Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Thendaris / Resto Shaman
(0 viewing) 
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Thendaris / Resto Shaman

Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8763

Herný nick: Thendaris
Class: Shaman
Talenty: Resto
Rasa: Draenei
Profesie: Alchemy 450 / Herbalism 450
Alti: žiaden
Rok narodenia: 1993
KS: ICC25/10 Normal + Odchodené mám ICC25/10HC = 11/12 down
TeamSpeak3: TS beží ako má
Som na ts počas raidu a viem odpovedat ked sa ma niekto niečo opýta
Sluchátka: Mám
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE Resto // PvP ELE (poprípade ho používam ako ELE PvE ak treba, ale som vo svojej koži keď hrám Resto PVE  )
Equip: Screen UI – imagizer.imageshack.us/a/img838/1387/3733.png
Screen z raidu - imagizer.imageshack.us/a/img841/4812/39bd.png
Staty: Vidieť ich UI Screen
Link na armory: armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r...ion&cn=Thendaris
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Nemám problém s progressom
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Predošlá guilda – Heroes of Yggdrasil – odišiel som lebo som si myslel, že nemám čas na raidy pre školu, ale zistil som že sa rýchlo poučím a večer by som si dal raid a nemôžem Ale hlavne mi vadil EPGP systém nepáči sa mi tento systém. Podľa mňa je najlepší DKP ktorí máte u vás
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: Chcel by som sa k vám pridať lebo z videnia na wowku vidím, že vaša guilda je čo sa týka progressu pri TOPke a ide mi hlavne o pohodový a kvalitný progress a pohodových ľudí !
The topic has been locked.

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8764

• Boinc
Docela zajímavý důvod odchodů z guildy kvůli systému na který jedou. Sice pravdu máš, že dkp jsou lepší což o to, ale jen pro tvé info máme i zavedenou lavičku takže je i možné, že nemusíš jít každého bosse třeba, atp.. (píšu Ti to jen z důvodu, že jsi napsal docela neobvyklej důvod odchodu ať s tím počítáš..). Jako ale ten screen s cuuzou zkazil celý zbytek dne takže bohužel Ti musím dát PROTI .

Ale ne PRO na zkoušku jak se osvědčí, zda bude dobrý nebo ne..

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8765

Ešte by sa našli jeden - dva dôvody odchodu čo sa mi nepáčilo, ale nebudem to uvádzať takto verejne. Ak bude treba poviem na speaku, ale tu nie

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8767

• Sanios
  • Banned
Sice jsem novej v guildě, ale resto shamana jsem hrál asi 3 roky, tak chci jen pár otázek osvětlit

1) Proč nepoužíváš relic na haste
2) Vysvětli mi proč máš takové talenty, jaké máš
3) Jak a čím healuješ počas pullnutí bosse

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8768

Nj musím povedať, že ten môj relic je mi fakt na nič kedže nepoužívam veľmi rip tide tak si kúpim teda ten za Triumphy pri ktorom mi procne Spell Power pri použití Chain healu Good rada diky.

A k talentom, tak nahodil som ich ich sám takto a mám vynechaný talent Improved Healing Wave pretože healujem Chainami a nie Healing Wavom, Potom talent Healing Grace mám preto lebo strašne som pri pullovani agroval s chainami a od kedy som si klikol toto nepreagrujem pri začiatku pullu alebo počas neho bossa mne sa to veľmi osvedčilo. Potom mám vynechané talent Healing Wave na posilnenie Healing Wavu znova kedže to nepoužívam. Focused Mind na reduc silencu je PvP talent bez využitia v PvE potom Natur´s Guardian nepotrebujem aby mi zvýšilo HP pri 30% života lebo neklesnem takto kedže nefailujem a keď už tak jeden heal to spraví raz dva a ani ten reduc threat nepotrebujem z toho talentu pretože mám spomínaný Healing Grace na redukovanie threatu a Tidal Waves je mi k ničomu keď mi pri použití chainu procne Lesser a Healing Wava čo nepoužívam ... Healing Wave používam iba ak healujem Valithriu a chodím do portov, ale dosť často ma nechávaju vonku Healovat raid lebo som dobrý plošný healer, a uheluje sa v pohode Valina aj keď nemám do toho Wavu talenty, ale aj tak healne pekne. Fuha to boli Resto talenty a Enha optimálne kliknuté + mám talent Enchancing Totems kde mám bonus pre flametouge totem + Agy a strenght totem čo hádžem pre podporu raidu a dps.

Môj heal vyzerá takto, že pred pullom hodím riptide na tanka a celú dobu healujem iba cez Chain Heal a nepoužívam Rip Tide lebo to je zbytočné a padol by som na manu pre to, healoval som takto, že som dával na CD rip tide, ale to bola blbosť. Takže len rip tide na tankov a spam Chain Heal + Instant a Tidal Force pri silnej fázy kde treba rýchlo dohealovať raid.

Ono budem rád keď mi poradíš ak mám niečo zle, ale talenty som sa snažil PvP vynechať a spraviť ich čo najlepšie a ak by trebalo tak glyphy asi max vymenit Glyph na Healing Stream Totem inak si myslím, že ok ale tak to posúď sám.

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8770

• Sanios
  • Banned
Ten relic ak máš za frosty na haste tak si vem ten. Budeš se sice muset naučit každých třeba 20sec targetnout bosse a dát mu flame shock, ale ve výsledku se to vyplatí.

Ty talenty máš uplně špatně. Pořádnej resto shaman nepadá na manu a už vůbec nehealuje jen chain healem.
Improved reinkarnačka k ničemu, zbytečně ztrácíš dva talenty. Healing grace úplně k ničemu, jako healer nikdo nemužeš přeaggrovat tankovi bosse zase - 3 talenty. radši těhle 5 talentů narvi do Tidal Waves. Pak z Enha stromu dej pryč talenty z Enhacing totem, nepotřebuješ zvětšenej strenght a Elemental weapons taky nepotřebuješ. Tady z těhle dovu uber a dej do Improved shields a ty poslední tři volný do Healing Way.
Mělo by to vypadat takhle nějak Talenty. Glyphy máš jinak v pořádku.

Jako resto sham nehealuj pořád jen přes chain heal! Ak máš na sobě stále mana shield + máš totem/BoW na manu, nikdy se nestane že nebudeš mít manu a když přeci jen máš mana tide totem.
Když použiješ riptide máš dva stacky na rychlejší cast Healing Wavu/chain healu + k dohealování se používá třeba i Lesser healing wave.
Na BQ to využiješ a nejenom tam.

Takže suma sumárum:
1) změň relic a ring za repku z icc
2) změň talenty na ty co jsem ti postnul
3) nehealuj jen riptidem a chain healem a zkus healovat tak jak jsem ti zde napsal:)

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8771

Mne sa moje talenty výborne osvedčili a aj spôsob healovania .. ak chcete prídem na test raid a sami uvidíte ak to bude "hrozné" tak niečo pomením

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8772

• serkovice
  • Junior Boarder
nwm no ja osobne na restaka pouzivam stejny relic co ma on... talenty fakt pomen..... jinak eq docela slusnej.... jen co nejdriv sehnat solacku/y... jinak sem pro pěknej healing z proffa a doufam ze ten mana totem je vtip..
Last Edit: 11 years ago by serkovice.

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8773

S mana totemom nwm co mas na mysli teraz a mam normalovu solace a s trinketom za frosty davam v pohode vsetko na manu --- solace davam len na lich kinga kde treba healovat stale a s stalentami mi je jedno ked je zle potom zmenim

Re: Thendaris / Resto Shaman 11 years ago #8774

• Sanios
  • Banned
Zajímalo by mě jak healuješ, ked docházíš na manu:)
Ten relic je strašnej a víc se oplatí za frosty na haste. Každej průměrnej shaman healuje jen chainem, mačkat tři spelly dovede každej a v tom je to i healování s healingem a lesserem
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.21 seconds