Prihlásenie
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Ako nepodávať prihlášku 2
(1 viewing) (1) Guest

TOPIC: Ako nepodávať prihlášku 2

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5832

• Parezak
So you are sayin'...... že máš staty ok? 582 hit? 366 haste, to ho máš fakt hodně.... 0 exp je teda idealni podle tebe? a to odkud si přišel
replygif.net/i/125
poď do nás, rádi se poučíme

//edit: zajimalo by me, kdo ti to nekukal ty "věci" podle offi, asi mr. Inkognito nějakej
Last Edit: 12 years, 3 months ago by .
The topic has been locked.

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5833

• Humbart
Tady se radši ani vyjadřovat nebudu.... Heath řekl všechno...

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5834

• Heathcliff
tak ty si ma pobavil, hral som tu na servery Assasina cez 2 roky, kvoli neustalemu znizovaniu jeho Dmgu roznych abilit som presedlal na Combata, na Assasina potrebujes v prvom rade 26 Exp, v druhom rade min 50-55% crit, v neposlednom rade socketujes vsetko do Ap+haste, haste je najdolezitejsim statom u Assasina, niektory Assa roudžovia idu na Ap+Haste, niektory na Agi+Haste..

tu niesme na Offi, tu sme na zasranej Anatheme, tak sa zamysli predtym nez s teba vypadne nejaka dalsia hlupost

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5835

• swampik
jasny 55critu mas ty a mas full hero ja mam sotva t.10.5 a hned to si to tam mam vykouzlit AP Haste assa roguna nikdo do tebe nevali jen ty davas pic.... expertise podle armoru mas 0:D critu mas 55 z ful hero:D na svuj eq. mam na max staty 500 hitu mam trinket bohuzel jiny nemam ktery dava lepsi staty poradne se podivej na armory ja nevim asi by to chtelo zajit nja ocni ta uz ti poradi co a jak....jo ale jedno se ti musi nechat ten odkazek me fakt hodne rozesmal ja se chtel jen neco priucit a dat si LK a ty me takhle zacnes uplne zbytecne pondavat replygif.net/988

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5836

• Danerys
  • Class Leader
přesně jak řekl Heat tohle je zasraná Anathema ne ofík..nechápu jak tu někdo může jet assa rogue když pořádně nefunguje..kdysi jsme měli v SWK full HC assa rogue a DB 25 vytočil s těží 10k..v tom případě ASSA ROGUNY NEPOTŘEBUJEME...prostě si připust že je ti to k hovnu BTW v podmínkách pro přijetí stojí 6k+ ČISTĚ PVE což samozřejmě nemáš
Last Edit: 12 years, 3 months ago by Danerys.

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5837

• swampik
A combat jede lip??? rikas

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5838

• Danerys
  • Class Leader
to nevím za rogunu nehraju, ale rozhodně se za ní točí líp než za assa, a další věc na kterou sem zapoměl-nemáš udělaný ani žádný profky,takže další mínus

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5839

• Humbart
Určitě jede líp... Assa tu má nulový dmg...

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5840

• Olinias

suhlasim s ostatnymi...len koli brukevomi by som ti dal za...ale ked si kukam tu prihlasku a tak tak sry ale PROTI

a
DPS:ten trainer pred sw zmizel

berem ako for...dps sa ma tocit na dummy v old towne kde ma aj armom...a ludia co ho nenasli aspon hodili screen s dps z raidu..ale toto fakt ne

Re: Swwamp 12 years, 3 months ago #5841

• Parezak
Boze to je debil, lockente to at uz nemusim cist ty hovna co tu pise replygif.net/i/133
Moderators: Aport, Mishaa, Einher, Syneet
Time to create page: 0.21 seconds