Fajne, rád vidím prihlášku každého priesta
*To, kto je tvoj main ma až tak nezaujíma, pokiaľ budeš aktívny na našich raidoch, tak niet problému.
*Haste a Crit by mohli byť vyššie - Hit naopak o 60 menší, no o tom predpokladám vieš
*Dps je vzhľadom k nedostatkom stále celkom slušné
*Šunty!
Dale glyph na dispersi, se vubec nechodi, pokud pres ni doplnujes manu, tak jsi na tom hodne spatne za shadow, protoze tim ztracis dps, jed (Glyph of Shadow Word: Pain, Glyph of Shadow, Glyph of Mind Flay)
Čo to má byť?! Ten glyph je dobrý: nielenže s tým môžeš
vybúchavať spiritov, damagovať do LK aj keď začína castiť Remorseless Winter (+dps), vo frostmourne roomke dochádza mana dosť rýchlo - - musíš spammovať mind sear a stále sa hýbať, takže ten cast obnovovať. Keď už vieš, že tam buchne Wicked Spirit, dispersion je dobré ušetrenie starostí pre healerov. +Prežiješ s tým Necrotic Plague a dispeller má viac času (len do piateho stacku

)
Preto je podľa mňa Glyph o Dispersion vhodný equivalent Glyph of SW:P, ktorý tiež len dopĺňa manu.
*Všetko, čo písali o repkách, enchantoch a nesetových legoch je pravda -> dokážeš na tom popracovať?

*Ja na raidy nemám moc času, no priestovská konkurencia je tu skutočne kvalitná (Olivka, Edynth, Imawesome, Univers, Pheo a Valkyr ešte sú v G?

Snáď na nikoho nezabúdam) - - a rád by som tu kvalitku aj udržiaval :-3 Na druhú stranu, PRIEST POWA sa nikdy nestratí, takže môj hlas sa musí dosť odvíjať od Aporta, Daneho a Einhera: tí by mali vedieť, aké je demografické zloženie kňazov v raide