Dobrý den,
Vím, že je uzavřený nábor pro Wariory, ale jak se říká za zkoušku nic nedáš. Na začátek bych se chtěl přestavit. Jmenuji se Michal a pocházím z kraje Vysočina. Jsem komunikativní a pohodový hoch, který má velké zkušenosti s touto bizardní hrou
Herný nick: Monda 6208
Class: Warior
Talenty: Fury
Rasa: Human
Profesie: JWC(450)/ ENG(450)
Alti: Není
Rok narodenia: 1994
KS: 10/25
TeamSpeak3: Mám, jsem schopný odpovídat na případné otázky.
Sluchátka: Mám, ale používám pouze jako mikrofon, mám nastavené tlačítko
Mikrofón: Mám
Zameranie: Zaměřený na PVE / PVP - 5 - 10rank
Link na armory: armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=Monda
Equip: imageshack.com/a/img835/122/b4d5.jpg
DPS: imageshack.com/i/n7x9twj Bohužel screen z Dummy není.
Mám problém s dennodenním progresováním 25HC (18:00-22:00): Jsem schopný se tu ukázat právě na GR (pokud je uveden v kalendáři). Jelikož mě právě čekají přijímačky na vysokou školu a také maturita. Po ukončení maturity a zkoušek mě tu uvidíte mnohem častěji a jsem schopný s vámi zajít dá se říci cokoliv.
Predošlé guildy a dôvod odchodu:
Syndicate - přechod na Cata
Imber est Legio - Volný průběh při raidech (pr: Člověk vám na raidu řekne, jdu se sprchovat, trvá mi to dlouho, takže tam čekáte 30+- min na jednoho člověka)

, Přemlouvání hráčů aby šli vůbec na raid. Mohl bych tu vypisovat celé slohy, ale tohle si myslím, že bude stačit.
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate:
Do OSB by jsem se rád dostal pro to, že hledám konečně kvalitní raidy, které posuzuji z qeuipu vašich členů a samozřejmě z webových stránek. Rád bych přispěl vaší guildě svými zkušenostmi, ale také dpskem, které přikládám ve screenu.
Děkuji za přečetní přihlášky a případných odpovědí a přeji všem krásné velikonoční svátky.