Herný nick: Ribbons
Class: shaman
Talenty: cement/resto
Rasa: dranei
Profesie: ENG/JWC obě full
Alti: nemám
Rok narodenia: 1994
KS: 10/25
TeamSpeak3: TS mám, mluvím i mlčím
Sluchátka: mám
Mikrofón: Mám
Zameranie: PvE
Equip: v příloze, ještě mám powerauras ten není vidět, k
Staty: v příloze, jedu cca pul na pul haste atp, někdo říká že se má jet full haste, ale pak nevychází proc WF což se fakt nechci ochudit o 2 utoky s 1000atp navíc, a s proclým bonusem ze setu+trinkety+berserking+co nejvíc atp ze setu+glyph na vlky dělá z vlků celkem dobrej boost navíc čím víc dmg dávájí tím víc mě healujou což dokáže někdy zachránit
Link na armory: armory je zrovna odstavený
DPS: Screen DPS na dummy je u cementa naprosto bezcenej, dneska už jedu talenty založený kompletně na dps bez šance obnovovat si manu něčím jiným než Sh Ragem a bez podpory jinejch buffů vyteču na manu a než nabuším do dummy 1,500k nebo kolik chcete tak budu mít dps 5k

dodám dps z raidu když pujdu nějaký tohle ID a bude to nutný
Mám problém s dennodenným progressom 25HC (18:00-22:00): Těžko říct, sem zrovna v nový práci, kde budu rozjíždět novou pobočku, ale výhledově tam nehodlám sedět celej den
Predošlé guildy a dôvod odchodu: The Hobble Sawyers - guilda šla na cata a mě se tam moc nelíbí
Prečo chcete do OSB a čo od toho očakávate: prostě hledám guildu která nebude progresovat 10/12 v icc na normál, ale nějakou lepší, chci si raidy užívat a ne wipovat na progressech bossů jako je marrowgar HC