Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Krasuss/Night elf/feral/resto
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Krasuss/Night elf/feral/resto

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1369

• viktor7776
viktor7776 wrote:
Olinias wrote:
poviem takto boli tu fekali co tocili aj v pvp na dumach s armorom 6-7k dps...a v pve omnoho viac a nie na 0armor a tymto ti chcem dat rovno aj otazku...nebodaj na bossovi v icc das 20k dps?

na bossovi DB tak 9k+ davno som nebol ako dmg vzdy resto.....ale ked tolky nechcete rovno dajte lock...pockam si 6kgs+ vidim ze inak sa neoplati podavat prihlasky :/

DPS este raz: www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=87f92...10b659751386d6b1e35e ne vzdy ide rovnako.
The topic has been locked.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1370

• Aport
  • Guild Master
Eq nevypada spatne, ale co sem koukal na Staty..Expertise v poradku, moc Hit ratingu, na ti že socketuješ Full Agi, ten Crit low, Attack power taky neni zadny zazrak.. 5k na Dumim, to je strašná bída, ma 0 Armor.. v tom případě nemáš dobrou rotaci, v icc nam budeš k ničremu.. takže tě ani Ingame nebudu testovat Proti
Last Edit: 13 years, 2 months ago by Aport.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1371

• rettaniell
ještě nám pro ukázku zapni všechny CD, že ...

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1372

• Aport
  • Guild Master
A co se týče toho přesocketování.. to je Hloupost Jeffo a Carly.. feral jede na Agi a v propade ze ma z Vecí 400-500 Armor penetrace tak až pak přesocketovat na ARP.. ale jak jsme rikal, i tak je to LOW

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1373

• Olinias
poviem to takto..ja ako CL za restaka som vyjadril proti. CL pre fekalov jeden ti dal ano druhy nie...viac tu ma proti...ak fakt sa silou mocou sem chces dostat tak poprosim gumko nech sa definitivne vyjadri aj ked dobre asi vieme ako to dopadne

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1374

• Josy
  • Administrátor
Môžeš prirátať ďalšie PROTI

:pinch: Warning: Spoiler!

Palec hore.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1375

• Olinias
Neprijatý !!!! equipom to podla mna neni...mozno ta rotacia..a na restakovi to gs-kom tiez neni..prehodnot zrejme socky a enchy...

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1378

• Carly
jen chcem dodat to dps u tanka co jsi Oli zminoval přidej tak 2K na DB tocim kolem 9K - 10 K kdyz se zadaři
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.12 seconds