dummyho alebo mi napis In Game /w Jeffo

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1351

• Benefitzer
Gs Good. Za fekala fakt nevytočíš na dummym nic bo tam to hraješ ze zadu takže to není zas tak hroznéé když ten gear celý preSOCKETUJES (asi tak jako vsude ja :D ) tak to myslím nebude spatne.. feralu v raidech je strasne malo snad jenom tanci ale dmgeri zadni takze ja bych byl ZA počkej si na vyjádření dalších lidí.

Made by Tiss

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1353

• Buchy
  • Junior Boarder
Bohužel ty trinkety stoji za prd. Celkově to je gear spíš na fekál tanka - nikoliv dpskaře. Na druhou stranu, pokud máš teď ArPen 30% (z gearu), tak na něj nepřesocketovávej, jak ti ostatní radí, protože to nemá zatím smysl. Až budeš mít z gearu +-50%, tak pak do ArPen narvat co nejvíc a pokusit se dosáhnout stovky. Do té doby tam narvi Agi/AP/Crit. Není nutně potřeba dodržovat barvy dírek.
Víš, že Mangle za fekál dps používáš jednou do minuty? To už používáš častěji i Tiger Fury... Takže úplně nechápu mangle na jedničce Nicméně nevím, jak si zvyklej hrát, třeba ti to vyhovuje, ale nebylo by na škodu se zamyslet, jak si to ještě zjednodušit Docela slušný krit... Tak akorát a možná i lehoulince zbytečně moc. K nabití 5 CP potřebuješ vždycky minimálně tři útoky, přičemž je potřeba, aby dva ze tří byly crit -> 66% crit v raidu na bossovi -> 60% selfbuff stačí ...
Přesto bych Tě zkusil vzít... Za mě PRO
Remember, heroes, fear is your greatest enemy in these befouled halls. Steel your heart and your soul will shine brighter than a thousand suns.
Last Edit: 13 years, 2 months ago by Buchy.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1354

• Olinias
co ja viem...DPS low...a restak poviem narovinu ze su low staty...s tym pouzitim trinku by sa ti zvysil SP pre screen si robis srandu ? ....za restaka PROTI...a za toho fekala to nechavam na buchym..( aj ked za to dps by som ti dal PROTI)

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1355

• viktor7776
Buchy wrote:
Bohužel ty trinkety stoji za prd. Celkově to je gear spíš na fekál tanka - nikoliv dpskaře. Na druhou stranu, pokud máš teď ArPen 30% (z gearu), tak na něj nepřesocketovávej, jak ti ostatní radí, protože to nemá zatím smysl. Až budeš mít z gearu +-50%, tak pak do ArPen narvat co nejvíc a pokusit se dosáhnout stovky. Do té doby tam narvi Agi/AP/Crit. Není nutně potřeba dodržovat barvy dírek.
Víš, že Mangle za fekál dps používáš jednou do minuty? To už používáš častěji i Tiger Fury... Takže úplně nechápu mangle na jedničce Nicméně nevím, jak si zvyklej hrát, třeba ti to vyhovuje, ale nebylo by na škodu se zamyslet, jak si to ještě zjednodušit Docela slušný krit... Tak akorát a možná i lehoulince zbytečně moc. K nabití 5 CP potřebuješ vždycky minimálně tři útoky, přičemž je potřeba, aby dva ze tří byly crit -> 66% crit v raidu na bossovi -> 60% selfbuff stačí ...
Přesto bych Tě zkusil vzít... Za mě PRO

Vím mangle davam len raz do 1min..pouzivam Shred preto mam na 2-ke lebo mi je lepsie stlacat ...presoketovanie nerobi problem kludne dam do ArPne...

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1356

• rettaniell
já těm fekálům teda moc nerozumim, ale socketovat arpen na arpen30% nic moc ...

btw na tom dummy je arpen úplně jedno, protože má 0 armor.

za resto low staty

edit: 403 hit ? 2x víc než bys měl
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1357

• viktor7776
rettaniell wrote:
já těm fekálům teda moc nerozumim, ale socketovat arpen na arpen30% nic moc ...

btw na tom dummy je arpen úplně jedno, protože má 0 armor.

za resto low staty

edit: 403 hit ? 2x víc než bys měl

asi preco som pisal ze pracujem na Death Verdict...ale nemozem si len pomysliet a vyhram roll..chcem si to zmenit ten co mam na HIT...max si mozem kupit za honory aby som nemal tolko hitu...ale aspon sa vzdy trafim zatim ...mam tam aj paladina re3 screen,,lebo berete aj palachy..

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1358

• viktor7776
Olinias wrote:
co ja viem...DPS low...a restak poviem narovinu ze su low staty...s tym pouzitim trinku by sa ti zvysil SP pre screen si robis srandu ? ....za restaka PROTI...a za toho fekala to nechavam na buchym..( aj ked za to dps by som ti dal PROTI)

aku srandu si robim pre screen ?? normalne som tam dal...
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.16 seconds