Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Krasuss/Night elf/feral/resto
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Krasuss/Night elf/feral/resto

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1359

• Olinias
s tym gs by si mohol mat 3k sp aj bez pouzitia idolu s pouzitim 3,2k...
The topic has been locked.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1360

• rettaniell
viktor7776 wrote:
Olinias wrote:
co ja viem...DPS low...a restak poviem narovinu ze su low staty...s tym pouzitim trinku by sa ti zvysil SP pre screen si robis srandu ? ....za restaka PROTI...a za toho fekala to nechavam na buchym..( aj ked za to dps by som ti dal PROTI)

aku srandu si robim pre screen ?? normalne som tam dal...

a proč si to tam dal ? já si toho tedy taky nevšiml, teď na to teprve koukám. takže v základu máš 2700SP ? i se stromem ? LOW

viktor7776 wrote:
asi preco som pisal ze pracujem na Death Verdict...ale nemozem si len pomysliet a vyhram roll..chcem si to zmenit ten co mam na HIT...max si mozem kupit za honory aby som nemal tolko hitu...ale aspon sa vzdy trafim zatim ...mam tam aj paladina re3 screen,,lebo berete aj palachy..

není jenom DV, je i z darkmoon, je i trink z FOS, TOCH, za EoH ...

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1361

• Olinias
poviem to takto...za restaka nepocitaj s tym ze by si bol prijaty..aj alti tu maju lepsie staty ...a no uvidime ako dopadnes za fekala...osobne si myslim ze ten palat vyzera lepsie ako ten druid..aj ked tie talenty by som vedel si predstavit inak
Last Edit: 13 years, 2 months ago by .

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1362

• bizza
ja se teda urcite PROTI 5k dps do dummy s 0 armorem je otresne.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1363

• viktor7776
bizza wrote:
ja se teda urcite PROTI 5k dps do dummy s 0 armorem je otresne.

Ale zabudol si ze feral ide zo zadu a na dummy sa nada..utok shred je zo zadu a dava omnoho viac dmg

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1364

• Olinias
poviem takto boli tu fekali co tocili aj v pvp na dumach s armorom 6-7k dps...a v pve omnoho viac a nie na 0armor a tymto ti chcem dat rovno aj otazku...nebodaj na bossovi v icc das 20k dps?

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1365

• Slavomir
Akoze za mna PROTI skoro kazdy kto sa nam hlasil z SWK nevydrzal co takto zaviest pravidlo ze nebrat ludi z SWK? Zaujimalo by ma preco sa kazdy hlasi prave k nam .....
Ty si taky priemer proste nemas cim zaujat neviem na skusku mi to je jedno lahko sa da cloveka vyhodit z guildy.

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1366

• viktor7776
Olinias wrote:
poviem takto boli tu fekali co tocili aj v pvp na dumach s armorom 6-7k dps...a v pve omnoho viac a nie na 0armor a tymto ti chcem dat rovno aj otazku...nebodaj na bossovi v icc das 20k dps?

na bossovi DB tak 9k+ davno som nebol ako dmg vzdy resto.....ale ked tolky nechcete rovno dajte lock...pockam si 6kgs+ vidim ze inak sa neoplati podavat prihlasky :/

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1367

• rettaniell
viktor7776 wrote:
Olinias wrote:

na bossovi DB tak 9k+ davno som nebol ako dmg vzdy resto.....ale ked tolky nechcete rovno dajte lock...pockam si 6kgs+ vidim ze inak sa neoplati podavat prihlasky :/

9kdps ? i ten nejhorší má 13k. A víc vytočím v balance talentech a resto eq.

definitivně PROTI

Re: Krasuss/Night elf/feral/resto 13 years, 2 months ago #1368

• Olinias
tu nejde o to gs..tu ide o to dps...mame tu ludi co na db davaju 26k dps..myslis ze co by si tam robil s 9k dps ked tank ma 6-7???

Edit: ten restak ma divne staty...s tvojim gs som mal davno 3k sp bez stromku a bez pouzitia trinku
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.10 seconds