Nick: Erodrein
Class: Paladin
Talenty: Holy/re3
Rasa: Human
Profesie: JWC(436)/ BS(400)
Alti: Shaag//Mage//Fire lvl 58
Blimmero//Priest//Discipline lvl 40
Rok narodenia: 1994
KS:10 aj 25
TeamSpeak3: Mám aj s mikrofónom, nerobí mi to problém a čo sa týka komunikácie prispôsobím sa podľa toho aká bude ehm... povedzme sloboda vyjadrovania sa
1. Som na ts len počas raidu a ak je treba a môžem pomôcť tak sa vyjadrím.
Sluchátka: Mám, klapkové.
Mikrofón: Mám, nastavený na tlačítko.
Zameranie: Výhradne PVE.
Staty+Equip+UI::
www.pixhost.org/show/3974/21175630_wowsc...ot_033114_195757.jpg
Armory: armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r...rion&cn=Erodrein
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00)?: Cez víkend nehrávam zo zásady, to obdobie ,,tvrdej závislosti´´ už mám za sebou a čas na rodinu a iné záľuby si proste chcem nájsť.
Predošlé guildy a dôvod odchodu: Anthoria: To už bolo tak dávno že si to skoro ani nepamätám

Crazy Harley Club- rozpad, Enlightenment- koniec serveru (následne na to prechod na Twinstar). Twinstar: Prognosis negative- Rozpory v guilde a následný rozpad, potom roz pauza s WoW a potom až doteraz už bez guildy. Nie preto, lebo mi ma nezobrali ale preto lebo som nemal vhodné podmienky na hranie (ktoré teraz už mám).
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: V prvom rade máte super raid time, keďže, ako som spomínal cez víkendy nehrávam. Očakávam raidy s úsmevom a nie

Teším sa na progres LK. Pozítívna je pre mňa taktiež aj správa že ste z iného serveru, pretože na twinstare už som všetkých poznal, tzn že spoznám nové tváre.