Herný nick: Ahaaferos
Class: Warrior
Talenty: Fury
Rasa: Gnome
Profesie: ench(450)/ jwc(450)
Rok narodenia: 1995
KS: 10/25 ? rad bych vam to rek ale nemam paru co to je
TeamSpeak3: TS mam
Sluchátka: mam
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE
Equip: asi 4,3k gs
hraju wowko asi 5 let z toho cca 2,5roku na offiku , wow jsem zacinal hrat na twinu kde sem farmil naxx z guildou my z kacerova tak cca pred tema 2 lety pak jsem zacal hrat na offiku (cata) kde jsem se dostal do top guildy na nasem realmu (Burning Blade) která dala deathwinga realm first na hc tam jsem byl do te doby nez jsme se na zacatku pandarie rozpadli. kvůli rozpadu s prvniho kontentu nemam moc zabitych bossu na hc ale neco jo , pak jsem joinnul guildu restricted kde jsem sundali 13/13hc v throne of thunder realm first nam utekl asi o den protoze to dala 10man guilda (my byli 25man a na 10 to bylo lehci) a momentalne mam 14/14hc a mame realm first garroshe na hc , ale mame raidovaci pauzu , zacinam hrat na wotlku zase protoze tedka vicemene neni co delat do te doby nez vyjdou warlords of dreanor na raidy bych dokazal chodit i pri nich ale fakt to neslibuju protoze offik ma vetsi prioritu

btw na offiku hraju dps warra (nejde rict jestli fury nebo arms switchuju to podle fightu kde to je lepsi) tady je link na moji postavu
eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/Ahaaferos/advanced jinak vazne nepotrebujete v prihlasce vedet neco o historii hrace a ptate se jen na dementni veci jako GS a spec?
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): ne
Predošlé guildy a dôvod odchodu:
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: chci si kvalitně zaraidovat v icc