Takže.. jak tak koukám.. všichni jste experti. Na Hyperionu jsem si podával přihlášku do Endless Agony.. a nikdo neměl s mým equipem problém, tenkrát mě nevzali jenom kvůli mé časové vytíženosti ve škole. S hitem mám problém a eq mám složenej tak jak mi vyhovuje. Jak sám moc dobře víš.. sehnat item z 25 není lehký, pokud to jdeš s worldem

. Proto potřebuju guildu.. abych mohl nějaké itemky vyměnit. Exp gemuju, protože prostě nemám jinej item.. nechápu co nechápeš a za druhe na všech itemech je vždycky hit.. prostě vždycky.. a radši si vezmu haste než mít přebytečnej hit. Takže asi takhle.. pokud neseženu guildu.. můžu jen těžce něco měnit a EQ je mi složen na míru jak vyhovuje

.
Přihláška byla podáváná hlavně za DPS.. tanka chodím jen tehdy, pokud prostě chybí a utankuju to. Glyph of Dark Command mám proto, protože jsem s Commandem často missoval a jak píšeš.. opravdu mám problém s hitem

. A Morbity mám v talentech dané schválně, protože mám jako DK, což mají problém asi všechny DK, s agrem na více targetů

. Ale jak píšu v přihlášce.. preferuju DPS.