Zdravím guildu OSB.
Po konzultaci s mým kamarádem Viboxem, který mi vnuknul myšlenku podat přihlášku (Psal mi, že prý dnes proběhla ve vaší guildě nějaká diskuze, že je potřeba nějakého tanka alespoň na 10-tky ---> kdy mě tedy, jako správný kamarád

, doporučil ---> tak mu bylo řečeno, že mám zkusit podat přihlášku.), se tedy o to pokusím.
PS: Rozumím, že máte stop stavy. V případě, že se jednalo pouze o nějaký "komunikační šum" a tanka nepotřebujete, považujte tuto přihlášku prosím za bezpředmětnou.
Herní nick: Durant
Class: Paladin
Talenty: Protection, offspec Holy
Rasa: Human
Profese: Mining(420) / BS(450)
Alti: Undertaker (lvl 73) - DK
GS: Tank 6003, Heal - něco kolem 5,3 (zanedbané)
Rok narození: 1992
KS: Bohužel nemám ani na 10, ani na 25 - vždy progres maximálně k LK, kde bez úspěchu.
TeamSpeak3: Mám, používám - umím s ním zacházet.
Sluchátka: Mám, bedničky nepoužívám.
Mikrofon: Ano
Zaměření: Od datadisku BC převážně PvE (poslední 2 roky už jenom PvE), PvP zřídka - pouze pro zabití nudy (maximálně BG).
Zde příkladám screen z equipem a staty:
http://imageshack.us/photo/my-images/705/screenproosb.jpg
Zde link na armory:
http://armory.project-nemesis.cz/character-sheet.xml?r=Anathema&cn=Durant
Předešlé guildy a důvod k odchodu:
Po cca. roční herní pauze jsem zakotvil v guildě Hellminds, kde jsme vydržel zhruba měsíc. Následoval můj dobrovolný odchod - z důvodu špatného vedení guildy, stále "stejného" progresování (tzn. bez jakéhokoliv náznaku pokroku - maximálně rotface na 25-tce a konec), chuti zkusit něco nového (zatím se nepodařilo). Nyní jsem zhruba 3 týdny bez guildy.
Proč chci do OSB a co očekávám?
Chci zažít konečně něco "nového a na patřičné úrovni" - profi vedení, profi hráče, výborné raidy, zábavu a herní posun (rozhodně jsem trpělivý a nečekám, že to příjde hned).
Ale aby to nevypadalo, že chci jenom něco dostávat... mohu nabídnout svou věrnost, možná kamarádství

- pokec, znalost taktik tak maximálně na ICC 25 normal nebo 10 HC

a své profky (musel bych se vyhecovat a dodělat konečně to JWC) apod.
Konec slohovky.