Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

BandiCOOT - FB/TTW mage
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: BandiCOOT - FB/TTW mage

BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8522

Herný nick: Bandicoot
Class: Mage
Talenty: Fire - 18/53/0 FB/TTW Glyphy: LB,Molten,fireball
Rasa: Gnom
Profese: tailor/eng
Alti: žádný
Rok narození: 1990
KS: 10 i 25, Bane i LoD

TS3: mám, používám
Mikrofón: mám
Sluchátka: používám bedny, mluvení přes push to talk, ozvěna nehrozí
Zaměření: PVE
Equip: UI - v klidu kolem 6400 gs
Staty: viz výše: Sp 3301, hit 343 rat, 13,08% (soft/dreanei cap) ale mám i itemy na 14% soft cap i na hard cap 17% nebo na 16%, Haste 700 (22%), crit 55,1%
Armory: bandicoot
DPS: nejsem zastánce dummy měření dps to není pro fire mága příznivé dummy
v raidu jak kdy na festovi 25 hc to líta až 17k třeba (stacionární enc.) a na profovi HC kolem těch 12ti průměrně(pohybový enc)
Problém s docházkou nemívám - akorát středu můžu cca od 19:30 (ale není to pravidlem)
Předešlé guildy: The fire Clan - odchod při přechodu na cata mě baví wotlk
Proč chci k OSB? byla to první schopná guilda, co mi odepsala na worldě:) tak to chci zkusit u Vás

Děkuji za komentáře zdraví Bandi
Last Edit: 11 years, 1 month ago by Bandicoot.
The topic has been locked.

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8523

• Wentox
  • Fresh Boarder
Takže tě zdravím.. Bavil jsem se sním ingame,trochu jsem ho prozkoušel,zní velmi rozumně a chytře,podle mého usouzení za mága válí jako já a danerys. Gear má dobrý.. Rozhodně mage se hodí, i když jich v raidu potřeba moc není.. Za mě velké PRO

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8525

• Danerys
  • Class Leader
PRO s tim že je to poslední mage kterýho bereme
Last Edit: 11 years, 1 month ago by Danerys.

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8527

• Aport
  • Guild Master
PRO

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8528

• Emicek
  • Class Leader
PRO

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8549

• Boinc
PRO s tím, že jak dane psal poslední mage

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8561

• Juan
  • Class Leader
spíš PRO ale mám pár otázek
1. rozepiš nám tu IGNITE Munching
2. nejeffektivnější plošnění
3. Jak si sleduješ proc trinketu a hlavně jak sleduješ jeho interní CD?
4. proč nesetové ruce když na TTW do Bisu je non-set chesta?

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8577

1. Pokud chápu dobře, ikdyž teorycraft není extra moje záliba, tak je to stackování ignitu direct fire dmgem včetně aoe bouchnutí LB. No co na tom popisovat, když cíl zasáhne direct F dmg než stihne dotikat stávajicí ignite stackne se a tím zesílí. Todle přímo při encounteru nějak moc nesleduju, ale vím, že se to nastackovává při odpálení CDček, eng ruce, haste potka, hero či infuze nebo jejich kombinace, ale nebo při plošnění když jsou targety u sebe a bouchají LBy. Jelikož na LK 25hc mám max tick ignitu i k 50k tak asi tam něco občas nastackuju:))

2. Nejefektivnější plošnění, když teda vezmu targety co mají dost hp aby stihly vytikat LBy (né trash před profem:)) tak rozsázím LBby a plošním flamestrikem, vím že ještě na UD sezóně se dalo plošnit posledním a předposledním rankem, teď už bohužel jen posledním. Když LBy pobouchají a další se neoplatí tak rozhazuju I. pyra na dorážky.

3. Defakto mám vše nasazené v TellMeWhen adonu a taky to už nějaký pátek hraju tak už vím, kdy cca co procuje a kdy se oplatí nejvíc odpalovat CDčka, Tailor cloak ten procuje více méně s verdikt ringem Phyla mývá trochu prodlevu, ale není tomu vždy tak.

4. Todle jsem už řešil dříve celé jsem to zkoušel... i varianty nesetové gatě, 5/5 set i tu chest z valiny 25hc, ano máš pravdu s non set chestkou je to úplný bis, zevluje mi v bance, ale jako druhá alternativa jsou právě nesetové ruce vychazí to hůř asi jen o 20-30 dps když je dost critu, navíc bych musel měnit minimálně 3 itemy do bisu takže i proto.

Snad jsem odpověděl aspoň trochu dle tvých představ
The following user(s) said Thank You: Lightblackie, Rafik

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8580

• Juan
  • Class Leader
s tím ignitem jsem čekal že mi třeba řekně něco v tom smyslu že pokud odpalíš firebolt a ihned na to instant pyro ---> tak ignite stackne pouze z fireballu
pak jsem čekal také že mi třeba řekneš to že pro výhodnější stackovaní ignite neodpalíš pyro okamžitě ale min po první critu další fireballu či explose LB--->
čímž také zvýší celkový up-time 1. set bonusu.

nic méně alespoň něco jsme se dozvěděli a do ICC 25 s 25% zone buffem stačí ignite nastackovat na dummy bossech jen na těch 50k ikdyž sám vím že kvalitní fire mage s kapkou štětstí to dokáže i na +90k

Re: BandiCOOT - FB/TTW mage 11 years, 1 month ago #8582

Tak co se tyka toho 1. set bonusu to se snažím uptime držet takže se tam 1 FB přd pyrem vleze, ale když mám LB před bouchnutím s už proclým hot streakem tak pyro pošlu ještě před bouchnutím bo po bouchnutí většinou je hned nové. S tím stackem ignitu kdyyž vycástím FB a hned dám pyro, se přiznám, jsem nevěděl. Ale je fakt, že to dost závisí od encounteru a hlavně o critovém stěstí
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.18 seconds